Austin Butler-treffit: Ovatko Austin ja Kaia Gerber edelleen yhdessä?

Treffit

WPR

Näyttelijä Austin Robert Butler syntyi Yhdysvalloissa 17. elokuuta 1991. Hänen merkittävin roolinsa oli Elvis Presleyna elämäkerrallisessa elokuvassa Elvis vuodelta 2022.

Butler aloitti uransa televisiossa, esiintyen ensin rooleissa Disney Channelilla ja Nickelodeonilla ennen kuin siirtyi teini-draamaan, kuten Life Unexpected (2010–2011) ja Switched at Birth (2011–2012).

Hänen roolinsa sarjoissa The Shannara Chronicles ja The Carrie Diaries (2013–2014) toivat hänelle mainetta (2016–2017). Sen lisäksi, että hän näytteli Tex Watsonia Quentin Tarantinon elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood, hän teki Broadway-debyyttinsä vuoden 2018 tuotannossa The Iceman Cometh (2019).

Kuka on Kaia Gerber?

Mallinnus on Kaia Gerberin päätyö, ja hän debytoi muotiviikolla vuonna 2017 voitettuaan Vuoden mallin British Fashion Awardsissa.

Hänen vanhempansa ovat liikemiehiä Rande Gerber ja supermalli Cindy Crawford, vastaavasti. Hän työskentelee myös näyttelijänä, joten mallityö ei ole hänen ainoa taitonsa.

Lue lisää: Kenen kanssa Natalia Dyer seurustelee? Ovatko Natalia ja Charlie edelleen yhdessä!

Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​Ruby McDanielina ja Kendall Carrina elokuvassa American Horror Stories ja American Horror Story.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kaia (@kaiagerber) jakama viesti

Hän on myös osa tulevaa tv-sarjaa Mrs. American Pie, joka seuraa naista 1960-luvulla, kun tämä yrittää rakentaa uudelleen identiteettiään miehensä ja koko sosiaalisen piirinsä väistämänä.

Allison Janneyn, Laura Dernin ja Leslie Bibbin ohella hän on näyttelijänä.

Kuinka Kaia ja Austin tapasivat?

Joulukuussa 2021 Austin ja Kaia nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä joogatunnilla Los Angelesissa.

Kaksi kuukautta myöhemmin pariskunta lähti Lontoon kiertueelle ja vietti ystävänpäivää yhdessä.

Pariskunta ei osallistunut W Magazinen parhaisiin esityksiin Los Angelesissa maaliskuussa 2022 ennen punaisen maton debyyttiään.

Myöhemmin he menivät Galan kanssa ja Elvis-ensi-ilta yhdessä, jossa he harjoittivat PDA:ta Cannesin elokuvajuhlilla.

austin butler-treffit

Äskettäin he tekivät yhteistyötä V-lehden VMAN-sivun valokuvauksessa, jonka jälkeen heidät havaittiin lounastreffeillä.

Austin Butlerin ja Kaia Gerberin suhteen aikajana

Mukava pari. Myöhään 2021 spekulaatiot Austin Butlerin ja Kaia Gerberin romanssista nousivat ensimmäisen kerran esiin, ja asiat ovat vain kuumentuneet sen jälkeen.

Joulukuussa 2021 nähtyään osallistuvan joogatunnille yhdessä Butler ja Gerber lietsoivat ensimmäisen kerran suhdehuhuja. Us Weeklylle kerrottiin tuolloin yksinomaan, että he seurustelivat, ja lähde lisäsi: 'Se on vielä hyvin nuori.'

Lue lisää: Kelly Rohrbach-treffit – seurusteleeko hän Steuart Waltonin kanssa vuonna 2022?

Näyttelijä ja malli tekivät punaisella matolla debyyttinsä vuoden 2022 Met-gaalassa viisi kuukautta myöhemmin, mikä oli merkittävä saavutus. Gilded Age -aiheen mukaisesti Gerber pukeutui Alexander McQueenin metalliseen pukuun, kun taas entisellä Nickelodeon-tähdellä oli täysin musta Prada-puku.

Pari nousi otsikoihin entisten kumppaniensa kanssa jo ennen suhteen aloittamista.

Me raportoimme, että Gerber ja Jacob Elord erosi kuukautta ennen kuin hänet yhdistettiin Butleriin. Entiset parit, jotka aloittivat seurustelun sen jälkeen, kun he olivat olleet yhteydessä syyskuussa 2020, seurustelivat vuoden ajan ennen kuin erosivat.

austin butler-treffit

Myöhemmin Euphoriasta kotoisin oleva näyttelijä muisteli Gerberin kanssa vietettyä aikaa. Men’s Healthin haastattelussa joulukuussa 2021 australialaissyntyinen mies sanoi:

'Hän käyttäytyy upeasti julkisesti', lisäten, että hän oli 'oppinut niin paljon' julkkiksen kanssa tekemisestä American Horror Stories -näyttelijältä. '[Hän] osoitti minulle] kuinka käsitellä sitä ja olla mitä tahansa sen suhteen, tiedätkö?'

Gerber kiitti Elordia myös hänen näkemystään ihmissuhteista. Se on todella avannut silmäni rakkauden mahdollisuuksille ja sille, miltä tuntuu rakastaa ilman olosuhteita, kalifornialainen kertoi Voguelle toukokuussa 2021.

'Se, että voin olla jonkun kanssa, johon luotan, jossa emme halua toisiltamme mitään, meillä on sellainen turvallinen, vakaa suhde', hän sanoi. 'Rakkaus on aidosti jonkun näkemistä, kun taas himo on muiden ihmisten koskettamista tai haluamista.'

Cindy Crawfordin tytär sanoi, että hänen äitinsä kiireinen työ oli muuttanut tapaa, jolla hän näki rakkauden. Huomasin usein ajattelevani: 'Minulla ei itse asiassa ole sellaista elämänkokemusta, että minun pitäisi käsitellä tätä', Gerber kertoi julkaisulle.

Työskentelin muotiviikolla, mutta koska olin niin nuori, olin todella suudella vain yhtä henkilöä. Minulla ei ole koskaan ollut rakkautta lukioon tai vastaavaa.

Gerber, jonka kanssa oli lyhyt romanssi Pete Davidson tammikuussa 2020, sanoi lopettaneensa seurustelun 'vanhempien ihmisten' kanssa elämäntapansa vuoksi.

Kohtasin olosuhteita, jotka saivat minut ihmettelemään: 'Kuinka minä tänne jouduin? Hän jatkoi: 'Tarvitsen apua, koska minulla ei ole aavistustakaan mitä olen tekemässä. ”Oli myös mahtavaa pyytää tällaista apua. Aidosti aikuistuminen tarkoittaa sitä, että on valmis kysymään kysymyksiä.

Butlerilla oli puolestaan ​​aiemmin yhdeksän vuoden suhde Vanessa Hudgensin kanssa. Myönsimme, että pari oli eronnut tammikuussa 2020. Carrie Diaries -näyttelijä myönsi ex-tyttöystävänsä positiivisen vaikutuksen hänen ammattiinsa heidän eronsa jälkeen.

Lue lisää: Kenen kanssa Kaia Gerber on seurustellut? Tarkista hänen rakkauselämänsä historia, joka on melko satunnainen

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Austin Butler (@austinbutler)

Huhtikuussa 2022 Butler, joka esittää Elvis Prestleyä suunnitellussa elämäkertaelokuvassa, kertoi Voguelle keskustelusta Hudgensin kanssa: 'Ajoin todella Griffith Parkin läpi, kun Elvisin 'Blue Christmas' tuli. Kun ystäväni näki jonkinlaisen näkemyksen ja sanoi: 'Sinun täytyy pelata Elvistä', lauloin sen mukana.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR