Beyoncén massiiviset korvakorut näyttävät raskaammalta kuin hänen GRAMMY-palkintonsa

Julkkiksen Ulkonäkö

WPR

Minun täytyy olla rehellinen: en näe tarpeeksi Beyoncésta. Tietysti hänellä on oikeus yksityisyyteensä, mutta kun Meghan ja Harry puhuivat Oprahille juuri viime viikolla, näen enemmän Britannian kuninkaallisia kuin omaa kuningattareani! En ollut varma, esiintyisikö Beyvuoden 2021 GRAMMY:t, mutta voin ilokseni vahvistaa, että hän todellakin ilmestyi katseeseen – ja yllätys, yllätys, hän tappoi sen.

Beyoncé on yksi niistä julkkiksista, joka asuu päähäni ilman vuokraa, olipa hän sitten julkaissut myrskyn mainostaakseen viimeisintä Adidas x Ivy Park -pudotusta tai kokonaan pois verkkokaupasta ja saada äitinsä hoitamaan Blue Ivyn, Rumin ja Sirin. Vaikka pidän siitä, että julkkikset, kuten Kardashians pitävät minut ajan tasalla päivittäisten Instagram-tarinoiden ja -päivitysten kanssa, Beyn kuuleminen niin vähän saa minut jatkuvasti miettimään, mitä hän tekee. Hän on kirjaimellisestiainamielessäni!

Cue GRAMMYs-ilta, ja tiedän tarkalleen, mitä Bey tekee: juhlii tietysti ehdokkuuttaan! Beyoncé sai vuoden levy-ehdokkuudet elokuvasta 'Black Parade'ja'Savage', vuoden kappale 'Black Parade', paras R&B-esitys kappaleelle 'Black Parade', paras R&B-kappale 'Black Parade', paras musiikkivideo kappaleelle 'Brown Skin Girl', paras musiikkielokuvaMusta on kuningas, Paras rap-kappalejaParas räppiesitys kappaleelle ”Savage”, vaikka Meg tekee teknisesti räppäyksen kyseisessä kappaleessa, joten viimeinen nimi oli enemmän hänelle. Silti lasketaan!

Koska pandemiavarotoimenpiteet ovat muuttaneet rakkaiden palkintoesitystemme rakennetta, julkkisten tehtävänä oli tuoda sartoriaalista lämpöä ja tarjota meille ulkonäköään sosiaalisessa mediassa tai suorien hyväksymispuheensa aikana, ja Queen Bey vastasi haasteeseen.

STYLECASTER | Beyonce Grammy 2021

Chris Pizzello/Invision/AP.

Huomasin hänet live-joukossa varhain illalla kannustamassa H.E.R. ja yllään täysmusta 'fit, jossa on olkapäistä riippumaton minimekko, pitkät nahkakäsineet, joissa on metallisen kullanvärisiä kynsikoristeja, mustat aurinkoiset, mustat sukkahousut ja massiiviset, dramaattiset mustat ja kultaiset roikkuvat Schiaparelli-korvakorut. Hänen kiusatut hiuksensa näyttivät erityisen runsailta, mutta valitettavasti se oli kaikki glam, jonka saimme. Auringonpaisteiden ja hänen mustan kasvomaskinsa välissä en saanut mahdollisuutta kurkistaa hänen meikkiinsä!

Kun hän vihdoin nousi lavalle vastaanottaakseen palkinnon Megan Thee Stallionin kanssa, naamio irtosi ja näimme Beyn hehkuvan glamin kaikessa loistossaan. Anteeksi, kun heitän pois kaiken meikkikokoelmani puuterin. Voisin vain haaveilla, että loistaisin niin kirkkaasti!!!

STYLECASTER | Beyonce Grammy 2021

Chris Pizzello/AP-valokuva.

Kumartaa! Tämä katse oli puhdasta tulta ja hän tiesi sen. Tarkoitan, että jos oli kenenkään ilta esitellä, se oli hänen – hän onpalkituin naisartistiloppujen lopuksi GRAMMY-historiassa. NBD! Megan täysin nörtti seisoessaan hänen vieressään edusti sitä, miltä meistä melkein kaikista tuntuu, kun katsomme Beyta.

Emme ehkä näe hänen taipuvan 'Gramissa joka toinen päivä, mutta anna Beyoncén GRAMMY:t palvella, ja ennätysmäärä ehdokkaita osoittaa, että hän on edelleen ykkönen. Team Bey livenä!