Bella Hadid, supermalli, hallitsee ylivoimaisesti nihkeissä uimapukuissa! Katso kuvia hänen kuumimmista uimapukuistaan

Elämäntapa

WPR

Supermalliteollisuus on antanut Bella Hadidille mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa.

5-jalkainen 9-jalkainen tainnutuskone jettelee jatkuvasti ympäri maailmaa erilaisissa valokuvauksissa ja tapahtumissa, kuten Cannesin elokuvajuhlilla Etelä-Ranskassa ja Miamin rannoilla. Kiireisestä aikataulustaan ​​huolimatta Bella pakkaa aina uimapuvun tai bikinit ja lähtee ulkoilemaan kaivattua R&R:tä missä tahansa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bella (@bellhadid) jakama viesti

Ex-Secret Victorian malli nähtiin toukokuussa 2022 hotellin uima-altaalla Cannesissa Ranskassa, jossa hän yöpyi poikaystävänsä Marc Kalmanin kanssa vuoden 2022 Cannesin elokuvajuhlilla.

Hänellä oli yllään niukat, laivastonsiniset string-bikinit, joissa oli hyvin vähän ihoa.

Yrityksen perustaja Kin euforiat hänet huomattiin lähtevän hotellistaan ​​Ranskassa muutama päivä aiemmin uimapuvussa sisarensa Gigi Hadidin kokoelmasta Frankies Bikinien kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bella (@bellhadid) jakama viesti

Poistuessaan Hotel Martinezista ruskeaverikkö kaunotar kehui pitkiä jalkojaan kellanruskeassa röyhelteisessä uimapuvussa, joka oli kerrostettu luonnonvalkoisen laskostetun minihameen päälle.

Lue myös: Nämä bikinikuvat todistavat, ettei Jennifer Lawrence ole enää Katniss! Näyttelijöiden parhaat uimapukuhetket

Bella Hadid on puhunut avoimesti kehon positiivisuudestaan ​​ja kertonut Glamour-lehdelle: 'Olen uskomattoman iloinen saadessani olla nainen.'

Ihailen naisissa suuresti kykyä olla sekä naisellinen että vahva. Lisäksi 'tiedätkö, vapauta rinta!' entinen Real Housewives of Beverly Hillsin näyttelijä huudahti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bella (@bellhadid) jakama viesti

Kotoisin Washington DC:stä ja hänen sisaruksistaan ​​huolehtivat heidän eurooppalaiset vanhempansa. Yolanda Hadid on hollantilainen äiti ja heidän israelilainen isänsä on Mohamed Hadid.

Bella tuntee olonsa täysin kotoisaksi omassa ihossaan, johtuu hänen monikulttuurisesta taustastaan.

Äitini on eurooppalainen. Koko perheeni on kotoisin vanhalta mantereelta. Hän jatkoi, että he kaksi olivat aina tunteneet olonsa 'kotoisaksi' ihossaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bella (@bellhadid) jakama viesti

”On aivan siistiä, jos et halua paljastaa vartaloasi tuolla tavalla. Mutta minulla ei ole ongelmaa, jos nainen päättää paljastaa rintansa tai muita yksityisiä osia. Nipistä pitävät kaikki.

Bella arvostaa terveesti fyysistä itseään, mutta on myöntänyt, että hänellä on ollut vaikeuksia aiemmin.

Lue myös: Se on ~Bikini~ Booth! Joey Kingin kauniita uimapukukuvia vuosien varrella

Tultuaan Moschinon muusiksi malli liittyi uudelleen lanseeratun Victoria’s Secretin jäseneksi joulukuussa 2021 osana VS Collectivea mm. Priyanka Chopra ja Hailey Bieber.

Bella Hadid, supermalli, hallitsee ylivoimaisesti nihkeissä uimapukuissa! Katso kuvia hänen kuumimmista uimapukuistaan

Jos he olisivat lähestyneet minua muutama vuosi sitten, minulla ei olisi ollut luottamusta omiin voimiini sanoa 'kyllä' Victoria's Secretin tekemiselle uudelleen. Hän selitti huonoa itsetuntoaan Marie Clairelle: 'Olin vain hyvin epävarma elämässäni.'

”Nyt pidän fyysistä olemustani pyhänä temppelinä. Fyysisen olemukseni hallinnan puute oli tullut ongelmaksi aiemmin. Ihan kuin olisin saanut kehoni takaisin.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR