Bachelor Nation -tähti Jesse Palmer selittää, mikä saa ihmiset pulaan, kun he luulevat osaavansa pelata

Julkkis

WPR

Viimeisen kahden vuosikymmenen ajan katsojat ovat seuranneet nuorten sinkkujen kilpailemista rakkaudesta elokuvassa The Bachelor ja sen spinoffeissa.

Pitkäaikaiset fanit ovat huomanneet joitakin taitavia liikkeitä, joita ehdokkaat saattavat tehdä parantaakseen kauden näkymiä, kuten sanomalla, että olet paikalla oikeista syistä ja välttää myllerrystä.

Toisin sanoen, jos olet hyvin valmistautunut Bachelor Nationiin, voittomahdollisuutesi pitäisi nousta.

Vastaus on ei. Mitä tulee ongelmiin The Bachelorettessa, juontaja Jesse Palmer jakoi ajatuksensa CinemaBlendille ennen tulevaa 19. tuotantokautta.

Bachelor Nation -tähti Jesse Palmer selittää, mikä saa ihmiset pulaan, kun he luulevat osaavansa pelata

Clayton Echardin The Bachelor -kauden debyyttinsä jälkeen Jesse Palmer juontaa spinoffin The Bachelorette. Gabby Windey ja Rachel Recchia.

Työskenneltyään vain lyhyen ajan kulissien takana hittitodellisuuden deittiohjelman parissa, hän sai tietää, että jotkut kilpailijat lähtevät kaudelle ennakkoluuloilla siitä, miten se etenee. Palmer sanoi CinemaBlendin Sean O'Connellin haastattelussa:

Kuten entinen kauden 5 kandidaatti, Jesse Palmer on ensimmäinen, joka myöntää, että paljon on muuttunut hänen esityksensä jälkeen.

Viime aikoihin asti sosiaalista mediaa ei ollut olemassa siinä määrin kuin nykyään, jolloin fanit näkivät suosikkiohjelmiensa toimintaan.

Bachelor Nation -tähti Jesse Palmer selittää, mikä saa ihmiset pulaan, kun he luulevat osaavansa pelata

Riippumatta siitä, pääseekö kilpailija finaaliin vai ei, sosiaalinen media on nostanut heidän panoksiaan.

Jotkut näyttelijät ovat kuitenkin selvästi ampuneet itseään jalkaan esitystä edeltävällä valmistelullaan, mistä ensimmäinen Bachelorette-juontaja varoitti.

Kun isäntänä Kaitlyn Bristowe ja Tayshia Adams löysivät todellisen pelikirjan Ryan Foxin omaisuudesta Michelle Youngin The Bachelorette -kaudella, he lähettivät hänet kotiin aikaisin.

Kirjassa oli luetteloita aiemmista kilpailijoista, joita oli tarkoitus jäljitellä, yleisiä esityslinjoja ja muita näyttelijäohjeita. Kirjassa oli Fox sanoi, että sen oli laatinut ystävä, ei hän.

Bachelor in Paradise -ohjelmassa Brendan Morais paljastui yhteydenpidosta Pieper Jamesiin ennen esitystä, mutta he menivät silti Paratiisiin.

Kritiikki oli erityisen ankara Moraisille, jota syytettiin muiden pelaajien käyttämisestä Meksikossa viettämisen pidentämiseen, jotta James voisi saapua.

Bachelor Nation -tähti Jesse Palmer selittää, mikä saa ihmiset pulaan, kun he luulevat osaavansa pelata

The Bacheloretten kausi 19, toisaalta, ehkä täysin erilainen tarina.

Kun The Bachelorette palaa tupla-headliner-kaudella, jossa on kaksi naista, jotka eivät kilpaile toisiaan vastaan ​​rakkaudesta, on todennäköistä, että ohjelman kaavaan on tehtävä merkittäviä muutoksia, mukaan lukien joidenkin kausien kuvaaminen risteilyllä. alus.

Selvittääksemme, kärsiikö joku Gabby Windeyn ja Rachel Recchian kaudesta liikaa ennakkopelaamisesta, meillä ei ole enää kauaa odotettavaa nähdäksemme, kuinka he voivat.

Aiheeseen liittyvät artikkelit-