Baxter Blackin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Raporttien mukaan cowboyrunoilija Baxter Black kuoli pitkään sairauteen. 11. kesäkuuta 2022 julkistettiin traaginen uutinen hänen kuolemastaan ​​77-vuotiaana.

Baxter oli entinen suureläineläinlääkäri sekä amerikkalainen cowboy-runoilija. Hän syntyi ja kasvoi Las Crucesissa, New Mexicossa, ja opiskeli siellä New Mexicon osavaltion yliopistossa.

Vuonna 1969 Black valmistui Colorado State Universityn eläinlääkärikoulusta. Black on tuottanut noin kolmekymmentä kaunokirjallisuutta, runoutta, romaaneja, lastenkirjallisuutta ja kommentteja eläinlääkärin työnsä jälkeen ja myynyt yli kaksi miljoonaa kirjaa, CD-levyä ja DVD-levyä.

Vuodesta 2002 vuoteen 2009 Black oli säännöllinen avustaja Morning Editionissa National Public Radiossa. Maanantaina hänen viikoittainen syndikoitu radio-ohjelma, jota hän on isännöinyt vuodesta 1989, poistui lähetyksestä, kun taas Blackin syndikoitu kolumni, On the Edge of Common Sense, kuunteli yli 150 kanavaa.

Hän johtaa Coyote Cowboy Companya Bensonissa, Arizonassa. Se on kustantamo, joka jakelee hänen teoksiaan.

Johtuiko Baxter Black Death sairaudesta?

Sairauden uskotaan olevan Baxter Black Death -kuoleman syy. Tammikuusta 2022 lähtien raportit hänen oleskelemisesta saattohoidossa ovat kiertäneet verkossa.

Baxter Blackin sairaus

Monet ihmiset olivat ilmaisseet huolensa asiasta aiemmin, mikä sai hänen vävynsä selventämään, ettei se ollut mitään vakavaa ja että saattohoito merkitsi vain kotiterveydenhuollon työntekijän käyntiä tarkistaakseen hänet ja hänen terveysongelmiaan.

He eivät kuitenkaan antaneet mitään tietoja hänen sairaudestaan ​​tai hänen mahdollisesti kokemastaan ​​terveysongelmasta. Vaikka toukokuussa oli huhuja, että hän kärsii dementiasta ja että hänen vaimonsa huolehti hänestä.

Lisäksi hänen perheenjäsenensä eivät ole julkisesti ilmoittaneet hänen kuolemastaan. Sen sijaan ihmiset ilmaisivat Twitterissä järkytyksensä hänen kuolemastaan. Nyt he osoittavat hänelle kunniaa ja ilmaisevat samalla suruaan.

Lue myös: Ruby Shelbyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Kenen kanssa Baxter Black on myös naimisissa?

Wikipedian mukaan Michael Baxter on naimisissa Cindy Loun kanssa tässä iässä; hän ei kuitenkaan ole puhunut hänestä julkisesti.

Hänellä on myös kaksi lasta, Jennifer ja Guy.

Toisaalta, toisin kuin monet muut julkkikset, hän on pitänyt henkilökohtaisen elämänsä yksityisenä ja poissa valokeilasta.

Mikä oli Baxter Blackin kuolinsyy 77-vuotiaana?

Baxter Blackin sairaus

Baxter Blackin kuolema johtui todennäköisimmin sairaudesta. Tammikuusta 2022 lähtien sana Baxterin saattohoidosta on kiertänyt verkossa.

Musta työskenteli eläinlääkärinä ennen kuin hänestä tuli runoilija. Vuodesta 1969 vuoteen 1982 hän työskenteli eläinlääkärinä erikoistuen suuriin eläimiin, kuten hevosiin ja lehmiin.

Hän työskenteli kolmessa suuressa yrityksessä. Hän saavutti mainetta julkisena puhujana edellisen eläinlääkäriuransa aikana. Musta työskenteli eläinlääkärinä vielä kaksi vuotta.

Hän puhui tuona aikana lähes 250 ohjelmassa, ja hänen runoilijauransa alkoi sen jälkeen. Baxter musta ja Friends, julkinen televisio-ohjelma, isännöi myös hän.

Cowboy jatkoi kolumnien kirjoittamista, puhumista radiossa ja esiintymistä RFD-TV:ssä ja The Cowboy Channelissa lyhyinä jaksoina. Black ja hänen vaimonsa asuivat Bensonissa, Arizonassa, ilman matkapuhelinta, televisiota tai faksia.

'Kaikesta nykypäivän digitalisoidusta, digitalisoidusta ja korkean teknologian kehityksestä huolimatta cowboylle tulee aina tarvetta', hän julisti yhdessä elämänfilosofioistaan.

Terveyssyistä hän lopetti kirjoittamisen ja puhumisen loppuvuodesta 2021. Tammikuun 15. päivänä 2022 hänen vaimonsa Cindy Lou ilmoitti Baxterin olevan saattohoidossa.

Baxterin vävyn mukaan saattohoitoon kuuluu kotiterveydenhuollon henkilökunta, joka tarkastaa Blackin muutaman päivän välein erilaisten lääketieteellisten vaikeuksien vuoksi.

Baxterin radioura alkoi sattumalta. Black toimitti osan työstään paikalliselle radioasemalle uutisarvoisen paikallistapahtuman aikana. 'Se oli vuosi, jolloin Yellowstone syttyi tuleen, 1988', hän sanoi haastattelussaan.

'Kuuntelimme, ja heillä ei ollut lainkaan kattavuutta', hän jatkoi, 'ja se oli suuri ongelma elämässämme.' Se oli iso tapahtuma Coloradossa (missä asuin), ja taivas haisi savulta, ja kirjoitin tämän valtavan myrskyisän runon ampumaradan tulipalosta... Tämän seurauksena lähetin tämän heille sähköpostitse.'

'Lähetin sen juuri Washington D.C:n 'Public Radio' -kanavalle. Ja sitten saan takaisinsoiton kahden tai kolmen päivän kuluttua”, hän jatkoi.

Baxter Blackin sairaus

Traagisten uutisten jälkeen sosiaalisen median alustat täyttyivät 'RIP'-viesteistä hänen ystäviltään ja seuraajilta, jotka olivat musertuneet Baxter Blackin kuolemasta.

'Minulla oli hyvä tilaisuus haastatella cowboy-runoilija Baxter Blackia useita kertoja vuosien varrella ja vain BS hänen kanssaan baarissa Western Folklife Centerin sisällä Elkossa', Guy Clifton kirjoitti Twitterissä. Minua särkee kuullessani hänen kuolemansa. Otin tämän kuvan kanssa Christine Kelly , Sundance Books & Musicin omistaja.'

Lue myös: Ruby Shelbyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mitä Baxter Blackille tapahtui?

Fanit ovat uteliaita siitä, mitä Baxter Blackille tapahtui. Hänen kuolemaansa koskeville sanoille ei tällä hetkellä ole selitystä. Hänen perheensä tarvitsee kuitenkin todennäköisesti yksityisyyttä näinä koettelevina aikoina.

Siihen asti on kuitenkin annettava virallinen ilmoitus hänen kuolemansa syyn vahvistamiseksi. Monet uskovat kuitenkin, että se liittyy hänen kokemaansa terveysongelmiin.