Ashton Meem Net Worth 2022: Amerikkalaisen liikenaisen tulot, ura ja muita päivityksiä!

Julkkis

WPR

Ashton Meem on amerikkalainen liikenainen, jonka nettovarallisuus on noin 4 miljoonaa dollaria dollaria. Ashton Meem Russell Wilsonin ex-vaimo on kiistatta hänen tunnetuin saavutus.

Aikainen elämä

Ashton Meem syntyi 6. syyskuuta 1987 Richmondissa, Virginiassa. Ashton Kutcher ja Russell Wilson tapasivat lukiossa.

Hän osallistui St. Catherine's Schooliin Richmondissa, Virginiassa. Hän tapasi Russellin juhlissa, kun he molemmat olivat teini-ikäisiä.

Ashton Meem Net Worth

Muutaman tapaamisen jälkeen he alkoivat seurustella ja pysyivät sellaisina, vaikka he molemmat lähtivät yliopistoon.

Hän aloitti opinnot North Carolina State Universityssä, kun taas Georgian yliopistossa hän aloitti opinnot. Lopulta hän päätti siirtyä NC osavaltioon. Hänen aikansa NC Statessa lyhentyi hänen päätöksestään muuttaa Wisconsinin yliopistoon vain kolmen lukukauden jälkeen.

Ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Ashton Garrett (@1ashtonwilson)

Opiskellessaan yliopistossa hän työskenteli American Family Insurancessa mainosoperaation avustajana ennen kuin hänet palkattiin kokopäiväiseksi työntekijäksi.

Hänen kaksi ensimmäistä vuotta yliopistossa kuluivat media- ja PR-alan harjoittelussa. Hän työskenteli lyhyen aikaa taiteen ostajana ja konsulttina yrityskonsultointiorganisaatiossa.

Lue myös: Dwayne Johnson Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Ashton Meem Net Worth

ashtonin ongelman nettovarallisuus

Ashtonin avioero NFL:n pelinrakentajasta Russel Wilson Celebrity Networthin mukaan lisää hänen omaisuuttaan 4 miljoonaa dollaria vuoteen 2022 mennessä. Meemin avioeroratkaisu Russelista sisälsi huomattavan summan rahaa.

Huolimatta siitä, että Meem omistaa muutamia yrityksiä, hän on saanut siitä useita etuja.

Wilson on uskomattoman rikas, ja hänen kokonaisomaisuutensa on noin 135 miljoonaa dollaria. Tämän seurauksena uskomme, että pelinrakentajan 31-vuotiaan avioeroratkaisulla ei ollut juurikaan vaikutusta häneen.

Russell on juuri allekirjoittanut nelivuotisen 140 miljoonan dollarin sopimuksen Seattle Seahawksin kanssa, joka julkistettiin aiemmin tänään. Vuonna 2019 sopimus astuu voimaan. Kauppaan kuului myös ennätyskorko 65 miljoonaa dollaria. Lisäksi varoja taattiin yhteensä 107 miljoonaa dollaria.

NFL-tähti huomasi itsensä ja hänen vaimonsa Ciaran pitävän hauskaa, kun he olivat yhdessä sängyssään. Hän julkaisi sen sosiaalisessa mediassa nukkuessaan. Videosta tuli nopeasti virussensaatio Internetissä.

Lue myös: James Khuri Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Entinen Seattle Seahawksin pelinrakentaja Russell Wilson on Ashton Meemin entinen aviomies. 2000-luvun alussa he debytoivat ensimmäisen kerran teininä.

Meemin Richmond Times-Dispatchille vuonna 2012 antamassa hääilmoituksessa todettiin: 'Tapasimme lyhyesti lukiossa', Meem sanoi. Lopulta kaksikko törmäsi uudelleen toisiinsa kesäjuhlissa, jossa he alkoivat seurustella. Pari tapasi ja aloitti pitkän matkan romanssin yliopiston aikana.

Meem muutti Georgian yliopistosta North Carolina State Universityyn ollakseen lähempänä Wilsonia. Hän muutti Wisconsiniin vuosi lukion päätyttyä pelaamaan jalkapalloa.

1. elokuuta 2010 Wilson järjesti hänelle yön ylellisessä presidentin sviitissä korkealuokkaisessa hotellissa Caryssa, Pohjois-Carolinassa. Se oli siellä, kun hän koki Meemin ja heidän koiransa Pennyn todistajaksi polvistuen toiselle polvilleen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Ashton Garrett (@1ashtonwilson)

Muutama minuutti ennen vanhempiensa saapumista Wilson oli järjestänyt kaikkien aulassa olevien pitävän äänensä hiljaa.

Pariskunta avioitui 300 vieraan edessä Virginian Country Clubilla 14. tammikuuta 2012. Wilsonin NFL-harjoitteluaikataulun vuoksi IMG Academyssa Bradentonissa, Fla., häämatka jouduttiin ajoittamaan uudelleen.

Tämän vuoden huhtikuussa Wilson haki avioeroa. Bob Condotta Seattle Timesista antoi seuraavan lausunnon:

'Olen päättänyt erota miehestäni pitkän ja kovan prosessin jälkeen.' On selvää, että tällaisten valintojen tekeminen ei ole yksinkertaista. Ashton ja minä tarvitsemme tällä hetkellä kipeästi rukouksiasi, ymmärrystäsi ja yksityisyyttäsi. Tästä nimenomaisesta asiasta ei kerrota jatkossa mitään.'” –

Wilson ei ole julkaissut kuvaa vaimostaan ​​sosiaalisessa mediassa 13 viikkoon, lähteeseen viittaavan USA Todayn mukaan. Eli mikä meni pieleen?

Golden Tate selittää, kuinka hänestä ja Meemistä tuli ystäviä.

Wilsonin ja Meemin eron jälkeen spekuloitiin paljon, miksi he erosivat. Yksi yleinen myytti on, että Meem petti puolisoaan Golden Tate , miehensä entinen joukkuetoveri.

Vuoden 2014 Super Bowlia edeltävällä viikolla Percy Harvinin, entisen Seattle Seahawkin, väitetään lyöneen Tatea aiheesta.

Tate vastasi syytöksiin The Cauldronissa julkaistussa pitkässä henkilökohtaisessa esseessä. Näin hän asian ilmaisi:

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Ashton Garrett (@1ashtonwilson)

Minulla ei ollut suhdetta Russell Wilsonin vaimoon, eikä minulla ollut roolia hänen avioerossa, kuten olen aiemmin todennut. Ne, jotka tuntevat meidät, pitävät sitä hauskana.

Läheisenä ystävänä kentällä ja sen ulkopuolella Seattlessa Russell on hyvin tietoinen siitä, että minua vastaan ​​esitetyt syytökset eivät pidä paikkaansa, vahingoittivat mainettani ja kaikki yritykset loukata tunteitani häntä kohtaan. Tämän huhun levittäjät olivat täysin vastuuttomia.'

Tätä kirjoittaessa kukaan ei ole myöntänyt tai esittänyt todisteita suhteesta. Elise Pollard, Taten tyttöystävä, oli ainoa henkilö, joka tuli esiin ja tuki häntä tämän väitteen kieltämisessä.