'Bachelorette' Pariskunta Michelle Young ja Nayte Olukoya eroavat alle vuosi kihlauksen jälkeen

Julkkis

WPR

Nayte Olukoya ja Michelle Young ovat lopettaneet suhteensa. Pariskunta ilmoitti erostaan ​​alle vuosi sen jälkeen, kun heidän kihlauksensa kuvattiin Bacheloretten kauden finaalissa joulukuussa 2021.

Perjantaina Michelle ja Nate ilmoittivat erostaan ​​omilla Instagram-tileillään.

Michelle Young sanoi lausunnossaan: 'Kaikille, jotka ovat tukeneet Naytea ja minua, erityisesti Bachelor Nationia, tiedän puhuvani meidän kahden puolesta, kun sanon, että julkisuudessa oleminen ei ole ollut helppoa.

Koska tämä suhde on ollut meille hyvin todellinen, 'Minun on vaikea sanoa, että Nayte ja minä kuljemme eri teitämme, mutta seison hänen rinnallaan tunnustaessamme sen painon, joka on läsnä molemmissa sydämissämme.'

Michelle young ja nayte olukoya eroavat alle vuosi poikamiehen kihlauksen jälkeen

'Teistä tuli heti paras ystäväni, ja kiintymys, jota tunnen sinua kohtaan, on melko voimakasta', Michelle sanoi Naytelle. Hän sanoi olevansa 'erittäin surullinen' ja tarvitsevansa aikaa ja tilaa toipuakseen menetyksestään.

Samanlaisia ​​tunteita ilmaisi Nayte omassa lausunnossaan, joka julkaistiin myös hänen Instagram-tarinassaan ”Lähtimme molemmat tälle matkalle etsimään sielunkumppaneitamme.

Meidän ikuisesti. parhaat kaverimme. Mutta kun kypsymme ja opimme, ymmärrämme myös, että joskus rakastamasi henkilö ei ole se, jonka kanssa sinun on tarkoitus olla koko loppuelämäsi.'

Michelle young ja nayte olukoya eroavat alle vuosi poikamiehen kihlauksen jälkeen

Hän jatkoi: 'Michelle ja minä aiomme edetä erikseen. – Selviämme parhaamme mukaan raskaista sydämistämme ja kovista tunteistamme huolimatta.

Rakastimme vilpittömästi toisiamme ja kasvoimme toistemme lähimmiksi ystäviksi. Michelle ja minä tuemme aina toisiamme, mutta eteenpäin, teemme sen käytännössä.'

Kun Michelle nähtiin ilman kihlasormustaan ​​toukokuussa, hän ja Nayte olivat eronneet.

Instagram Storyssaan julkaisemassaan videossa hän väitti: 'Minua katolla kiertää tänä viikonloppuna video, enkä käytä kihlasormustani.

'Minun on lisättävä, että henkilön, joka näki sen hetken, täytyi olla tarpeeksi tarkkaavainen nähdäkseen, kuinka yksi ystäväni riisui nopeasti kihlasormukseni, jotta hän voisi kokeilla sitä ja laittaa sen sitten nopeasti takaisin sormeeni.

Vain mukava muistutus siitä, että Nayte ja minä olemme ihmisiä, emme eläintarhassa näytteillä olevia eläimiä.'

Mitä tulee heidän romantiikkaansa, Nayte Olukoya kosi Michelleä sarjan kauden finaalissa sen jälkeen, kun entinen pariskunta vaihtoi 'I love you' -tekstin Fantasy Suites -jaksossa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
'90 Day Fiance' -tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa
Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta
Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverin osavaltiossa New Yorkin osavaltiossa

”Tunsin heti yhteyden sinuun, kun tapasin sinut ensimmäisen kerran, ja halusin jatkaa sitä.

Keskustelimme lähtemisestä yhdessä toisena iltana yhdessä ”Seisoessaan Michellen vieressä rannalla Nayte teki ehdotuksensa.

Michelle young ja nayte olukoya eroavat alle vuosi poikamiehen kihlauksen jälkeen

'Juuri nyt olen edessäsi ja koen saman. Toivon, että voisimme paeta yhdessä. Naisen kanssa, jota olen kasvanut rakastamaan, haluan paeta ikuisuuteen.'

Ohjelman esityksen jälkeen Nayte sanoi ET:n haastattelussa olevansa 'varma' siitä, että tämä on henkilö, jonka kanssa hän haluaa viettää loppuelämänsä.

Michelle, joka ilmoitti äskettäin halustaan ​​jäädä eläkkeelle opettamisesta, kehui kehittää läheistä suhdetta toistensa perheisiin.

Hän sanoi: ”Minulle on ollut uskomattoman hienoa päästä lähelle Nayten siskoa ja että hän pääsi lähelle veljiäni ja perhettäni. Äidit ovat poissa järjestämässä häitä ja tekemässä omia äitimatkoja ilman meitä.