Bernard Shaw Net Worth: Henkilö kuoli 82-vuotiaana!

Nettovarallisuus

WPR

Vuodesta 1980 eläkkeelle jäämiseensä maaliskuussa 2001 CNN:n pääuutisankkuri oli Bernard Shaw (22.5.1940 – 7.9.2022). Hän oli amerikkalainen toimittaja. Hän työskenteli WNUS:ssa, Westinghouse Broadcastingissa, CBS Newsissa ja ABC Newsissa ennen liittymistään CNN:lle kirjeenvaihtajana ja ankkurina.

Aikainen elämä

Shaw syntyi Chicagossa Illinoisissa Camilla (Murphy) Shaw'lle, taloudenhoitajalle, ja Edgar Shaw'lle, rautatietyöläiselle ja talomaalarille. Chicagossa hän opiskeli Illinoisin yliopistossa 1963-1968.

Yhdysvalloissa hän palveli. Hän palveli Merijalkaväki , muistutti tehtävistä Havaijilla ja Marine Corpsin lentoasemalla Cherry Pointissa Pohjois-Carolinassa, missä vuonna 1962 hän oli 'Message Center' -koulutuksen saanut ammattilainen, joka saavutti korpraalin E-4 arvon.

Hän loi ystävyyden Walter Cronkite ja osoitti suurta kiinnostusta baseballiin sen lisäksi, että hän leikkasi sanomalehtiä ja matkusti Washingtoniin, D.C.:hen, viikonloppuisin melko usein.

Lue lisää: Jawed Karim Net Worth 2022: Kuinka Internet-yrittäjä sai niin paljon vaurautta?

Bernard Shaw'n nettoarvo

Bernard Shaw nettoarvo

Bernard Shaw'n nettovarallisuuden tai nettotulon arviolta 9 miljoonan dollarin arvo. Shaw'n pääammatti toimittajana on tuonut hänelle huomattavan määrän omaisuutta.

Ura

Vuonna 1964 Shaw aloitti työskentelyn telealalla toimittajana ja WNUS:n ankkurina Chicagossa. Hän aloitti kolumnien kirjoittamisen Westinghouse Broadcasting Companylle Chicagossa ja muutti sitten Washingtoniin työskentelemään Valkoisen talon kirjeenvaihtajana.

Hän työskenteli toimittajana CBS News Washington -toimisto 1971-1977. Ennen kuin hänestä tuli Capitol Hillin vanhempi kirjeenvaihtaja, hän muutti ABC Newsille vuonna 1977 toimittajana, joka kattaa Latinalaisen Amerikan ja osastopäällikön.

Shaw ottaa mukaan vuoden 1981 salamurhayrityksen Yhdysvaltain presidentti Ronald Reaganille (ja Shaw'hun liittyi entinen CBS News -toimittaja Daniel Schorr , joka on yksi nuorisolinkkikanavan käyttämistä tärkeimmistä live-hahmoista) on auttanut CNN:n luomisessa lailliseksi ja luotettavaksi uutislähteeksi organisaation historian ratkaisevassa vaiheessa. Shaw jätti ABC:n vuonna 1980 liittyäkseen CNN:hen sen PrimeNews-viestinnän ankkurina, kiinnittyessään Washington DC:stä.

Kysymys, jonka Bernard Shaw esitti demokraattien presidenttiehdokas Michael Dukakisille heidän toisessa tapaamisessaan George H. W. Shrubin kanssa vuoden 1988 vaaleissa, on hyvin tiedossa. Shaw oli vastuussa tuosta istunnosta.

Bernard Shaw nettoarvo

Shaw kysyi Dukakisilta, kannattaisiko hän elinkautista tuomiota henkilölle, joka oli tappanut ja pahoinpidellyt Dukakisin puolisoa saatuaan tietää, että Dukakis vastusti kuolemanrangaistusta.

Lue lisää: Brendan Fraserin nettovarallisuus: kuinka paljon hän lihoi valaalle?

Dukakis sanoi, ettei hän tekisi; analyytikot katsoivat, että hän ei käsitellyt sitä riittävästi henkilökohtaisella tasolla ja että hän muotoili vastauksensa tavalla, joka oli sekä laillista että legitiimiä. Useat tunnetut ihmiset, kuten Kitty Dukakis, pitivät kyselyä myrkyllisenä ja sopimattomana virallisen keskustelun aikana.

Ann Compton, Andrea Mitchell ja Margaret Garrard Warner, kolme muuta kolumnistia, jotka olivat myös läsnä pöydässä Shaw'n kanssa, ilmaisivat halunsa välttää Dukakisin mainitsemista kyselyn yhteydessä.

Hän toimitti myös tietoja Persianlahden sodasta vuonna 1991, joka liittyy Bernard Shaw'hun. Hän peittyi työalueen alle raportoidessaan ikkunansa ohi kulkevien rakettien matkasta työskennellessään CNN:n kirjeenvaihtajien John Hollimanin ja Peter Arnettin kanssa Al-Rashid-hotellista Bagdadissa.

Majatalon linnoitettusta piilopaikasta hän teki myös usein matkoja molempiin suuntiin. 'Ilmeisesti en ole koskaan ollut siellä, mutta tämä tuntuu kuin olisimme helvetin keskustassa', hän sanoi kuvaillessaan Bagdadin tapahtumia.

Shaw valvoi Dick Cheneyn ja Joe Liebermanin välistä virallista keskustelua epäterveellisistä tavoista lokakuussa 2000. Vuodesta 1992 vuoteen 2001, jolloin hän lähti CNN:stä, Shaw oli mukana CNN:n Inside Politics -ohjelmassa.

Hän esiintyi usein CNN:ssä, varsinkin toukokuussa 2005, kun suihkukone lensi lentokieltoalueelle Washington D.C:n yläpuolella. Hän myös turvasi Judy Woodruffin jatkuvan CNN-syötteen kesäkuussa 2005.

Oltuaan 41 vuotta alalla, Shaw tajusi, että kulut eivät olleet perusteltuja ottaen huomioon, mitä hän menetti henkilökohtaisessa elämässään. Shaw esiintyi 1. kesäkuuta 2020 CNN:n Erin Burnett OutFrontin jaksossa juhlimaan verkoston perustamisen 40-vuotispäivää.

Bernard Shaw'n vaimo ja lapset

Bernard Shaw nettoarvo

Bernard oli naimisissa Linda Allstonin kanssa, mikä muodosti hänen siviilisäätynsä. 30. maaliskuuta 1974 Linda ja Bernard vaihtoivat valan. Heille molemmille syntyivät kaksi lasta, Amar Edgar Shaw ja Anil Louise Shaw.

Lue lisää: Cressida Cowellin nettoarvo 2022: Onko hän sukua Simon Cowelliin?

Bernard Shaw'n poismeno

82-vuotiaana Bernard Shaw, joka toimi CNN:n ensisijaisena ankkurina 20 vuotta, kuoli. Omaistensa mukaan hän menehtyi keskiviikkona 7. syyskuuta keuhkokuumeeseen Washingtonissa sijaitsevassa sairaalassa.

Kun CNN julkaistiin vuonna 1980, Shaw toimi verkon ensimmäisenä pääankkurina. Eläkkeelle jäämiseensä saakka vuonna 2001 hän jatkoi työskentelyä kanavalla. CNN:n ensimmäinen pääankkuri Bernard Shaw kuolee 82-vuotiaana

82-vuotiaana Bernard Shaw, joka toimi CNN:n ensisijaisena ankkurina 20 vuotta, kuoli. Hänen omaistensa mukaan hän menehtyi keskiviikkona 7. syyskuuta keuhkokuumeeseen Washingtonissa sijaitsevassa sairaalassa.

Kun CNN julkaistiin vuonna 1980, Shaw toimi verkon ensimmäisenä pääankkurina. Eläkkeelle siirtymiseen asti vuonna 2001 hän jatkoi työskentelyä kanavalla.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR