Barbara Knoxin nettoarvo: kuinka paljon Barbara Knox on tienannut tänä vuonna?

Nettovarallisuus

WPR

30. syyskuuta 1933 Barbara Knox, MBE, englantilainen näyttelijä, syntyi Northwoodissa, entisessä Mullaneyssä. Hänet tunnetaan pitkästä roolistaan ​​Rita Tannerina ITV:n sarjaoopperassa Coronation Street.

Yhdessä jaksossa joulukuussa 1964 hän teki televisiodebyyttinsä Rita Littlewoodina. Hän palasi ohjelmaan vakituisena näyttelijäjäsenenä tammikuussa 1972.

Tällä hetkellä Knox on näyttelijä, jolla on toiseksi pisin toimikausi ohjelmassa. Rita on yksi brittiläisen saippuaoopperan rakastetuimmista ja tunnistetuimmista hahmoista. Näyttelijän katsotaan olleen toiseksi pisin näyttelijä nykypäivän tv-saippuaoopperanäyttelijöistä koko maailmassa.

30. syyskuuta 1933 kuuluisa saippuaoopperanäyttelijä Barbara Knox syntyi Isossa-Britanniassa. Hänet tunnetaan pitkästä toimikaudestaan ​​Rita Tannerina brittiläisessä sarjaoopperassa Coronation Street.

Astrologit väittävät, että Barbara Knoxin horoskooppi on Vaaka. Vaikka he lopulta erosivat, hän meni naimisiin John Knoxin, hänen toisen aviomiehensä, kanssa vuonna 1977.

Elämä ja elämäkerta

Brittiläinen näyttelijä nimeltä Barbara Knox on tunnettu Rita Sullivanin roolistaan ​​television saippuaoopperassa Coronation Street. Ennen kuin hän liittyi näyttelijöihin säännöllisesti vuodesta 1972 alkaen, hän esiintyi Ritana yhdessä jaksossa vuonna 1964.

barbara knox nettovarallisuus

30. syyskuuta 1933 Barbara Brothwood syntyi Oldhamissa, Lancashiressa, Englannissa, Isossa-Britanniassa. Tällä hetkellä Barbara on 88-vuotias. Hän oli teini-ikäisenä lennättäjänä Ison-Britannian vähittäispostitoimistossa Post Officessa.

Hänet tunnetaan parhaiten näyttelijätyöstään saippuaoopperoissa. British Soap Awardsissa vuonna 2004 hän sai Lifetime Achievement Award -palkinnon.

Hän ei ole koskaan ollut naimisissa. Vuonna 1977 hän meni naimisiin toisen aviomiehensä John Knoxin kanssa, vaikka he myöhemmin erosivatkin. Tutkimme aiempia akateemisia ja koulutustietoja, ja päivitämme tämän osan pian.

Aiheeseen liittyvä: Drew Bledsoe Net Worth: Katso syvemmälle hänen ylelliseen elämäntyyliinsä vuonna 2022!

Uskonto, politiikka ja etnisyys

Barbara Knoxin rodullinen, etninen ja kansallinen alkuperä ovat erittäin kiinnostavia aiheita. Katsotaanpa sitä! Kahden julkisen verkkoresurssin, Wikipedian ja IMDb:n, mukaan Barbara Knoxin etnisyys on tuntematon.

Annamme sinulle päivityksen Barbara Knoxin poliittisista ja uskonnollisista näkemyksistä tässä artikkelissa. Muutaman päivän kuluttua lue artikkeli uudelleen.

Barbara Knoxin palkka

Yksi tunnetuimmista ja vauraimmista saippuaoopperanäyttelijöistä on Barbara. Barbara Knox sen arvioitu nettovarallisuus on 1,5 miljoonaa dollaria Wikipedian, Forbesin ja Business Insiderin kaltaisten verkkosivustojen tietojen analysoinnin mukaan.

Kun hän oli teini-ikäinen, hän työskenteli lennättäjänä Britannian Post Office -vähittäispostitoimistossa.

Palkka ja nettovarallisuus 2022

Joten mikä on Barbara Knoxin nykyinen markkina-arvo? Brittiläinen saippuaoopperanäyttelijä on tällä hetkellä 88-vuotias ja hänen arvonsa on 100 000–1 miljoonaa dollaria. Tämä vastaa noin 100 000-1 000 000 euroa tai 100 000-1 000 000 puntaa.

barbara knox nettovarallisuus

Arvioitu nettovarallisuus vaihtelee, koska kulutustottumusten ennustaminen ajan mittaan on haastavaa. Barbara Knoxin rikkauksien päälähde on hänen maineensa saippuaoopperanäyttelijänä.

Barbara Knox seurustelee?

Barbara Knox naimisissa John Knox , ja Denis Mullaney , rekisterimme mukaan. Toukokuussa 2022 Barbara Knox ei seurustellut kenenkään kanssa.

Suhdehistoria: Barbara Knoxia ei ole koskaan liitetty keneenkään. Voisit auttaa meitä kokoamaan Barbara Knoxin treffidatan!

Henkilökohtainen elämä

Knox on ollut naimisissa kahdesti aiemmin. Hän meni naimisiin Denis Mullaney Oldhamissa Lancashiressa vuonna 1956. Pariskunnalla oli kolme lasta: Maxine, John ja Amanda. He erosivat vuonna 1977.

Ennen vuotta 1977, kun hän meni naimisiin John Knoxin kanssa, hän käytti nimeä Barbara Mullaney. Pariskunta erosi vuonna 1994. Knox on erittäin hiljainen tyttö, joka pysyy poissa valokeilasta, aivan kuten hänen ystävänsä ja näyttelijätoverinsa Emily Bishop.

barbara knox nettovarallisuus

Hänen on tiedetty antavan muutamia haastatteluja Coronation Street -dokumentteihin ja osallistuneen useisiin televisiopalkintoseremonioihin muiden tähtitovereidensa kanssa, mutta julkisia haastatteluja hän antaa harvoin.

Tammikuussa 1980 Knox sai kahden kuukauden ajokiellon, koska se ylitti Gloucestershire M5 -nopeusrajoituksen 101 mph.

Aiheeseen liittyvä: Calvin Johnsonin nettoarvo: Tarkempi katsaus jalkapalloilijan elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Barbara Knoxin nettoarvo

Hänet pidätettiin 28. maaliskuuta 2014 Knutsfordissa, Cheshiressä, epäiltynä rattijuopumuksesta. Huhtikuun 4. päivänä Knox nostettiin virallisesti syytteeseen, ja 24. huhtikuuta hän esiintyi oikeudessa Macclesfieldissä Englannissa.

Hän esitti ensin syyttömyytensä, minkä jälkeen hän muutti sen syylliseksi tammikuussa 2015. Hänen rangaistukseensa sisältyi vuoden ajokielto, 3 000 punnan sakko ja 1 750 dollarin kulut.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR