Becky G:n poikaystävä 2022: Kenen Becky seurustelee nyt?

Treffit

WPR

Becky G tunnetaan yhtenä musiikkiteollisuuden kuplivista ja seksikkäimmistä laulajista. Lähes kaikki, jotka ovat nähneet hänet, ovat kannattajia. Näin ollen on kiistatonta, että hänellä oli useita julkkisfanipoikia.

Mutta nauttiiko esiintyjä siitä? On totta, että Becky G on ollut suhteessa huomattavan kauan. Hän ei kuitenkaan pidä suurenmoisesta sisäänkäynnistä. Sen sijaan hän säilyttää suhteensa yksityisyyden ja vahvistaa sitä.

Olipa kyseessä tuleva kappale tai valokuva hänen poikaystävänsä kanssa, hänen faninsa ovat aina ajan tasalla hänen elämästään. Hänen yhteyksissään on kuitenkin monia puolia, jotka ovat edelleen tuntemattomia. Ei kuitenkaan ole mitään syytä huoleen; artikkeli kattaa kaiken.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Jennifer Hudson seurustelee? Miksi hän salailee suhteitaan

Elämäkerta Becky G

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Becky G (@iambeckyg)

Becky G syntyi Inglewoodissa Kaliforniassa 2. maaliskuuta 1997, sunnuntaina. Rebbeca Marie Gomez on 25-vuotias ja hänen etunimensä on Rebbeca Marie Gomez. Maaliskuun 2. päivänä syntyneillä henkilöillä on Kalojen horoskooppi. Härkä on hänen horoskooppinsa.

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Rebecca Marie Gomez , joka tunnetaan ammattimaisesti nimellä Becky G. Gomez, nousi ensimmäisen kerran julkisuuteen vuonna 2011, kun hän alkoi julkaista YouTube-videoita itsestään esittämässä kuuluisia kappaleita. Yksi hänen videoistaan ​​kiinnitti tuottaja Dr Luken huomion, joka tarjosi hänelle yhteistä levysopimusta Kemosabe Recordsin ja RCA Records.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Becky G (@iambeckyg)

Gomez teki yhteistyötä testamentin kanssa. Olen Cody Simpson ja Cher Lloyd koko hänen debyyttialbuminsa luomisen ajan. Hänen virallisen debyyttisinglensä ”Becky from the Block” (2013) julkaisu sai suotuisan vastaanoton.

Play It Again, hänen debyyttinsä laajennettu näytelmä julkaistiin myöhemmin samana vuonna (2013). Hänen toinen singlensä 'Can't Get Enough', joka julkaistiin vuonna 2014 ja jossa oli Pitbullin vieraileva laulu, nousi Latin Rhythm Airplay -listan kärkeen Yhdysvalloissa.

12-vuotiaana hän alkoi tutkia rap-musiikkia:

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Becky G syntyi Rebecca Marie Gomez. Nyt 24-vuotias hän aloitti uransa hyvin nuorena. Hän on tehnyt yhteistyötä useiden muusikoiden kanssa, mm Akon , ja Will. I. Am, J. Hope ja Cody Simpson . Ei ole yllätys, että hän on saavuttanut niin paljon niin nuorena.

Nuoruudestaan ​​huolimatta hän on taitava hoitamaan sekä liike- että henkilökohtaisia ​​asioita. Laulajan suhteen alkamisesta on kulunut yli neljä vuotta. Mikä on hänen mysteerinsä?

Kuka on Becky G:n poikaystävä?

Becky G on ollut suhteessa amerikkalaisen jalkapalloammattilaisen Sebastian Lletgetin kanssa. Siitä lähtien, kun he aloittivat seurustelun vuonna 2016, he ovat olleet erottamattomia. On totta, että pari ei ole usein esillä lehdistössä, mutta he ovat kiistatta suosikkijulkkisparimme.

kuka seurustelee becky g

Yhteisten tuttavuuksien kautta 24-vuotias näyttelijä tapasi kumppaninsa, joka myös oli julkkis. Tilien mukaan Becky tapasi Sebastianin kuvattaessa Power Rangersia rinnalla Naomi Scott. Yhteistyön jälkeen Naomi ja Beckystä tuli läheinen, ja Sebastianin ja Naomin aviomies Jordan Spence leikkivät yhdessä. Naomi ja Jordan esittelivät molemmat parin, ja katsokaa kuinka hyvin se onnistui!

Lisäksi Becky paljasti, että hän ei ollut sillä hetkellä sillä tuulella seurustella. Hän muutti mielensä nähtyään videon Sebastianista. Haluaisimme myös katsoa videon. Kuvattiin myös hänen keskusteluaan Naomin kanssa ennen Sebastianin tapaamista.

Se menee seuraavasti: 'Olin kuin: 'Ei, en halua olla kenenkään kanssa. Olen ollut siellä, tehnyt sen [suhteiden kanssa], ja nyt olen keskittynyt. Minä voin hyvin. Olen hyvä.' Hän vastaa: 'Tiedän jo kenen kanssa menet naimisiin, joten kaikki on hyvin.' Se on hyvä, se on hyvä.'

kuka seurustelee becky g

Sitten tyhjästä ilmestyi Sebastian, ja yksi asia johti toiseen, ja neljä vuotta myöhemmin, BAM, he ovat edelleen velkaa Naomille ja Jordanille.

Pian tämän jälkeen pariskunta aloitti ensimmäiset treffit, joita Becky kuvaili Instagramissa 'upeaksi'. Hän paljasti ensimmäisellä tapaamisellaan pari keskustelevan kaikesta kuunvalossa. He syövät sushia ja keskustelivat tulevaisuuden toiveistaan, toiveistaan ​​ja toiveistaan. Fantastinen treffi, lyhyesti sanottuna. Sen jälkeen pariskunta on ollut useilla upeilla treffeillä, ja toivomme, että he jatkavat niin.

Becky G:n kaunotar Sebastian Lletget on ammattijalkapalloilija Yhdysvalloista. LA Galaxyn hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Lisäksi Yhdysvaltain maajoukkueeseen. Hän pelasi Santa Clara Sporting of Silicon Valleyn kanssa kouluvuosinaan. Myöhemmin hän liittyi Yhdysvaltain alle 17-vuotiaiden oleskeluohjelmaan.

Hän pelasi Santa Clarassa, ja häntä tarkkailivat West Ham United International Academyn partiolaiset. Tämän seurauksena hän muutti vuonna 2009 Englantiin.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Whitney Cummings seurustelee? Kuka on hänen poikaystävänsä?

Kuka on Becky G:n poikaystävä?

Hänen uransa on aina ollut alansa huipulla. Lletget on saanut loistavaa palautetta ikätovereiltaan ja työtovereiltaan maineikkaan urheilijan asemastaan. Hän on myös taitava näyttelijä.

kuka seurustelee becky g

Sebastian esiintyi tyttöystävänsä kappaleen My Man musiikkivideossa. Todellakin, se oli näky kipeille silmille. Ensimmäisestä kohtaamisestaan ​​lähtien molemmat tähdet ovat olleet rakastuneita, ja toivomme pian kuulevamme hääkelloja.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR