Bad Bunny Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Julkkis

WPR

Bad Bunny on puertoricolainen räppäri, laulaja, levytuottaja, näyttelijä ja ammattipaini, joka tunnetaan taiteilijanimellä Benito Antonio Martnez Ocasio. 10. maaliskuuta 1994 hän saapui tälle planeetalle.

Vaikka hänen musiikkinsa luokitellaan latinalaiseksi trappiksi ja reggaetoniksi, hän sisällyttää teoksiinsa myös rockia, bachataa ja soulia.

Hänet tunnetaan epäselvästä, syvästä äänestään ja eksentrisistä muotivalinnoistaan ​​muusikkona. J Balvin, Farruko, Residente, Arcángel, Jhay Cortez, Daddy Yankee ja Rosacea ovat monien muusikoiden joukossa, joiden kanssa Bad Bunny on tehnyt yhteistyötä.

Bad Bunny sai seuraajia SoundCloudissa työskennellessään päivittäistavarakaupan keräilijänä ja opiskellessaan Puerto Ricon yliopistossa Arecibossa.

Vuoden 2016 lopulla julkaistun Breakout-kappaleensa 'Soy Peor' jälkeen Cardi B:n ja Draken 'I Like It' ja Draken ja Cardi B:n 'Mia' olivat molemmat ykkös ja kolmas Yhdysvaltain Billboard Hot 100 -listalla.

Hänen ensimmäinen albuminsa X 100pre voitti Latinalaisen Grammyn parhaasta kaupunkimusiikkialbumista (2018). Kaksi suosituinta kappaletta hänen yhteistyöstään J Balvinin kanssa, Oasis, ovat 'Qué Pretenders' ja 'La Canción' (2019).

Aikainen elämä

Bad Bunny Net Worth

Benito Antonio Martnez syntyi Almirante Surissa, Vega Bajassa, Puerto Ricossa, 10. maaliskuuta 1994. Hänen varttuessaan hänen äitinsä soitti salsaa, merenguea ja balladeja, jotka olivat Beniton ensimmäisiä musiikillisia kokemuksia.

Benito, jota kasvatettiin kahden nuoremman veljen kanssa, huomautti myöhemmin, että hän mieluummin olisi kotona perheensä kanssa kuin olisi ulkona kavereidensa kanssa.

Bad Bunny kasvoi tiukassa katolisessa perheessä ja lauloi kuorossa 13-vuotiaaksi asti. Daddy Yankee ja muut artistit motivoivat häntä välittömästi, kun hän lopetti laulamisen kuorossa.

Lopulta hän alkoi esiintyä yläkouluikäistensä edessä. Vanhan valokuvan vuoksi, jossa hänestä oli vihainen ilme, kun hänet pakotettiin pukeutumaan pupun asuun lapsena, hän otti taiteilijanimen 'Bad Bunny' tällä kertaa.

Ujo lukiolainen Benito teki freestyle-räppiä ja esitti niitä luokkatovereidensa edessä vitsinä. Hän kiinnostui rullalautailusta ja ammattipainista tällä hetkellä. Huolimatta ristiriitaisista neuvoista toisen asteen jälkeisistä mahdollisuuksistaan ​​useista lähteistä, Bad Bunny oli varma, että valmistumisen jälkeen hän halusi jatkaa musiikillista uraa. Hän ilmoittautui Puerto Ricon yliopiston audiovisuaalisen viestinnän ohjelmaan valmistuttuaan lukiosta.

Lue myös: Travis Kelce Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Bad Bunny Net Worth

Bad Bunny Net Worth

Huono pupu on arvoltaan 18 miljoonaa dollaria ja on yksi Puerto Ricon tunnetuimmista hip-hop-muusikoista. Bunny on noussut suosioon silmänräpäyksessä.

Bad Bunnylla on 8 miljardia kumulatiivista suoratoistoa vuoteen 2020 mennessä, mikä tekee hänestä maailman striimatuimman artistin. Hänen musiikkiaan kutsutaan usein reggaetoniksi tai 'latinalaiseksi rapiksi', mutta hän on myös kokeillut rockia, bachataa ja soulia.

Bad Bunny on tuttu nimi hänen epäselvän laulunsa ja ainutlaatuisen sartoriaalityylinsä ansiosta.

Saavuttuaan menestystä SoundCloudissa Puerto Ricossa asuessaan Bad Bunny teki levytyssopimuksen ja julkaisi 'Soy Peor'. Yhteistyö Draken ja Cardi B:n kanssa kappaleissa, kuten 'I Like It' ja 'Mia', auttoi hänen nousuaan kuuluisuuteen.

Bad Bunnyn debyyttialbumi nimeltä “X 100pre” oli määrä julkaista vuonna 2018 näiden singlejen suosion myötä. Sen jälkeen hän teki yhteistyötä J Balvinin kanssa tehdäkseen albumin 'Oasis', jota seurasi sarja menestyneitä singlejä.

Vuoteen 2025 mennessä Bad Bunny, yksi planeetan tunnetuimmista muusikoista, on edelleen elossa. Monien kuuluisien esiintymistensä joukossa hän lauloi Super Bowlin puoliaikashowssa ja esiintyi Rolling Stone -lehden kannessa. Bad Bunny jatkoi kriitikoiden ylistämää debyyttiään julkaisemalla ”YHLQMDLG” vuonna 2020.

Hän oli julkaissut kaksi albumia vuoden loppuun mennessä, kokoelman ja kolmannen, 'El Ultimo Tour Del Mundo'. Tämä levy teki historiaa olemalla ensimmäinen espanjankielinen albumi, joka nousi Yhdysvaltain Billboard 200 -listalle. Viimeinen maailmankiertue ' johtui suurelta osin 'Dakitin' ponnisteluista.

Lue myös: Brett Goldsteinin nettoarvo: kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Ura

Bad Bunny Net Worth

Bad Bunny työskenteli säilöjänä ruokakaupassa ja julkaisi musiikkia SoundCloudissa vuonna 2016. DJ Lucian kuuli lopulta 'Dilesin' ja allekirjoitti hänet Hear This Music -levy-yhtiölle. Bad Bunny sitten liittoutui Mambo Kingz , tuotantotiimi, joka oli hämmästynyt Bunnyn selkeästä ääni- ja vaatetajusta.

Bad Bunnylla oli seuraavien vuosien aikana sarja Latinalaisen listan top-10 hittejä. Bad Bunnysta tuli lopulta yksi Latinalaisen Amerikan trap-skenen suosituimmista muusikoista massiivisten suoratoistotilastojen ja satojen miljoonien katselukertojen ansiosta YouTubessa. Hänen suosittua debyyttiään auttoivat kappaleet, kuten 'Soy Peor', 'Krippy Kush' ja 'Ahora Me Llama'.

Hän aloitti esiintymisen televisiossa vuonna 2017 allekirjoitettuaan uusia sopimuksia. J Balvin , Prince Royce ja Ozuna olivat yksi Bad Bunnyn monista yhteistyökumppaneista. Kun ”I Like It” julkaistiin vuonna 2018, hän alkoi levitä englanninkielisiin kappaleisiin.

Bunny rappailee englanniksi, spangliksi ja espanjaksi kappaleessa, jossa on mukana Cardi B. ”I Like It” oli hänen ensimmäinen ykköshittinsä, ja se poiki uuden dueton Draken kanssa, ”Mia”.

Bad Bunnyn debyyttistudioalbumi oli määrä julkaista vuonna 2018. Tämä tapahtui pian sen jälkeen, kun hän lähti Hear This Musicista ja teki sopimuksen Rimas Entertainmentin kanssa, koska hänen edellinen levy-yhtiönsä kieltäytyi osallistumasta äänitysprosessiin ja esti Bunnya julkaisemasta albumia. Kriitikot ylistivät 'X 100prea', ja hän lähti sen jälkeen pitkälle kiertueelle.

Bad Bunny Net Worth

Bad Bunnyn seuraava single, ”Oasis”, oli duetto J Balvinin kanssa, ja se julkaistiin vuonna 2019. Hän soitti Coachellaa seuraavana vuonna. Bunny debytoi 'YHLQMDLG', joka on lyhenne sanoista 'Yo Hago lo que me da la gana', esiintyessään Super Bowlin puoliaikaesityksessä vuonna 2020.

Kriitikot arvostivat häntä joustavuudestaan, ja hän julkaisi kolmannen albumin myöhemmin samana vuonna, mikä yllätti monet ihmiset. Bad Bunny teki kappaleita eristäytymisestä, karanteenista ja ahdistuksesta Covid-19-kriisin aikana.

Lue myös: Julia Haart Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Suhteet

Ruokaillessaan perheensä kanssa ravintolassa vuonna 2017 Bad Bunny kohtasi gabriela berlingeri . Gabriela osallistui syvästi hänen taiteelliseen ja ammatilliseen kehitykseensä seuraavien vuosien aikana, kun he alkoivat seurustella.

Hän lauloi scratch-laulua kappaleessa 'Te Guste' ja ampui hänet 'Rolling Stone' -lehden kanteen. Berlingeri tarjoaa hänen mukaansa tiukkaa henkistä tukea Bad Bunnylle silloin, kun tarvitsin sitä eniten.