Asiantuntijat Kim Kardashianin pilaamisesta täysin Marilyn Monroen historiallisen mekon

Julkkis

WPR

Asuun perehtynyt asiantuntija kertoo USA TODAY:lle, että Kim Kardashian näyttää tuhonneen peruuttamattomasti kuuluisan Marilyn Monroe -mekon käytyään sitä vuoden 2022 Met-gaalassa.

Kun kuraattori Chad Michael Morrissette näki asun esillä Ripley's Believe It or Not! Hollywood Boulevardilla Los Angelesissa sunnuntaina hän kertoi havainneensa siitä korjaamatonta vahinkoa. Aiemmin Morrissette lisää, että hän hoiti pukua Julien’s Auctionsissa vuonna 2016, kun Ripley's osti sen 4,8 miljoonalla dollarilla.

Sen jälkeen kun Kim Kardashian pukeutui Met Galan kierreportaita pitkin, Morrisette väittää, että vetoketju on repeytynyt; kangas on repeytynyt koukuistaan ​​ja olkapäät ovat joutuneet kovasti rasitukseen.

Scott Fortner, Monroe-muistoesineiden keräilijä, julkaisi Morrissetten kuvat mekosta Instagramissa näyttääkseen, miltä se näytti ennen kuin Kim Kardashian käytti sitä.

Kim Kardashian tuhosi täysin Marilyn Monroen historiallisen mekon

Tiedustella aiheesta Kardashian ja Ripleyn vastaus, USA TODAY on ottanut yhteyttä molempiin edustajiin.

Kun Monroe pukeutui ihoa tiiviiseen, kimaltelevaan alastonmekkoon laulaessaan 'Happy Birthday' presidentti Kennedylle vuonna 1962, siitä tuli osa Yhdysvaltain historiaa.

”Eräänä iltana Marilyn pukeutui mekkoon ja se sopi hänelle täydellisesti. Tuntui kuin hänellä olisi toinen iho 'Morrissette toteaa tämän.

Lue myös: Samuel L Jacksonin näkemykset siitä, ettei hän ole saanut yhtään Oscaria viime aikoina

Ripley teki yhteistyötä Kim Kardashianin kanssa Met-gaalassa kuusi vuosikymmentä myöhemmin. Sen sijaan, että olisi riskinyt vahingoittaa alkuperäistä, hän käytti sitä vain hetken Voguen tilien mukaan.

”Asu ja sen merkitys Amerikan historialle merkitsevät minulle paljon. Mitä tulee minuun, en haluaisi istua siinä, ruokailla siinä tai asettaa minkäänlaista riskiä iholleni, enkä käyttäisi sellaista vartalokosmetiikkaa, jota tavallisesti teen.' Kardashian sanoi Voguen haastattelussa vuonna 2013. Jotta ajoitus olisi oikea, 'kaikki on ajoitettava tarkasti', opiskelija sanoo.

Katso tämä postaus Instagramissa

The Marilyn Monroe Collectionin (@marilynmonroecollection) jakama viesti

Tätä popkulttuurin historiaa on säilytetty suurella huolella, kertoo Ripley's Instagramissa toukokuussa. 'Vaatteen laatu oli etusijalla', viesti lisäsi.

Morrissette puolestaan ​​vaatii, että asua ei olisi koskaan pitänyt käyttää.

”Kun 60 vuotta vanhoja kankaita, lankoja ja paljetteja teet, kaikki mitä teet, pilaa ne. Kun laitat sen ulos, se vahingoittuu ', hän vastaa. Minusta on tuomittavaa, kun ihmiset pukeutuvat tuollaiseen ja kävelevät portaita ylös tietämättä mitään kankaan menneisyydestä.

Lue myös: Ensimmäinen katsaus Ryan Goslingiin kuuluisan Ken-nukkemuunnoksena, jossa on leikattu rinta ja vaalennetut hiukset

Morrissette, pitkästä aikaa Monroe ihailija, joka on esitellyt lukuisia näyttelijän klassisia pukuja, liikuttui kyyneliin nähdessään 'Happy Birthday' -puvun nykyisessä kunnossaan.

'Henkeni on murskattu. Kävelin Ripleyn luota yrittäen pidätellä kyyneleitäni nähtyään näkemäni 'kuten hän sen ilmaisee. Minun mielestäni 'Marilynin mekko on poissa.'

Hän jatkaa: 'Tämä on mekko, jota katsomme loppuelämämme.' 'Sinä tuhosit maailman kalleimman mekon, Kim', sanoi stylisti.

Kim Kardashian tuhosi täysin Marilyn Monroen historiallisen mekon