Baki-kausi 5: Mahdollinen julkaisupäivä, traileri ja kaikki, mitä tiedämme vuonna 2022!

Anime

WPR

Baki Hanma debytoi äskettäin Netflixissä, ja fanit kysyvät jo, tuleeko kolmas Baki Hanma -kausi, mikä tekee tästä Baki-animen kokonaismäärästä viisi tuotantokautta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Bakin kaudesta 5, Keisuke Itagakin kehittämä outo taistelulajien maailma.

Mahdollista Baki-kautta 5 ei ole vielä julkistettu (tai Baki Hanmaa). Netflix julkaisi neljännen kauden 30.9.2021, joten on liian aikaista sanoa, tuleeko viisi tuotantokautta. Sopeutuvaa mangamateriaalia on kuitenkin tarpeeksi, joten viidennen kauden todennäköisyys on hyvin todellinen.

Tämän seurauksena spekulaatiot Bakin tulevasta viidennestä tuotantokaudesta ovat yleisiä, joten päätimme kaivaa syvälle ja tuoda sinulle ajankohtaisimmat tosiasiat, jotka voimme kaivaa esityksestä.

Tuleeko Baki-kausi 5?

baki kauden 5 julkaisupäivä

Kaikki kaksitoista jaksoa Baki Hamma , jotka julkaistiin Netflixissä 30. syyskuuta 2021, voidaan suoratoistaa nyt. Netflixissä Baki Hanma on Baki-animen kolmas kausi kahden vuonna 2018 julkaistun kauden ja yhden ONA-kauden jälkeen. Baki the Grapplerilla oli kaksi jaksoa vuonna 2001, jotka esitettiin Toonamissa.

Koska Baki-sovituksia on niin paljon, mangan kehys on hieman monimutkaisempi kuin animen, mutta se johtuu pääasiassa siitä, että niitä on niin paljon eikä niillä ole ilmeistä rakennetta.

Toistaiseksi franchising-sarjassa on kaksi yksittäistä OVA-jaksoa (1994 ja 2016), alkuperäinen animesarja (kaksi kautta, yhteensä 48 jaksoa), uusi ONA-animesarja (jota esitettiin vuosina 2018–2020, yhteensä 39 jaksoa), ja sen jatko-osa ONA-sarjaan (joka sai ensi-iltansa 30. syyskuuta 2021), jossa on yhteensä 12 jaksoa.

Lue myös: Minun 'Dress-Up Darling' kauden 2 animen julkaisupäivä ja vahvistus Crunchyrollissa!

Voit katsoa sivultamme nähdäksesi franchisingin todellisen universumin sisäisen kronologian, mutta se ei oikeastaan ​​​​ole ongelma täällä. Kaikki canon-animeuniversumin animoitu sisältö ja uusi ONA-sarja ovat pohjimmiltaan jatkoa alkuperäiselle animesarjalle, vaikka tarinat liittyvätkin vain löyhästi. Tämä sinun on tiedettävä tästä tilanteesta.

Perustasolla tällä ei ole väliä, koska ONA-sarja ei itse asiassa ole millään tavalla ristiriidassa alkuperäisen animen kanssa, mikä helpottaa katsomista. Ymmärtääkseni esityksen toisinaan hämmentävää juonirakennetta olen esittänyt lyhyen yhteenvedon. Mitä tämä tarkoittaa viidennen kauden mahdollisuudelle?

Parantamisen varaa on paljon. Ohjelman viidennellä tuotantokaudella on runsaasti materiaalia muokattavaa tähän mennessä näkemästämme mangasta. Vaikka spekulaatiot viidennestä tuotantokaudesta ovat mahdollisia, emme vieläkään tiedä varmasti, tuleeko sellainen.

SuuKauden 5 julkaisupäivä

baki kauden 5 julkaisupäivä

Bakin julkaisupäivää on mahdoton ennustaa tietämättä, olisiko viides tuotantokausi tulossa vai ei. Tämä pätee erityisesti sarjan epäjohdonmukaiseen julkaisuhistoriaan, jossa julkaisujen välillä on yli kymmenen vuoden jaksoja.

Katsotaan kuinka julkaisut tapahtuivat:

# Otsikko Julkaisupäivä
1'Baki The Grappler: The Ultimate Fighter' (OVA)21. elokuuta 1994
kaksiBaki grappleri, kausi 1: 'Kid Saga/Underground Arena Saga'8. tammikuuta 2001 – 25. kesäkuuta 2001
3Baki grappleri, kausi 2: 'Maximum Tournament Saga'23. heinäkuuta 2001 – 24. joulukuuta 2001
4'Baki: pahimpien kuolemantuomioiden erikoisanime' (OVA)6. joulukuuta 2016
5Suu, kausi 1: 'Most Evil Death Row Convicts Saga'25.6.2018 – 16.12.2018
6Suu, kausi 2: 'Great Chinese Challenge Saga / Godlike Clash of the Kids Saga'4. kesäkuuta 2020
7Baki Hamma, kausi 130. syyskuuta 2021

Alkuperäisen OVA:n ja vuonna 2001 ensi-iltansa saaneen animen ensimmäisen kauden välillä oli seitsemän vuoden tauko, kuten näette. 15 vuoden tauko erotti ensimmäisen OVA-jakson sen jatko-osasta. Bakin ensimmäinen kausi esitettiin kaksi vuotta sitten ja toinen kausi puolitoista vuotta myöhemmin. Toisen puolentoista vuoden jälkeen Baki Hanma vihdoin lanseerattiin.

Netflix julkaisi 30. syyskuuta 2021 uusimman Baki-sovituksensa, ja sen perusteella, kuinka usein Netflix julkaisee Baki-sovituksia, uskomme, että uusi kausi alkaa aikaisintaan vuonna 2023, mutta emme voi sulkea pois mahdollisuutta. että se ilmestyy vasta vuonna 2024 tai myöhemmin. Meidän on katsottava mitä tapahtuu.

Lue myös: Tensei Kenja No Isekai Life Anime: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

SuuKauden 5 traileri

Koska emme tiedä, tuleeko Bakilla viides tuotantokausi vai ei, viidennelle kaudelle ei ole traileria. Netflix saattaa julkaista trailerin uudelle kaudelle vuonna 2022 tai 2023, mutta emme voi antaa tiettyä päivämäärää, koska emme tiedä tarkkaa julkaisupäivää.

SuuKausi 5 juoni

baki kauden 5 julkaisupäivä

Bakin tarina pyörii taistelun, taistelemisen ja taistelun ympärillä! Mangakaareja käytettiin taistelujen katkaisemiseen, joten franchising-sarjalla on paljon laajempi juoni seurata hahmojensa kehitystä. Kun Baki Hanma ONA esitettiin vuonna 2021, kaksi mangakaarta – Combat Shadow Fighting ja Great Prison Battle – mukautettiin televisioon. Joten mitä on tarjolla The Walking Deadin mahdolliselle viidennelle tuotantokaudelle?

Pickle Wars -saagasta, Warrior's Struggle -saagasta ja Strongest Father-Child -kiistasaagasta voidaan edelleen tehdä mukautuksia Baki Hanma -mangaan. Tärkeyden kannalta Pickle Wars Saga on todennäköisin valinta mukauttamiseen, koska Pickle on olennainen hahmo franchisingissa.

Lue myös: Mushoku Tensei kausi 2: Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Bakin taistelun jälkeen Biscuit Olivaa vastaan ​​maailman tiedemiehet löytävät Picklen – esihistoriallisen luolamiehen. Hänet kuljetetaan Mitsunari Tokugawaan, jossa hän taistelee monia mahtavia taistelijoita vastaan”, Pickle kertoo. Pickle on Baki-hahmo, ja hänen esiintyminen televisiossa olisi tervetullut näky. Lisäksi Bakin on taisteltava Ogrea vastaan.

On mahdollista, että tämä luku voidaan ohittaa kokonaan ja Baki Hanman tarina nappautua loppuun. Baki Hanmaa seuraa kaksi uutta mangasarjaa, joista toinen on Baki-Dou, joka on jatkoa Baki, Grapplerin saagalle, kun taas toinen, Baki Hanma, on jatkoa Baki Hanmalle.

baki kauden 5 julkaisupäivä

Juonen tiivistelmä kertoo seuraavaa: ”Isän ja pojan välisen eeppisen taistelun päätyttyä Baki Hanma jatkaa taistelua maanalaisella areenalla ja harjoittelee taukoamatta, mutta hänen on aina tukahduttava murskaavan tylsyyden aiheuttama haukottelu. Mikään ärsyke tai vaara ei voi saada häneen innostusta tällä hetkellä.

Musashi Miyamoto , yksi japanilaisten taistelulajien perustajista, kloonataan nyt osana valtavaa kloonausoperaatiota, johon osallistuu Japanin pääministeri. Baki on ryhtymässä jälleen eeppiseen välienselvittelyyn.

Baki Hanman tarinassa riittää materiaalia vielä ainakin kolmelle kaudelle, juonen mukaan mahdollisesti enemmänkin. Pickle, uusi hahmo, jota olemme odottaneet tapaamistamme, ja Bakin viimeinen välienselvittely Ogren kanssa ovat mielestämme molemmat vaadittuja juonenpisteitä mahdolliselle viidennelle kaudelle.

On muitakin mahtavia tarinoita, joita voidaan muokata myöhemmin, mutta mielestämme on parasta sitoa tämä ennen kuin sukeltaa Baki-universumiin. Dou's To ei mukauttaa joitain Baki Hanman parhaista hetkistä elokuviin olisi sääli.