Bella Thorne käyttää Yhdysvaltain lipuilla koristeltuja bikinejä 4. heinäkuuta: kuvia

Julkkis

WPR

Kun 24-vuotias Bella Thorne juhli neljättä heinäkuuta bikineissä, joissa oli amerikkalainen lippukuvio, hänen seuraajansa huomasivat!

Päänsä yläpuolella olevan Amerikan lipun ja takana palmujen edessä näyttelijä poseerasi itsevarmojen kuvien sarjassa pitäen yllään kaksiosaista, jossa oli olkaimeton yläosa ja remmi.

Hänen pyöreät aurinkolasinsa täydensivät kokonaisuutta, jossa oli myös pitkät, vaaleat, keskeltä jaetut hiukset.

Bella Thorne kuvateksti tekstillä 'PATRIARCHY CAN EAT MY'. Monet hänen faneistaan ​​näyttivät ihailevan kuvia, ja he vastasivat nopeasti.

Yksi kannattaja kommentoi: 'Näytät niin upealta' ja toinen: 'Aurinkolasisi ovat todella söpöt.'

Bella, ihanaa neljättä heinäkuuta, kirjoitti kolmas. Lukuisat muut ihmiset lähettivät hänelle punaisia, valkoisia ja sinisiä sydänemojia ja kirjoittivat: 'Olet aina upea ja säteilet vahvaa, hämmästyttävää energiaa.

Vain muutama päivä sitten Bella kuvattiin ulkona tuntemattoman miehen kanssa. Hänen viimeisimmät lomakuvansa ovat nyt esillä.

Houkutteleva nainen, joka erosi hiljattain sulhasestaan ​​Benjamin Mascolosta, ruokaili hottien kanssa Craig'sissa Länsi-Hollywoodissa, Kaliforniassa, samalla kun hänellä oli harmaa hihaton crop toppi ja tummanharmaat mokkahousut taskuilla.

Bella Thorne käyttää bikinejä, jotka on koristeltu Yhdysvaltain lipuilla 4. heinäkuuta

Sitä vastoin hän näytti terävältä mustassa bleiserissä mustan liivin, mustien housujen ja valkoisten tennarien päällä. Hän viimeisteli asunsa kirkkaan keltaisilla korkokengillä.

On vaikea sanoa, mutta on todennäköistä, että Bellan viimeisin retki nimettömän miehen kanssa on merkki siitä, että hän ei ole enää kiinnostunut Benjaminista romanttisesti.

Kaksi vuotta seurustellut entinen pariskunta kihlautui maaliskuussa 2021, mutta Bella kertoi, että heidän kiireiset aikataulunsa olivat häirinneet häävalmisteluja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Hän paljasti AINOASTAAN HollywoodLifelle syyskuussa 2021: 'Minulla on jo kolme tai neljä elokuvaa varattuna ensi vuodelle, ja Benillä on myös tavaraa ensi vuodelle.

Voidaksemme nauttia häistä, olemme molemmat oudossa tilanteessa, jossa meidän on tehtävä niin paljon töitä. Arvostaisimme todella vähän vapaata ennen häitä.

Bella Thorne käyttää bikinejä, jotka on koristeltu Yhdysvaltain lipuilla 4. heinäkuuta

Benjamin ja Bella erosivat, lähde kertoi PEOPLElle kesäkuun alussa.

'Bella Thorne ja Benjamin Mascolo , jotka olivat olleet kihloissa lähes vuoden, ovat katkaisseet kihlasuhteensa.

Kaksikko on eronnut rauhanomaisesti, sisäpiiriläinen lisäsi huolimatta siitä, että heidän erilaiset aikataulunsa saivat heidät viettämään paljon aikaa erillään.