Parhaat tilauslaatikot, joilla voit hemmotella itseäsi juuri nyt

Ostoksilla

WPR

Mikään ei ole aivan samaa kuin paketin vastaanottaminen postissa etkä tiedä tarkalleen mitä sen sisällä on. Vaikka tällainen tunne on tyypillisesti varattu lomille tai muilta saatuihin posteihin, se ei todellakaan oleomistaaolla. Saat helposti saman tason purkamisen jännitystäparhaat tilauslaatikotja palvelut. Sinun tarvitsee vain tehdä tilaus! Tavarat, kuten uusimmat ja parhaat kauneustuotteet, trendikkäät vaatteet, herkulliset viinit ja jopa suosittuja uusia kirjoja, voidaan lähettää sinulle säännöllisesti – usein joparäätälöityjäjuuri siihen mitä haluat. Tilauslaatikon tilaaminen on kuin lähettäisit itsellesi pienen lahjan postitse joka kuukausi. Vain tässä tapauksessa et aina tiedä, mitkä aarteet sinua odottavat.

Täysikokoisista kauneustuotteista jokainen meikkiguru kiintyisi herkkuihin ja tarvikkeisiin ihmisen parhaalle ystävälle (pennullesi!!), niitä on niin monia.erilaisia ​​tilauslaatikoitasiellä. Etsitkö uutta asua Instagram-kuvaukseen? Sitä varten on tilauslaatikoita (stylistien kuratoimia!). Haluatko kokeilla välipaloja ympäri maailmaa? Sitä varten on myös tilauslaatikko. Haluatko täydentää korukokoelmaasi? Kyllä, sitä varten on tilauslaatikko, ja näytät näyttävältä AF:ltä. Lähes kaikki, mitä voit toivoa kotiovelle toimitettavaksi, on saatavilla tilauslaatikkomuodossa – ja usein voit säästää paljon verrattuna siihen, että ostaisit kaikki tavarat laatikossa erikseen.

Jotta pääset alkuun tilausboksimatkallasi, olemme keränneet parhaat laatikot, joita voit tilata nyt hemmotellaksesi itseäsi. Onko sekuukausittain, kahdesti kuukaudessa tai jopa kausiluonteisesti, nämä tilauslaatikot ovat täällä tuodakseen sinulle ansaitun herkkupalan suoraan kotiovellesi. Kuka tietää? Tästä voi tulla ainoa tapa tehdä ostoksia tästä lähtien.

1. Allure Beauty Box

STYLECASTER | Parhaat tilauslaatikot | houkutteleva kauneus

Allure Beauty.

Jos joku kertoisi sinulle, että voit saada 70 dollarin arvosta uusia ja toimittajien testaamia kauneustuotteita 15 dollarilla kuukaudessa, huutaisit todennäköisesti. Valmistaudu säikähtämään kuka tahansa viereisessä huoneessa, koska se antaa sinun tehdäjuuri se. Tilauksen kautta saat 70 dollarin arvoisia tuotteita 15 dollarilla kuukaudessa suoraan kotiovellesi toimitettuna. Lisäksi jokainen laatikko sisältää atvähitenkaksi täysikokoista tuotetta, joten et saa vain näytekokoja joka kerta. Kauneuden ystävät, iloitse.

2. PupBox

kolme söpöä pentua Parhaat tilauslaatikot, joilla hemmotella itseäsi juuri nyt

David Micha Sheldon / kuvanvälittäjä / Shutterstock.

Koirat oli tarkoitus hemmotella. Se on vain tapa, jolla maailma toimii, ok? Joten mene eteenpäin ja hemmottele itseäsi – ja pörröistä parasta ystävääsi – a Pup Box -tilaus . Ensimmäinen laatikko maksaa vain 10 dollaria ja se on räätälöity pentujen tarpeisiin täydellisesti. Koulutustunneista leluihin tämä tilaus on koiranomistajan pelastus.

3. Kirkkaat kellarit

parhaat viinijäähdyttimet amazon

Africa Studio/Shutterstock.

Kaikille viinin ystäville, et voi mennä pieleen a viinitilaus Bright Cellarsilta . 60 dollarilla kuukaudessa saat neljä (!!) pulloa viiniä suoraan kotiovellesi. Palvelussa voit suorittaa tietokilpailun arvioidaksesi, millaisia ​​viinejä saatat nauttia, ja sitten räätälöi laatikon erityisesti sinulle. Uusi suosikki viinipullosi odottaa.

4. Bokksu

STYLECASTER | Parhaat tilauslaatikot | bokksu välipalalaatikko

Bokks.

The Bokksu boxin tilaus ei ole tyypillinen välipalatilanteesi. Tämän laatikon avulla voit tutustua Japaniin ihmisen suurimman keksinnön: välipalan kautta. Tämä tilauslaatikko, joka on täynnä aitoja välipaloja ja teetä, vie sinut matkalle joka kuukausi. Jokainen lähetys sisältää myös kulttuurioppaan, joka selittää jokaisen tuotteen, joten sinun ei koskaan tarvitse arvailla satunnaisesti, mitä syöt. Menkää pois, ystävät.

5. Fasetit

STYLECASTER | Parhaat tilauslaatikot | facetory maskilaatikko

Fasetit.

Siellä todellakintekeenäyttävät olevan tilauslaatikko kaikelle - myös kasvonaamioille. Itsehoitopeliäsi täydennetään muutaman pykälän verran, koska se lähettää sinulle seitsemän erilaista arkkinaamaria kuukaudessa alle 10 dollarilla. Saat myös tietoa jokaisesta naamiosta, joten tiedät tarkalleen, mitä ne tekevät ihollesi.

6. Rakasta minua

STYLECASTER | Parhaat tilauslaatikot | ihaile minua alusvaatteita

Ihaile minua.

Haluatko piristää asioita buduaarissa? Adore Me:n tilauslaatikko on saatavana koot 30A–46G, joten koosta riippumatta voit nauttia käsin poimituista kaunottareista. Stylistit valitsevat sinulle lähetettävät kappaleet (rintaliiveistä ja alushousuista alus- ja yöasuihin!), jonka jälkeen sinulla on seitsemän päivää aikaa kokeilla kaikkea ja valita, mitä haluat säilyttää. Lähetä loput takaisin ilmaiseksi ja säilytä vain ne osat, jotka saavat sinut tuntemaan olosi luotettavaksi ja mukavaksi.

7. Rocksbox

STYLECASTER | Parhaat tilauslaatikot

Rocksbox.

Jos korukokoelmasi kaipaa päivitystä, Rocksbox-tilauslaatikko on ehdottomasti sinulle. Joka kuukausi voit vuokrata kolme designkorua käytettäväksi – rajattomasti vaihtoja saatavilla. Joten haluatpa vain piristää arjen kokoonpanojasi tai järjestää iso tapahtuma, johon haluat jotain erityistä, tämä tilauslaatikko lievittää varmasti kaikkia koruihin liittyviä ongelmia. Lisäksi, jos haluatpitäävuokraamistasi koruista, jäsenet saavat erikoisalennuksiaja21 dollarin hyvitys ostoksia varten.

8. Ommelkorjaus

STYLECASTER | Parhaat tilauslaatikot | Stitch Fix -laatikko

Ommelkorjaus.

Stitch Fix saattaa olla yksi parhaista tunnettu online-persoonallinen tyyli palveluista – ja siihen on hyvä syy. Vastaa vain tietokilpailuun, ja asiantuntevat stylistit valitsevat sinulle uusia vaatteita. Tuotteet lähetetään suoraan kotiovellesi, jossa voit kokeilla niitä kaikkia. Palauta sitten se, mitä et halua, ja pidä loput. Maksat vain omistamistasi tavaroista ja 20 dollarin muotoilumaksusta, joten ota vähän riskejä vaatekaappisi kanssa.

9. Koivulaatikko

STYLECASTER | Parhaat tilauslaatikot | koivulaatikko kauneuslaatikko

Koivulaatikko.

Jos olet kauneuden rakastaja, tiedät, että voitei koskaansinulla on liikaa kauneustuotteita. Birchboxin tilauspalvelu lähettää sinulle useita meikki-, kauneus- ja hoitotuotteita joka kuukausi alkaen 13 dollaria. Sinun tarvitsee vain kertoa heille suosikki kauneusbrändisi ja -tuotteesi, jotta he voivat löytää sinulle täydellisen kuukausittaisen näytekokoelmasi. Jos sinulla on tuote, josta pidät ja jonka haluat täysikokoisena, voit tilata sen Birchboxista – ilmaisella toimituksella! – ja saada kanta-asiakaspisteitä käytettäväksi muihin ostoihin.

10. Kuukauden kirja

STYLECASTER | Parhaat tilauslaatikot | kuukauden kirja

Kuukauden kirja.

Niille teistä, jotka käyvät läpi kirjoja kuin kulovalkean, mutta rakastatte myös yhteisöä, jossa voit keskustella niistä, Kuukauden kirja -tilauspalvelu on ehdottomasti sinulle. Kuukauden kirja valitsee viisi eri kirjaa joka kuukausi. Voit valita, minkä haluat lukea, ja se lähetetään sinulle suoraan kirkkaan sinisessä laatikossa. Jos kuitenkin jäät jälkeen, voit aina ohittaa kuukauden päästäksesi kiinni.

11. Trunk Club

STYLECASTER | Parhaat tilauslaatikot | trunk club nordstromista

Nordstrom Trunk Club.

Etsitkö uusia vaatekaappivaihtoehtoja? Anna stylistit klo Nordstromin Trunk Club tilauspalvelu auttaa sinua. Sinun tarvitsee vain vastata yksinkertaiseen tyylitietokilpailuun ja jättää loput Nordstromin asiantuntijoille. Palveluista veloitetaan 25 dollarin muotoilumaksu, mutta se menee ostokseesi, jos päätät pitää minkä tahansa sinulle lähetetyn vaatekappaleen. (Myös Nordstrom-kortinhaltijoilta peritään maksu!) Kokeile mitä stylistit sinulle lähettävät ja lähetä takaisin, mistä et pidä. Koot 00-28 ja XXS-4X löydät varmasti uudet suosikkivaatteesi.

12. FabFitFun

STYLECASTER | Parhaat online-lahjat | FabFitFun Box

FabFitFun.

Toisin kuin monet kuukausittain lähetettävät tilauslaatikot, FabFitFun-laatikko lähetetään neljännesvuosittain, joten saat yhden laatikon kausia kohden. 49,99 dollarilla per laatikko saat yli 200 dollarin arvoisia tuotteita. Jotkut FabFitFun valitsee sinulle, mutta toiset voit muokata itse. Joka kausi tilauspalveluiden avulla voit valita tiettyjä tuotteita, jotka menevät laatikkoon, jotta et päädy tuotteisiin, joista et pidä.

13. Barkbox

STYLECASTER | Parhaat tilauslaatikot

Barkbox.

Lemmikkilläsi ei todellakaan voi koskaan olla liikaa herkkuja, eikö niin? Joten mene eteenpäin ja hemmottele koiraasi mukautetulla laatikolla, joka on täynnä leluja ja herkullisia välipaloja Barkboxin tilauspalvelu joka kuukausi. Alkaen vain 22 dollaria per laatikko, voit yllättää piskisi kaikenlaisilla herkuilla. Jokainen laatikko sisältää kaksi lelua, kaksi täysin luonnollista pussia herkkujajapureskelu. Joka kuukausi on jopa teemakokoelmia, joten et koskaan tiedä, mitä hauskaa koiraasi odottaa.