Avengers Secret Wars Julkaisupäivä: Onko tämä sarja tulossa vuonna 2025!

Viihde

WPR

Tänä vuonna San Diego Comic-Con 2022 -tapahtumassa Marvel Studios ilmoitti lukuisista uusista projekteista, mukaan lukien kaksi Avengers-elokuvaa, jotka julkaistaan ​​vuonna 2025. Katso Marvel Phase 5 -julkaisuaikataulu täältä!

Ennen The Kang-dynastiaa aikamatkustava konna Jonathan Majors debytoi alun perin Lokissa ja sen on määrä esiintyä uudelleen elokuvassa Ant-Man and the Wasp: Quantumania, meillä on Kang-dynastia.

The Avengers yhdistyy kuusi kuukautta myöhemmin Secret Warsissa, joka vie päätökseen Multiverse Sagan, joka kattaa Marvel Cinematic Universe -kaikkeuden vaiheet neljästä kuuteen.

Kaksiosaisen megatapahtuman yksityiskohdat ovat tässä vaiheessa rajalliset, mutta fanien arvelut ovat jo vallalla, mitä tämä kaikki voisi merkitä suosikkihahmoillemme. Meillä on kaikki uusimmat tiedot Avengers: Secret Warsista täältä.

Avengers: Secret Wars -julkaisupäivä vahvistettu

Avengers Secret Wars -julkaisupäivä

Marvel Studiosin puheenjohtaja Kevin Feige ilmoitti Avengers: Secret Warsin julkaisupäivän San Diego Comic-Con 2022 -tapahtumassa.

Kun se avataan 2. toukokuuta 2025, kuusi kuukautta Avengers: The Kang-dynastian jälkeen, vuoden 2025 kesäelokuvakausi alkaa virallisesti.

Lue myös: John Wick 4:n julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Kuka voisi olla elokuvassa The Avengers: Secret Wars?

Avengers Secret Wars -julkaisupäivä

Marvel Studios ei ole vielä julkistanut Avengers: Secret Warsin ja The Kang-dynastian näyttelijöitä, mutta useat hahmot näyttävät olevan turvallisia vetoja.

Jos Kang The Conqueroria ei voiteta ensimmäisen elokuvan lopussa, on hyvin todennäköistä, että Jonathan Majors toistaa roolinsa aikamatkustajana molemmissa elokuvissa.

Ja näiden neljän lisäksi saatamme odottaa näkevämme muita Avengers-hahmoja, kuten Iron Manin (Chris Evans), Black Widowin ( Scarlett Johansson ) ja Hulk (Benedict Cumberbatch) (Chris Hemsworth).

Jopa Marvelin äskettäin debytoineet Disney Plus -hahmot, kuten Oscar Isaacin Moon Knight ja Tatiana Maslanyn She-Hulk, voitaisiin esitellä näissä elokuvissa valkokankaalle.

Emme voi laskea lisää cameoja aikaisemmista Marvel-kiinteistöistä, kuten Fox's X-Men ja Sony's Spider-Man, koska tämä kuva päättää sen, mitä kutsutaan Multiverse Sagaksi.

Lue myös: The Ring of Power -julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Mikä on Avengers: Secret Wars -juoni?

Avengers Secret Wars -julkaisupäivä

Nimi ' Salaiset sodat ” saattoi pelotella pitkäaikaisia ​​Marvel-faneja. Elokuvan pohjana ovat Jim Shooterin Marvel Super Hero Secret Wars -tarina vuosilta 1984-1985 ja Jonathan Hickmanin uudempi Secret Wars -tarina.

Molemmat tapahtumat sijoittuvat Battleworldille, planeetalle, jolle hahmot eri puolilta Marvel-multiversumia ovat lähentyneet.

Molempien nimikkeiden yhteinen teema on koota yhteen tapahtumaan mahdollisimman monta Marvel-sankaria.

Salaisten sotien aikana vuosina 1984-85 Beyonder-nimellä tunnettu kosminen olento kidnappasi Marvelin sankareita ja roistoja ja pakotti heidät taistelemaan Battleworldissä, jolle hän toimitti avaruusaseita.

Avengers Secret Wars -julkaisupäivä

Vuoden 2015 Secret Wars sen sijaan oli hieman erilainen.

Vuoden 2015 Secret Wars sisälsi 'tunkeutumisia', kataklysmisiä tapahtumia, joissa kaksi maailmaa kohtaavat ja jotka Marvel on suunnitellut yhdistämään valtavirran kaanoninsa rinnakkaiseen 'Ultimate Marvel' -universumiin.

Lue myös: Brigertonin kauden 3 spoileri: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

MCU:n vaihe 4 on ollut täynnä vihjeitä Secret Warsista. Marvelin kiinnostus multiversumiin on johtanut siihen, että tunkeutumiset ovat hyvin tunnettu ilmiö, minkä ansiosta studio on voinut käyttää hahmoja, jotka eivät aiemmin olleet käytettävissä kilpailevien yritysten hallussa.

Tohtori Strange in the Multiverse of Madness, Reed Richards, jota edustaa John Krasinski , piti luennon MCU-yleisölle tunkeutumisesta.

Tom Hardyn julkaisun jälkeinen cameo Eddie Brockin/Venomin roolissa Spider-Man: No Way Home -elokuvassa toimi jälleen valtavana vihjeenä tulevista Secret Warsista.

Avengers Secret Wars -julkaisupäivä

Juuri ennen kuin elokuva pimenee, Eddie ottaa näytteen muukalaissymbiootista ja jättää sen meksikolaiseen baariin.

Maan ulkopuolisille tunteville ihmisille matka Mexico Citystä New Yorkiin Peter Parkerin tartuttamiseksi on kävely puistossa.

Marvel-sarjakuvien lukijat saattavat muistaa, että Hämähäkkimies hankki ensimmäisen kerran surullisen mustan pukunsa Secret Wars -tapahtumien 1984-1985 aikana.

Secret Wars #8:n kansi, jossa Spider-Man on mustassa asussa, on joidenkin mielestä yksi kaikkien aikojen tunnistetuimmista sarjakuvien kansista.

Vaikka Marvel suunnitteli puvun lisäämään myytyjen toimintahahmojen määrää.

Secret Wars ei ole enää salaisuus, koska Marvelin suunnitelmat MCU:n vaiheesta 5 paljastettiin Comic-Conissa.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR