Ashley Cole Net Worth 2022: Englannin ammattilaisjalkapalloilijan tulot!

Julkkis

WPR

Englannin maajoukkueen ammattilaisjalkapalloilijan Ashley Colen omaisuus on arvioitu 50 miljoonaa dollaria . Kun hän aloitti jalkapallon pelaamisen 1990-luvun lopulla, Ashley aloitti uransa Arsenalissa ennen kuin hän siirtyi pelaamaan Chelseaan ja Englannin maajoukkueeseen. Kuudella FA Cupin voittajamitalilla hänellä on ennätys kaikkien aikojen eniten pelaajalta.

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:20. joulukuuta 1980 (41 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Korkeus:5 jalkaa 9 tuumaa (1,76 m)
Ammatti:Jalkapalloilija, jalkapalloilija
Kansallisuus:Yhdistynyt kuningaskunta

Aikainen elämä

Ashley Cole Net Worth

Ashley Cole syntyi 20. joulukuuta 1980 Lontoon Stepneyn kaupunginosassa. Hänen isänsä Ron Callender syntyi Barbadoksella ja muutti Yhdysvaltoihin, kun hän oli lapsi. Seitsemän vuoden avioliiton jälkeen hän jätti perheen. Äiti Sue Cole kasvatti Colen ja hänen veljensä.

Hän aloitti ammattilaisuransa kotikaupunkinsa Arsenalissa. Hän teki ensimmäisen joukkueen debyyttinsä Middlesbrough Arsenalia vastaan ​​18-vuotiaana.

Lue myös: Simon Cowell Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Ura

Kirjattuaan kotikaupunkiseuraansa Arsenaliin Colesta tuli tuttu nimi. Hän on ollut fani pienestä pitäen, ja debytoi seurassa ykkösjoukkueessa ollessaan 18-vuotias Middlesbroughia vastaan ​​liigacupin neljännellä kierroksella.

Kun hän allekirjoitti sopimuksen Chelsean kanssa, hän ei ilmoittanut Arsenalille. Tämän seurauksena Valioliiga määräsi hänelle sakon vuonna 2005. Siihen osallistuivat Chelsean manageri Jose Mourinho, toimitusjohtaja Peter Kenyon ja hänen agenttinsa Jonathan Barnett tuolloin.

Chelsea antoi Colelle numeron 3 paidan, ja hän debytoi vaihtopelaajana. Hän sai vakavan polvivamman vuonna 2007, eikä ole pelannut sen jälkeen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Ashley Cole (@theofficialac3)

Vuosina 2001–2014 hän edusti Englantia kansainvälisellä näyttämöllä. Joe Cole voitti parhaan englantilaisen pelaajan palkinnon vuonna 2010. Vuonna 2014 hän ilmoitti vetäytyvänsä kansainvälisestä jalkapallosta.

Roma teki Colen kanssa kahden vuoden sopimuksen vuonna 2014. Seria A -kauden ensimmäisessä pelissä 30. elokuuta hän debytoi. Colen sopimus Roman kanssa päättyi vuonna 2016.

Cole liittyi Derby Countyyn vapaana agenttina vuonna 2019. Hän palasi yhteyden entiseen Chelsea-kollegaan Frank Lampardiin ja muuhun Englannin joukkueeseen.

Kuinka Ashley Cole käyttää rahansa?

Ashley Colen autot

Monet Colen autoista ovat ainutlaatuisia ja epätavallisia, mukaan lukien BMW X5, Mercedes-Benz SL63 AMG, Murcielago, Gallardo ja HUMMER.

Lue myös: Hard Rock Nick Net Worth 2022: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Kohokohdat

Tässä on joitain Ashley Colen uran parhaista kohokohdista:

  • UEFA Vuoden joukkue (2004, 2010)
  • Chelsea Playersin vuoden pelaaja: (2008, 2009, 2010 ja 2011)
  • Englannin vuoden pelaaja (2010)
  • Cole oli Englannin maajoukkueen pelaaja (2001-2014)

Henkilökohtainen elämä

Syyskuun 2004 lopussa Cheryl Tweedy, Girls Aloudin jäsen, ja Cole alkoivat seurustella; he menivät naimisiin 15. heinäkuuta 2006 Wrotham Parkissa Hertfordshiressä. Vuoden 2008 alussa paljastui, että Colella oli avioliiton ulkopuolinen suhde kolmen eri naisen kanssa, ja pari oli eron partaalla.

Hän puolestaan ​​kiisti syytteet ja pariskunta pysyi tämän seurauksena yhdessä. Pari ilmoitti erostaan ​​23. helmikuuta 2010, kun uusia syytöksiä uskottomuudesta nousi esiin. Cheryl haki avioeroa kolme kuukautta ilmoituksen jälkeen. Viime vuoden syyskuun 3. päivänä he hakivat avioeroa. Colella ja Sharon Canulla, italialaismallilla, on kaksi yhteistä lasta: poika (s. 2016) ja tytär (s. 2018).

ashley colen nettovarallisuus

Sen jälkeen, kun News of the World- ja The Sun -sanomalehdissä vuonna 2006 julkaistiin väitteet 'homoorgia', Cole haastoi molemmat julkaisut oikeuteen kunnianloukkauksesta. Molemmat lehdet peruuttivat syytökset. Omaelämäkertaansa My Defense Cole myi 4 000 kappaletta sen julkaisun ensimmäisen kuuden viikon aikana. Colen entinen joukkuetoveri Jens Lehmann nuhteli häntä omaelämäkerran kirjoittamisesta 25-vuotiaana ja vaati hänen eroa.

Cole on joutunut vaikeuksiin lain kanssa muutaman kerran. Kun hänet pidätettiin yökerhon ulkopuolella South Kensingtonissa 4. maaliskuuta 2009, häntä syytettiin poliisin ampumisesta. Ennen kuin hänet vapautettiin, hänet saatettiin poliisiasemalle ja hänelle määrättiin 80 punnan sakko. Ylinopeusrikoksesta 17. marraskuuta 2009 tuomittu Cole tuomittiin neljäksi kuukaudeksi vankeuteen 4. tammikuuta 2010.

A3-tien asuinalueella Kingston upon Thamesissa hänet jäi kiinni ajamasta 104 mph nopeudella 50 mph vyöhykkeellä. Vastatakseen syytteeseen hänen puolustuksensa väitti, että poliisin pikapistooli oli viallinen Kingston Magistrates' Courtissa hänen ollessaan paikalla. Hänen toimintansa oli myös perusteltua, koska Cole yritti päästä eroon paparazzeista, Cole totesi. Hänet tuomittiin neljän kuukauden ajokieltoon ja 1000 dollarin sakkoon 29. tammikuuta.

Cole ampui tappavasti 21-vuotiaan Chelsean työopiskelun urheilutieteen opiskelijan Tom Cowanin 27. helmikuuta 2011 seuran Cobham Training Centressä, missä hän ei ilmeisesti tiennyt ilma-ase oli ladattu. Colby pyysi anteeksi Cowanilta ja keskusteli tilanteesta Chelsean virkamiesten kanssa virallisesti.