Avatar-uudelleenjulkaisu yllättää fanit vesikuvalla!

Uutiset

WPR

Kun elokuvakävijöille annetaan esikatseluja tulevasta jatko-osasta Avatar: The Way of Water, sosiaalinen media on vilkasta ulkomailla, missä Disney aloitti tänään James Cameronin alkuperäisen 2009 Avatarin entisöidyn version julkaisemisen.

Studio ei kommentoi mitään, mutta lukuisten Twitter-tilien perusteella näyttää siltä, ​​​​että The Way of Water saa lyhyen kurkistuksen Avatarin loppupuolella.

Lisäksi, ja ilmeisesti markkina- ja/tai elokuva-alasta riippuen, esitettävä materiaali vaihtelee tapauskohtaisesti. Positiivinen vastaus on melko johdonmukainen tapahtuma (katso valikoima twiittejä alla).

Lukuun ottamatta Espanjaa (joka avataan 30. syyskuuta), Kiinaa (jossa se julkaistiin uudelleen jo vuonna 2021) ja Venäjää, kaikki merentakaiset alueet saavat Avatarin tänä viikonloppuna. Tämän päivän merkittäviä uusintajulkaisuja ovat Korea ja Ranska.

Avatar-uudelleenjulkaisu yllättää fanit vesikuvalla!

Yli 8 000 offshore-näyttöä näyttää 4K korkean dynaamisen alueen version (noin 50 % 3D-muodossa). Pohjois-Amerikassa julkaistaan ​​perjantaina.

Epävarmuutta ympäröi, levitetäänkö tämä Way of Water -näyte ympäri maailmaa, mutta vaikuttaa järkevältä, kun otetaan huomioon, kuinka Disney herättää kiinnostusta kauan odotettua jatko-osaa kohtaan.

Lähes 2,847 miljardin dollarin maailmanlaajuisen myynnin ansiosta ensimmäinen Avatar on kaikkien aikojen menestynein elokuva. Sam Worthington, Zoe Saldaa, Stephen Lang, Michelle Rodriguez ja Sigourney Weaver ovat Cameronin käsikirjoittaman, Cameronin ohjaaman, Cameronin ja Jon Landaun tuottaman Avatar-elokuvan näyttelijöitä.

The Way of Water, ensimmäinen osa odotettujen jatko-osien sarjasta, debytoi maailmanlaajuisesti 14. joulukuuta ja saapuu Pohjois-Amerikkaan 16. joulukuuta.