Barry Bonds ennen ja jälkeen steroideja: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Muunnos

WPR

Barry Bondsilla oli syvä vaikutus baseball-lajiin. Vuoden 1985 MLB-draftissa Barry Bonds valittiin kuudenneksi, ja hän pääsi 'The Showiin' vain 115 baseball-ottelussa.

Hänen nimensä vieressä on edelleen iso lihava tähti huolimatta siitä, että hän pelasi 22 vuotta, pelasi 14 All-Star-joukkuetta, voitti 12 Silver Sluggeria, seitsemän National Leaguen MVP-palkintoa ja kahdeksan kultakäsinettä, teki useita MLB-ennätyksiä ja räjäytti. 762 kotijuoksua.

BALCOn seurauksena huippu-urheilijat, jotka saivat anabolisia steroideja, jotka tunnetaan nimellä 'The Cream', pidätettiin. Bill Romanowski, NFL All-Pro, Marion Jones, olympiakultaa, ja Barry Bonds olivat kaikki paikalla.

Kun Bonds palkkasi Greg Andersonin henkilökohtaiseksi valmentajakseen vuonna 1998, asiat alkoivat vaikuttaa epäilyttävän epäilyttävältä.

Urheilija Barry Bonds on myöntänyt käyttäneensä dopingia. On epäilyksiä siitä, pitäisikö häntä tämän vuoksi pitää yhtenä kaikkien aikojen suurimmista pelaajista.

Ei ole väliä mitä pelaaja teki; hänen tilastonsa ovat kiistattomat. Koska hänellä on kuitenkin epäreilu etu steroidien käytön vuoksi, pelaajaa pitäisi rangaista.

Barry Bonds ennen steroideja

Barry Bonds ennen ja jälkeen steroideja

Ennen kuin hän koskaan käytti steroideja, Barry Bonds oli erinomainen baseball-pelaaja. Kun lyötiin.290 ja 411 kotijuoksua vuonna 1998, oli selvää, että hän oli enemmän kuin vain keskinkertainen.

Kukaan ei uskaltanut edes lähestyä häntä liikeehdotuksella, koska hän pelkäsi nousevan tähden asemaansa.

Arizona Diamondbacks käveli tarkoituksella Barry Bondsia vastaan ​​vuoden 1998 pelin yhdeksännessä erässä tukikohdat ladattuina.

Lopulta joukkue päätti, että he olivat valmiita ottamaan riskin yhden juoksun häviämisestä ottaakseen mahdollisuuden seuraavalla lyönnillä sen sijaan, että olisivat vaarassa hävitä neljä juoksua ja hävitä pelin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Barry L Bonds (@blbonds25)

Vaikka vastustajat pelkäsivät Barrya hänen uransa tässä vaiheessa, se ei kestänyt kauan, kun muut pelaajat alkoivat ylittää hänet ja hän alkoi hidastua 1990-luvun lopulla, kun muut pelaajat napsahtelivat hänen kantapäällään.

Tänä aikana baseballissa oli monia steroidien käyttäjiä; Jotkut tehokkaimmista pelaajista luottivat lääkkeeseen säilyttääkseen merkityksensä.

Steroidien käyttö on kuitenkin kiellettyä suurimmassa osassa urheilua, ja kyseiset urheilijat annostelivat erilaisia ​​aineita välttääkseen huumetestejä.

No, se toimi jonkin aikaa, mutta lopulta pettäminen paljastui, ja Barry oli steroideihin liittyvän syytteen eturintamassa.

Barry Bonds steroidien jälkeen

Barry Bonds ennen ja jälkeen steroideja

Niille, jotka eivät tiedä, steroidi on lääke, joka nopeuttaa lihasten kasvua ja jota voidaan käyttää loputtomiin, kunhan sitä otetaan sykleissä.

Steroidit aiheuttavat yläpuolella olevien lihasten hajoamisen, mikä mahdollistaa uusien lihasten kasvun.

Toisin kuin tyypillisessä lihaskasvuprosessissa, jossa lihaksen vatsa repeytyy uusien kudosten muodostumisen ja lihaskasvun mahdollistamiseksi, tämä menetelmä ei vaadi tätä.

Steroidien käytön seurauksena ihminen pystyy treenaamaan pidempään ja toipumaan nopeammin. Näistä ja muista syistä ainetta käyttävillä pelaajilla on epäreilu etu ei-käyttäjiin verrattuna.

Ammattipesäpalloilijoiden on kyettävä toipumaan nopeasti, ja Barry Bonds käytti steroidikäyttöään täysimääräisesti hyväkseen tehdäkseen sen. Lajin pelaajat matkustavat paljon ja pelaavat pelejä suoraan toistensa perässä koko ajan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Barry L Bonds (@blbonds25)

Barry oli kasvanut valtavasti vuoteen 2002 mennessä. Valtavat lihakset ja suuri voima antoivat hänelle mahdollisuuden lyödä palloa jatkuvasti katsomoon ja tehdä sen uudestaan ​​​​ja uudestaan.

Tällaista ei ollut koskaan tapahtunut ennen, mutta ennen kuin BALCO-kiista nousi esiin vuonna 2003, kaikki vain syyttelivät sitä pelaajan valtavasta lahjakkuudesta. Koska Barry valehteli suurelle valamiehistölle, hänestä tuli tutkimuksen keskipiste.

On esitetty syytöksiä, että Barryn henkilökohtainen valmentaja, Greg Anderson , antoi hänelle steroideja. Vaikuttaa siltä, ​​että Barryn valmentaja lensi bussin alle, kun tuomaristo tiedusteli häntä luomuöljybalsamista, joka osoittautui steroidipitoiseksi.

Kuten kävi ilmi, pelaaja ei ollut käyttänyt steroideja vuoden 1998 jälkeen. Sen jälkeen huumeriippuvuus on varjostanut jopa hänen suurimpia saavutuksiaan.

Barry Bondsin tilastot: Takeaways

Barry Bonds ennen ja jälkeen steroideja

Ennen suorituskykyä parantavien lääkkeiden aikakautta Barry Bonds oli upea kotijuoksuhyökkääjä, kuten numerot osoittavat.

Kun hän oli 30-vuotiaana, hän tarvitsi kipeästi parannuksia pysyäkseen legendaarisessa asemassaan.

Kun steroidiskandaali puhkesi vuonna 2007, Barry Bonds oli merkittävä toimija. Hänen valmentajansa sai hänet uskomaan, että hän otti pellavansiemenöljyä ja niveltulehdusvoidetta.

Hänen voimanlyöntinsä vuoksi hän kuitenkin käytti suorituskykyä parantavia lääkkeitä.

Toisin sanoen 'Home Run King' -titteli on edelleen luvassa. Vai onko hänen 762:ssa tahraa? Ilman steroidien apua hän ei olisi pystynyt saavuttamaan korkeuksia. Hän alkoi jo huomata ikääntymisprosessia.

Steroidien aikakausi olisi voinut pelastaa baseballin tuolloin, joten Major League Baseball ei tehnyt mitään estääkseen sitä.

Tarvitsetko lahjan baseball-faneille? Vieraile Dugout Mugsissa, joka on yksi yhteistyökumppaneistamme! Luo ainutlaatuinen muki lepakon piipusta. Olitpa baseballin ystävä tai et, tämä on loistava lahja kaikille!

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR