Behati Prinsloo Net Worth: Kuinka rikas tämä Namibian malli on?

Nettovarallisuus

WPR

Malli Behati Prinsloo syntyi Namibiassa 16. toukokuuta 1988. Hän aloitti Pink-sopimusmallina vuonna 2008 ennen kuin siirtyi Victoria's Secret Angeliksi vuonna 2009.

Hän osallistui 10 Victoria’s Secret -muotinäytökseen (2007–2015; 2018) ja avasi niistä kaksi peräkkäin vuosina 2014 ja 2015.

Alkuvuosina

Behati Prinsloo syntyi Grootfonteinissa, Etelä-Afrikassa, 16. toukokuuta 1988. (nykyinen Namibia). Hänen isänsä Boet on ministeri, ja hänen äitinsä Magda omistaa bed and breakfastin. Vaikka englanti ei ole Behatin ensimmäinen kieli, hän oppi sen nuorempana.

Suoritettuaan luokan 9 Grootfonteinin lukiossa Prinsloo lähti jatkamaan malliuraa. Kun hän oli 16-vuotias ja matkalla Kapkaupunkiin isovanhempiensa kanssa, hänet löydettiin ruokakaupasta.

Behati sanoi: ”Isoisäni mielestä tämä oli hyvin luonnosllista, kun tämä mies lähestyi minua ja tiedusteli, olinko malli, ennen kuin kirjoitin hänen numeronsa paperille.

behati prinsloo vain arvoinen

Kerrottuamme siitä vanhemmilleni, palasimme kotiin emmekä ryhtyneet toimiin.' Hän väitti, että Noelle Doukas, Storm Agencyn perustajan Sarah Doukasin tytär, lähestyi häntä seuraavan kerran, kun hän oli Kapkaupungissa, mikä johti Behatin allekirjoittamiseen organisaation kanssa.

Ura

Prinsloo muutti Lontooseen vuonna 2005 jatkaakseen malliuraa, ja Milanossa ja Pariisissa hän debytoi Pradalle ja Miu Miulle. Sen jälkeen hän työskenteli Vogue Italiassa ja myöhemmin Vogue Britainissa.

Vuonna 2006 hän käveli Chanelin, Fendin ja Alexander McQueenin kiitotieillä. Maaliskuussa 2007 hän otti toisen kierroksen kuvia brittiläiselle Voguelle. Hän nousi tunnetuksi samana vuonna, kun suunnittelija Henry Holland tarjosi T-paidan iskulauseella 'Fancy a Screw, Behati Prinsloo?' osana hänen pudotusaluettaan.

Just Worth tai Behati Prinsloo

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

Prinsloolla on a 30 miljoonan dollarin nettoarvo Celebrity Net Worth -sivuston mukaan. Hänellä on tuottoisa mallin ammatti, joka on vaikuttanut hänen valtavaan vaurauteensa. 33-vuotias on kävellyt tunnettujen suunnittelijoiden, kuten Miu Miun, Pradan ja Chanelin, kiitotien.

Nettovarallisuus 30 miljoonaa dollaria
Nimi Behati Prinsloo
Ikä 34 vuotta vanha
Korkeus (1,62 M)
Paino 50 KG (noin)
Ammatti Malli
Syntymäaika 16 päivänä toukokuuta 1988
Syntymäpaikka Namibia
Kansallisuus Namibian
Tulo 2 miljoonaa dollaria vuodessa
puoliso Adam Levine (2014)

Useat aikakauslehtien kannet, mukaan lukien Marie Clairen Etelä-Afrikan, Vogue Russia, GQ Mexicon, Elle Francen ja Net-A-Porterin kansikuvat, esittivät myös hänet. Vuonna 2009 Prinsloo allekirjoitti Victoria's Secret -mallin, ja hän on sen jälkeen esiintynyt heidän kiitoradallaan useita kertoja.

Hän on myös näytellyt muutamissa musiikkivideoissa ja esiintynyt mainoksissa suosituille brändeille, kuten Adore, Chanel, Hugo Boss, Nine West, H&M, Gap, Max Studio ja Tommy Hilfiger.

Business Ventures

Vuonna 2010 esiteltiin Prinsloon 'Behati Loves Pink' uimapukukapselisarja Victoria's Secretille. Vuonna 2014 hän kehitti farkkumalliston THVM:lle. Hänen viimeisin yritys oli vaatteiden ja asusteiden merkki Juicy Couture.

Vuonna 2021 Prinsloo ja hänen miehensä Adam Levine esittelivät Calirosan, eräänlaisen Kalifornian punaviinitynnyreissä kypsytetyn tequilan.

Henkilökohtainen elämä

behati prinsloo vain arvoinen

Behati ja Maroon 5:n laulaja Adam Levine menivät naimisiin 19. heinäkuuta 2014 kahden vuoden seurustelun jälkeen. Seremonian, joka pidettiin Cabo San Lucasissa, Meksikossa, toimi näyttelijä Jonah Hill.

Gio Grace syntyi 15. helmikuuta 2018 ja Dusty Rose syntyi 21. syyskuuta 2016 Prinslooon ja Levinen perheeseen. Behati ja toveri malli Coco Rock matkusti Haitille yhteistyössä voittoa tavoittelemattoman LakayPamin kanssa vuoden 2010 maanjäristyksen jälkeen, joka jätti maan raunioiksi.

Heidän matkansa, josta kerrottiin vuoden 2011 elokuvassa 'Kirjeet Haitille', mukaan lukien auttaminen keräämään rahaa, vierailemaan orpokodeissa ja toimittamaan toivon kirjeitä yksilöiltä ympäri maailmaa.

Kerätäkseen rahaa Pelastakaa Lapset -koulutushankkeisiin, jotka tarjoavat 'ilmaisia ​​oppimisvälineitä ja apua vanhemmille ja huoltajille' COVID-19-pandemian aikana, Prinsloo ja Levine tekivät yhteistyötä Ferrarin ja Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa heinäkuussa 2020.

Kiinteistöt

Adam ja Behati ostivat vuonna 2019 Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin omistaman talon Pacific Palisadesin naapurustossa Los Angelesissa 31,95 miljoonalla dollarilla.

Gregory Peck oli aiemmin omistanut noin 8 800 neliöjalan talon, jonka Affleck ja Garner ostivat elokuvantekijä Brian Grazerilta. Maaliskuussa 2022 Adam ja Behati laittoivat tämän kiinteistön myyntiin 57,5 ​​miljoonalla dollarilla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

Adam ja Behati ostivat 33,9 miljoonaa dollaria maksavan Beverly Hillsin talon alle vuosi ennen kuin he ostivat yllä mainitun kartanon.

Maaliskuussa 2021 Adam ja Behati käyttivät 22,7 miljoonaa dollaria upeaan kartanoon viiden hehtaarin alueella Montecitossa, Kaliforniassa. Hämmästyttävää kyllä, he omistivat kodin vain 90 päivää ennen kuin myivät sen 28,5 miljoonalla dollarilla, mikä on noin 6 miljoonan dollarin voitto.

Adam ja Behati ostivat toisen kiinteistön Montecitosta, jonka näyttelijä Rob Lowe rakensi alun perin maaliskuussa 2022 52 miljoonalla dollarilla. Lowe osti 3,5 hehtaarin Oakview-kiinteistön vuonna 2005. Sen jälkeen Lowe ja hänen vaimonsa alkoivat rakentaa nykyistä 10 000 neliöjalan kiinteistöä.

Rakennus valmistui vuonna 2009. The Lowes laittoi talon myyntiin kesäkuussa 2018 hintaan 47 miljoonaa dollaria. Lokakuussa 2000 he lopulta myivät sen pääomasijoittajalle 45,5 miljoonalla dollarilla. Adam ja Behati ostivat talon pääomasijoitusmagnaatilta.

Johtopäätös

Behati Prinsloo on namibialainen malli, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria . Hän syntyi Grootfonteinissa, Namibiassa, joka oli silloin osa Lounais-Afrikkaa. Prinsloo meni naimisiin Maroon 5:n keulahahmon Adam Levinen kanssa Meksikossa 19. heinäkuuta 2014. Prinsloo on karvattoman sfinksikissan, jonka nimi on 'Gollum', ylpeä omistaja.

Prinsloo on tehnyt yhteistyötä joidenkin muotialan suurimpiin kuuluvien brändien kanssa supermallina. Hänellä on 2 miljoonan dollarin vuositulot muotialalta.