Bachelor's Bekah Martinez on kihlautunut Grayston Leonardin kanssa

Julkkis

WPR

Bekah Martinez ja Grayston Leonard viihtyvät upeasti.

27-vuotias entinen Bachelor-kilpailija ja hänen 33-vuotias poikaystävänsä ovat ilmoittaneet kihlauksestaan.

Tilaisuuden kunniaksi Bekah julkaisi Instagramissa heinäkuun 10. päivänä erilaisia ​​valokuvia parista, mukaan lukien valokuva, jossa hän esittelee uutta sydämenmuotoista sormustaan.

Se oli kaikki mitä hän sanoi kuvatekstissä: 'KYLLÄ'.

Arie Luyendyk Jr.:n ABC-sarjan kausi, jossa Grayston Leonard ilmestyi vuonna 2018, hän tietää, ettei tämä ole ensimmäinen kerta, kun häntä ehdotetaan.

Bachelor

Bekah väitti haaveilevansa sulhasensa kosimisesta hänelle kesäkuun TikTokissa, mutta leikkasi vain kuvan kädestään, jossa oli kihlasormus.

Muistan, että hän kosi minua kolme vuotta sitten ja sanoin ei, mutta otin silti kuvia', hän sanoi Instagram-julkaisunsa kuvauksessa.

Mikä oli syy, miksi hän alun perin sanoi ei?

Onko se vain aikaa ja sitoutumista? Bekah Martinez luulee niin. Grayston kosi Ruthia, 3, 2019 sen jälkeen, kun pari toivotti ensimmäisen yhteisen lapsensa.

''Tämä on todella makeaa, mutta nyt ei vain ole sen aika', hän sanoi ystävänpäivää seuraavana päivänä, kaksi viikkoa myöhemmin. Hormonitoimintani ei ole juurikaan laskenut.

Synnytyksen jälkeinen aika on alkanut minulle', hän jatkoi selityksiä myöhemmässä TikTokissa.

Bachelor

”Lisäksi suhteemme ei ollut parantunut. Suhteessamme oli paljon koettavaa, enkä halunnut, että kihla ja avioliitto perustuisivat vain siihen tosiasiaan, että meillä oli lapsi.

Hän jatkoi sanoen: ”Sitoumuksen, jonka me molemmat tunsimme voivamme tehdä toisillemme, halusin. Pidämme keskustelumme yksityisenä.'

Mutta kun Franklin, 2, syntyi vuonna 2020, Bekah ilmoitti, että hänen tunteensa olivat muuttuneet.

'Meillä on kaksi yhteistä lasta, olemme työskennelleet paljon pariterapiassa, ja nyt olen valmis sanomaan kyllä', hän jatkoi.

Ja hän teki myös!

Aiheeseen liittyvät artikkelit-