Bella Hadid irrottautuu seksikkääseen Amsterdam Mirror Selfieen: Kuvia

Julkkis

WPR

Bella Hadid aiheuttaa melkoista kohua Amsterdamissa. Torstaina 14. heinäkuuta 25-vuotias supermalli julkaisi Instagramissa kuvasarjan kesälomastaan ​​New Yorkissa.

Bella näytti säteilevän yläosattomassa peiliselfiessä, jonka näet TÄÄLTÄ, jossa hän peitti rintansa oikealla kädellään piilottaakseen ne.

Vaikka hän raapaisi tissinsä pois lavalle maalityökalulla, hän onnistui silti esittelemään kauniin vartalonsa.

Kuuma kesäpäivä vaati paljon kultakoruja, joten hän valitsi löysän updotuksen ja löysät letit hiuksiinsa.

Kun hän siemaili olutta toisella liukumäellä, hän käytti punoksia ja selfietä uimapuvussa samalla kun hän esitteli voimakkaan smaragdinvärisiä silmiään.

Bella Hadid pukeutuu seksikkääseen Amsterdam Mirror Selfieen

Valokuva Bella Hadidin kannettava tietokone kaupungin kuuluisan värikästä arkkitehtuuria vastaan ​​ja toinen kahden hengen pyöräily ohitse myös vangitsi kaupungin tunnelman.

Sanat 'särkynyt ja luova' ilmestyivät kuvan viereen, jossa katutaiteilija suhtautui abstraktiin naiseen. Pidän niistä tällä tavalla.

Sen lisäksi, että hän latasi kuvia aterioistaan ​​ja paikallisen herkkukaupan ulkopuolelta, usein esiintyvä Voguen kansityttö näytti nauttivan Amsterdamin keittiöstä.

Voguen haastattelussa paljastettiin, että Bella on taistellut syömishäiriön kanssa aiemmin. Se aika elämässä on jättänyt hänet kyvyttömäksi katsomaan peiliin, hän kertoi maaliskuussa lehdelle.

Adderall-resepti todennäköiselle ADHD laukaisi Bellan anoreksian teini-iässä, hän on sanonut.

Bella Hadid pukeutuu seksikkääseen Amsterdam Mirror Selfieen

Kalorien laskentasovellus on 'kuin paholainen minulle', hän sanoi Voguelle. Kolme vadelmaa ja selleritanko olisivat kaikki mitä tarvitsen pieneen ateriaan.'

Nyt kun katson taaksepäin, näen, että kaikki mitä tein, oli yrittää saada takaisin kontrollin tunnetta itsestäni aikana, jolloin minusta tuntui, ettei minulla ollut sitä.

Vaikka tämä ei ehkä ole yllättävää, Bellasta on tullut kansainvälisesti tunnustettu supermalli menestyksensä ansiosta. Hän antoi selityksen tälle samassa haastattelussa.

Jokaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä tavasta, jolla hän esiintyy, kommunikoi suullisesti ja käyttäytyy.

”Seitsemän vuoden aikana en kuitenkaan koskaan jäänyt kaipaamaan työpaikkaa, perunut työpaikkaa tai saapunut töihin myöhässä. He eivät koskaan voi sanoa, että en lyö häntäni pois.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: