Batgirlin julkaisupäivä: Onko se tulossa pian vai peruutetaanko?

Viihde

WPR

Huolimatta kuuluisan valppaana Batmanin monista reinkarnaatioista, Batgirl on harvoin noussut eturintamaan. Olisi vähättelyä sanoa, että olemme iloisia hänen aikansa koittamisesta.

Vaikka seuraavasta kuvasta ei ole paljoakaan saatavilla, tuotannon edetessä näemme yhä enemmän kulissien takana olevia kuvia ja vihjeitä, jotka pitävät meidät kiinnostuneena. Tässä on mitä tiedämme tällä hetkellä tulevasta Batgirl-elokuvasta, kunnes saamme viralliset still-kuvat, teaserit ja trailerit.

Milloin HBO Max -elokuva Batgirlistä tulee ulos?

Sen sijaan, että saapuisit ennen tämän vuoden loppua, Warner Brosin Batgirl näyttää siltä, ​​että se on siirretty vuoteen 2023. Lisäksi elokuva saatetaan nyt julkaista teattereissa sekä HBO Maxissa. Ensimmäinen DC-elokuva, joka käyttää tätä julkaisusuunnitelmaa, olisi ollut tämä.

Batgirlin julkaisupäivä

Huhu perustuu päivitettyyn julkaisuaikatauluun, jonka Warner Bros antoi Yhdistyneen kuningaskunnan medialle ja jossa Batgirl on listattu kategoriaan '2023 Theatrical Releases', mikä osoittaa, että elokuva julkaistaan ​​siellä vuonna 2019.

Tämä tulee sen jälkeen, kun aiempien huhujen mukaan Warner Bros arvioi uudelleen jakelusuunnitelmaansa ja harkitsi kaikkien elokuviensa siirtämistä tiukasti teatteriesityksiin.

Voit seurata Batgirl Movie News Twitter -syötettä tästä. Erityiset kiitokset heille tämän tiedon vahvistamisesta.

Lue lisää: En ole koskaan koskaan kauden 3 julkaisupäivä: kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

Kuka esittää Batgirlia tulevassa elokuvassa?

In The Heightsin tähti Leslie Grace esittää Barbara Gordonia, vartijaa ja poliisikomentaja Jim Gordonin tytärtä. JK Simmons, joka aiemmin näytteli komissaari Gordonia, on yksi Graceen liittyneistä tunnistetuista persoonallisuuksista.

Brendan Fraserin odotetun esiintymisen lisäksi antagonistina Fireflynä, eli Garfield Lynnsinä, Michael Keaton palaa Batmanin hahmoon.

Katso tämä postaus Instagramissa

Leslie Gracen (@lesliegrace) jakama viesti

Jacob Scipio , Rebecca Front, Corey Johnson ja Emmerdalen Ethan Kai ovat liittyneet näyttelijöihin rooleissa, joita ei ole vielä paljastettu. On sanottu, että Kai näyttelee 'päähahmoa', mutta on epäselvää, mitä se tarkoittaa.

Alysia Yeohia, ensimmäistä transsukupuolista DC-hahmoa, esittää epäilemättä Ivory Aquino. Alysia ja Barbara ovat kuvitteellisia kämppäkavereita, joista tulee läheisiä ystäviä (ja näyttää siltä, ​​​​että he ovat ystäviä elokuvassa).

Hän avioituu myöhemmissä numeroissa Jo Munoz -nimisen poliittisen aktivistin kanssa, vaikka ei tiedetä, käyttäisikö elokuva hänen hahmoaan (tai minkä tahansa muun sarjakuvahahmon) millään tavalla.

Lue lisää: Claws kauden 5 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Miksi Batgirl on niin suosittu?

Elokuvan piti seurata Barbara Gordonia, kun hän omaksuu Batgirlin persoonallisuuden. Barbara Gordon on Gothamin poliisikomentajan James Gordonin tytär, tunnettu Batman-liittolainen.

En kerro liikaa hänen suunnitelmistaan, mutta Batgirlistä tulee hänen oma sankarinsa. Kuten monet supersankareiden alkuperätarinat, [hänen] on hyvin synkkä, mutta pidän siitä, että hän päättää tulla Batgirliksi, koska hän haluaa muuttaa maailmaa. Pystyn olemaan yhteydessä siihen, miten hänestä tuntuu, että ihmiset eivät ota sitä vastaan Barbara Gordon tarpeeksi vakavasti.

Varietylle puhuessaan näyttelijä teki myös muutaman stunt-esiintymisen roolissa selväksi: 'Siellä on järjetöntä tulipaloa. Hullut dropit ja stuntit ovat läsnä. Näet hänen tekevän paljon ilkeitä liikkeitä, koska hän on moottoripyörätyttö.

The Hollywood Reporterin mukaan tämä on kolmas kerta, kun naamioitu supersankaritar esiintyy näytöllä. Hän esiintyi televisiossa ensimmäisen kerran vuonna 1961 Betty Kanena (näyttelijänä Yvonne Craig), ja hän esiintyi myöhemmin vuoden 1997 Batman & Robin -elokuvassa (pääosassa Alicia Silverstone Barbara Wilsonina).

Lue lisää: Killing Eve kausi 5: Tämä voidaan julkaista vuoden 2022 lopussa! Vinkkejä Netflix!

Miten Leslie Grace reagoi?

Batgirlin julkaisupäivä

Elokuussa 2022 Grace kirjoitti Instagramissa: 'Olen ylpeä intohimosta, kovasta työstä ja aikomuksesta, jonka kaikki upeat näyttelijät ja omistautunut tiimimme panivat elokuvaamme yli 7 kuukauden ajan Skotlannissa. Batgirl-elokuvamme tuoreiden uutisten kannoilla.'

Pidän itseäni onnekkaana, että olen tehnyt yhteistyötä legendojen kanssa ja luonut suhteita, jotka kestävät eliniän. Tukenne ja rohkaisunne ansiosta pystyin pukemaan viitta ja minusta tuli, kuten Babs sen parhaiten sanoi, 'oma pirun sankarini!' #Batgirl for life!