Baywatchin Donna Derrico, 54, julkaisee uuden bikinivideon kritiikin jälkeen

Elämäntapa

WPR

54-vuotias näyttelijä on kuuluisa uima-asujen seksikkyydestään ikonisessa TV-sarjassa Baywatch, ja hän palautti äskettäin kriitikoilleen kuvan itsestään valkoisissa bikineissä.

Hän kehui upeaa vartaloaan ja rusketusta vaaleanpunaisissa bikineissä 2. elokuuta ladatussa Instagram-videossa.

Hän seisoi sänkynsä edessä paljain jaloin ja näytti 879 000 seuraajalleen jokaista kehon osaa. Hän vaikutti täysin turmeltuneelta, kun hän antoi ruskeiden hiustensa roikkua irti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Donna D'Errico (@donnaderrico)

Donna Derrico kiitti katsojia palautteestaan ​​hänen edelliseen viestiinsä videon kuvatekstissä. Lainatakseni yhtä: ”Luen ne kaikki. Tiedän, etten ole täydellinen, mutta tällä hetkellä tunnen olevani melko hyvä.

Päätin pakoa varten ajaa Yhdysvaltojen halki koirani kanssa. Maamme on henkeäsalpaava. Ennen kuin ajoin sen yli ja todella katsoin sitä, minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka upea se oli. Olkoon sinulle upea päivä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Donna D'Errico (@donnaderrico)

Heinäkuun 16. päivänä entinen Baywatchin kaunotar melkein rikkoi internetin kuvalla itsestään valkoisissa bikineissä.

Lue myös: Hän on syynsä siihen, tyttö! Emma Chamberlainin suloisimmat bikinikuvat

Hän kirjoitti kuvaukseen: 'Melko monet naiset nurisi heinäkuun 4. päivän videosta, jonka julkaisin punaisissa, valkoisissa ja sinisissä bikineissä, koska he uskoivat minun olevan 'tyylikkäämpi', 'liian vanha käyttämään bikinejä' ja , suosikkini, 'epätoivoinen'. Tässä on tosiasia, joka voi järkyttää sinut.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Donna D'Errico (@donnaderrico)

Ja voin pukeutua ja tehdä mitä haluan. Lopuksi, tässä on kuva minusta bikineissä, polvistumassa sohvapöydän yli. Molemmat viestit saivat fanien suunnattoman paljon huomiota.

Toinen fani kommentoi 'Uskomatonta... vau', kun taas kolmas käytti tuli- ja sydänemojia sanoakseen: 'Maailman upein nainen.'

Lue myös: Selena Gomez loistaa kaksiosaisena! Katso hänen kuumimmat bikinikuvat!

Toinen käyttäjä sanoi: 'Tiedän todella, että tänään tulee olemaan fantastinen.' Jatkakaa mahtavaa. Joku muu huokaisi: 'Ehdottoman upea, näytät aivan upealta Donna.'

Baywatchin Donna Derrico, 54, julkaisee uuden bikinivideon kritiikin jälkeen

Donna Marcona, blondina kaunotarena, joka esiintyy sekä Baywatchissa että Baywatch Nightsissa, entisestä Playboy Playmatesta tuli kuuluisa.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR