Ashley Juddin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan

Julkkis

WPR

Ashley Judd on näyttelijä ja aktivisti.

Judd varttui esittävän taiteen perheessä. Naomi Judd on hänen äitinsä. Wynonna Judd syntyi samana vuonna kuin hänen äitinsä.

Hän on ollut mukana humanitaarisissa ja poliittisissa asioissa ympäri maailmaa yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Forbesin mukaan Ashley Juddin nettovarallisuuden odotetaan nousevan 18 miljoonaan dollariin vuoteen 2022 mennessä.

Ashley Juddin sairaus

Ashley Judd kertoo surumatkastaan, kun hänen äitinsä, kantrilaulaja Naomi Judd, kuoli.

Torstai-esiintymisessä 'Good Morning America' ​​-sarjassa näyttelijä väitti haluavansa puhua äitinsä surusta. Sinä päivänä, jolloin Naomi kuoli 30. huhtikuuta, Judd sanoi olevansa äitinsä kanssa hänen Tennesseen kotonaan.

Judd neuvoi myös kaikkia itsemurhaa harkitsevia soittamaan National Suicide Prevention Lifeline -palveluun numeroon 1-800-273-8255.

Ashley Juddin sairaus

Naomi Judd kuoli 76-vuotiaana, vain päivää ennen kuin hänet ja hänen tyttärensä Wynonna Judd valittiin Country Music Hall of Fameen. Perhe paljasti lausunnossaan The Associated Pressille, että hän kuoli 'mielen sairauteen'.

'On erittäin tärkeää olla selkeä ja tehdä ero rakkaamme ja tilan välillä, kun puhumme mielisairaudesta', Judd sanoi haastattelussa. 'Se valehtelee. Se on hurjaa. Äitini, meidän äitimme, ei malttanut odottaa, että hänen ikätoverinsa pääsivät Hall of Fameen.

Lue myös: Zubin Mehentin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Se oli hänen sisällään tapahtuvan katastrofin syvyys, koska välinen este – arvostus, jossa he pitivät häntä, ei päässyt hänen sydämeensä. Ja taudin petos oli niin vakuuttava.'

Ashley Judd vahvisti, että hänen äitinsä ampui itsensä aseella, mutta pyysi nimettömyyttä kuolemansa olosuhteista. Muistelmissaan 'River of Time' Naomi Judd avasi surunsa ja ahdistuksensa, ja hänen tyttärensä Ashley sanoi, että tämän takia hän arvosti jokaista äitinsä kanssa viettämänsä hetkeä.

'Hyväksyin kiintymyksen, jonka äitini pystyi antamaan minulle, koska tiesin, että hän oli heikko', Judd selitti. 'Joten kun kävelin heidän talonsa takana ja keittiön ovesta läpi, hän sanoi: 'Tuolla on rakkaani, siellä on lapseni', selitin. Ja hän hehkui. Ne olivat suosikkiaikojani.'

Ashley Juddin sairaus

Lähes kolmen vuosikymmenen uralla Naomi ja Wynonna Judd oli 14 kappaletta nro 1. 1980-luvulla punatukkainen yhdistelmä yhdisti perinteiset Appalakkien bluegrass-soundit hienostuneisiin pop-tyyliin ja saavutti menestystä hitin perään. Wynonna johti duettoa lavalla voimakkaalla äänellään, kun taas Naomi osallistui harmonioihin ja kauniiseen ulkonäköön.

Vuosina 1984–1991 Judds äänitti kuusi studioalbumia ja yhden EP:n, voittaen yhdeksän Country Music Association -palkintoa ja seitsemän Academy of Country Music Awards -palkintoa.

He voittivat yhdessä viisi Grammya kappaleista 'Why Not Me' ja 'Give A Little Love', kun taas Naomi voitti kuudennen kirjoittamisesta 'Love Can Build a Bridge'.

Lue myös: Jon Batisten vaimon sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mitä tapahtui Ashley Juddin äidille?

Ashley Juddin sairaus

'Olemme menettäneet rakkaan äitimme mielisairauden syövän vuoksi', Wynonna ja Ashley Judd kertoivat. Joitakin henkilöitä kuulusteltiin Naomi Juddin kuolemanilmoitus, kutsuen sitä epämääräiseksi ja moniselitteiseksi. Mielenterveysasiantuntijoiden mukaan perhe päättää, miten läheisen kuolemasta puhutaan.