Ashley Juddin nettoarvo: kuinka varakas tämä näyttelijä on elokuvasta 'Nimeni on Andrea'?

Nettovarallisuus

WPR

Amerikkalainen näyttelijä Ashley Judd syntyi Ashley Tyler Ciminellaksi 19. huhtikuuta 1968. Hän on edesmenneen kantrilaulaja Naomi Juddin tytär ja toisen kantritähti Wynonna Juddin sisarpuoli, joten hän kasvoi perheessä, joka on täynnä esiintyjiä. .

Yli kolmen vuosikymmenen aikana hän on näytellyt lukemattomissa elokuvissa ja samalla osallistunut yhä enemmän humanitaariseen työhön ja poliittiseen toimintaan ympäri maailmaa.

Aikainen elämä

Ashley Tyler Ciminella syntyi 19. huhtikuuta 1968 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen vanhempansa saivat tietää, kun hän oli neljävuotias, että häntä kasvatti kantrilaulaja Naomi Judd ja markkinointianalyytikko Granada Hillsissä.

Ashleyn äiti pääsi kantrilaulajana suureksi vasta 80-luvulla. Hän varttui sisarensa, kantritähti Wynonnan kanssa.

Äitinsä erottuaan hän muutti Ashleyn ja hänen sisarensa Kentuckyyn, joka on hänen kotiosavaltionsa. Tänä aikana Judd osallistui 13 eri kouluun Lexingtonissa, Ashlandissa ja Tennesseessä.

Lue lisää: Kevin Federlinen nettovarallisuus: tulot, elämä ja ura!

Hänestä tuli malliksi Japanissa lyhyen aikaa lukion päätyttyä, minkä jälkeen hän jatkoi opintojaan Kentuckyn yliopistossa. Hän meni yliopistoon ja opiskeli useilla eri tieteenaloilla, mukaan lukien ranska, antropologia, taidehistoria, draama ja naistutkimus.

ashley juddin nettovarallisuus

Valmistumisensa jälkeen hän muutti Hollywoodiin, jossa hän työskenteli näyttelijänä näyttelijäntunneilla. Lopulta hän muutti takaisin Tennesseen ollakseen lähempänä äitiään ja siskoaan.

Vuosia Union Collegesta saamansa kunniatohtorin tutkinnon jälkeen Judd palasi Kentuckyn yliopistoon suorittamaan kandidaatin tutkinnon.

Mikä on Ashley Juddin nettoarvo ja palkka?

Ashley Judd on amerikkalainen televisio- ja elokuvanäyttelijä ja poliittinen aktivisti, jolla on a Nettoarvo 14 miljoonaa dollaria.

Huolimatta siitä, että Judd tunnetaan eniten näyttelijäsuorituksistaan, hän on viime vuosina luonut myös ihailtavan uran poliittisena aktivistina. Ashleyn kiinnostusta politiikkaan pohdittiin laajalti, mutta hän ei koskaan pyrkinyt sellaisiin tavoitteisiin.

'Ruby in Paradise', 'Heat', 'A Time to Kill', 'Kiss the Girls', 'Dolphin Tale', 'Olympus Has Fallen', 'Divergent' ja 'A Dog's Way Home' ovat hänen parhaimpia tuttuja elokuvia.

Hän on myös tunnettu näyttelemisestä jaksoissa, kuten 'Puuttuu' ja hänen työnsä tässä sarjassa voitti hänelle Primetime Emmy -palkinnon.

Ura

Star Trek: The Next Generation oli Juddin ensimmäinen suuri näyttelijäsuoritus. Hän esiintyi kahdessa sarjan jaksossa 90-luvun alussa. Judd varasi sitten toistuvan osan NBC:n draamassa Sisters.

Samoihin aikoihin hän teki elokuvadebyyttinsä pienessä roolissa Kuffsissa. Seuraavaksi hän sai pääosan indie-elokuvassa Ruby in Paradise. Sen jälkeen hän tuli tunnetuksi rooleistaan ​​elokuvissa, kuten 'Natural Born Killers', 'Smoke' ja 'Heat'.

ashley juddin nettovarallisuus

2000-luvulla Judd esiintyi elokuvissa, kuten 'Where the Heart Is', 'Someone Like You', 'High Crimes', 'Frida', 'De-Lovely' ja 'Twisted'. Hän esiintyi myös Broadway-elokuvassa 'Kissa kuumalla peltikatolla' suunnilleen tästä ajasta.

Hänellä oli menestyksekäs näyttelijäura, ja hän esiintyi menestyselokuvissa, kuten 'Flypaper', 'Divergent' ja 'Insurgent'. Samaan aikaan hän oli Rebecca Winstonen päärooli ABC-draamasarjassa Missing.

A Time to Kill, jossa hän esiintyi tukiosassa, sai kriitikoiden ylistämän ja kaupallisen menestyksen. Hän oli merkittävä näyttelijä. Hollywood halusi saada hänet rooliin, ja he antoivat hänelle osia elokuvissa, kuten 'Kiss the Girls' ja 'Double Jeopardy'.

Ashley Juddin omaisuuden ennustetaan nousevan 14 miljoonaan dollariin elokuussa 2022.

Tuotemerkin suositukset

Ashley liittyi American Beauty -kosmetiikkakampanjaan vuonna 2004 brändin uusimpana tiedottajana.

Juddin kolme uutta mallistoa esiteltiin vuonna 2007 Goody's Family Clothingin yhteydessä.

Politiikka

Judd on ollut aktiivinen poliittinen hahmo vuosien ajan. Hän on Barack Obaman ja muiden keskustademokraattien kannattaja, mutta hän on ollut suorasanainen kritisoinnissaan Sarah Palinia ja muita republikaaneja kohtaan.

ashley juddin nettovarallisuus

Hän on tehnyt paljon vapaaehtoistyötä paikoissa, kuten Kongon demokraattisessa tasavallassa. Hän vihjasi alun perin senaatin kilpailuun vuonna 2013, mutta lopulta päätti sitä vastaan.

Hän on myös ylpeä feministi, joka on osallistunut useisiin Naisten marsseihin ja muihin tapahtumiin vuosien varrella. Vuonna 2020 hän kannatti Elizabeth Warrenia presidentinvaaleissa.

Lue lisää: Rihanna Net Worth – Tarkista nuorimman itsetehneen miljardöörin nettovarallisuus!

Suhteet

Vuonna 1999 Judd alkoi seurustella skotlantilaisen kilpa-ajajan Dario Franchittin kanssa. Heidän häät pidettiin vuonna 2001.

Avioeropaperit jätettiin 12 vuoden jälkeen. Ashley on antinatalisti, mikä tarkoittaa, että hänen mielestään lasten saaminen on moraalitonta, joten heillä ei ollut niitä yhteisaikana.

Kiinteistöt

Vuonna 2013 kerrottiin, että Judd oli ostanut talon Kentuckyn osavaltiosta. Verrattuna muiden julkkiskotilojen hintoihin Ashleyn Ashland-osto oli hintaluokan halpa, ja se oli vain 120 000 dollaria.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Ashley Judd (@ashley_judd)

Tämä talo oli aiemmin hänen isänsä omistuksessa, joten hän saattoi poimia sen enemmän nostalgiasta kuin mistään muusta. Judd itse kasvoi täällä hyvin pitkän aikaa. 1400 neliöjalkaa kattavassa kiinteistössä on kolme makuuhuonetta ja yksi kylpyhuone.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR