Ascendance Of A Bookworm kauden 4 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Anime

WPR

Kirjatoukka Urano Motosu syntyy kuolemansa jälkeen uudelleen viisivuotiaana tytönä keskiajalla. Hänen tarinansa kerrotaan viisivuotiaan tytön silmin, joka on isekai-fantasiasarjan 'Ascendance of a Bookworm' päähenkilö. Hän on vannonut valmistavansa omat kirjansa, koska niitä on niin vähän ja ne ovat tällä hetkellä vain aristokratian saatavilla. Miya Kazuki -romaanisarjaan perustuva animaatio sai ensi-iltansa Japanissa 3. lokakuuta tänä vuonna. Edellisten kausien tapaan kolmas kausi on saanut paljon huomiota ja korkean arvosanan faneilta.

Erinomaisen animaation lisäksi viimeisimmät jaksot ovat saaneet kriitikoilta suuria kiitosta. Tämän vuoksi on luonnollista, että fanit odottavat innolla ilmoitusta siitä, milloin anime palaa neljännelle kaudelle tämän kauden päätyttyä. Ei ole syytä huoleen, jos olet utelias tästä.

Ascendance of a Bookworm kauden 4 julkaisupäivä

Ascendance Of A Bookworm kauden 4 julkaisupäivä

11. huhtikuuta 2022 ' Kirjatoukkien nousu ” Kausi 3 alkoi ja päättyi hieman yli kaksi kuukautta myöhemmin, 14.6.2022. Sarjan kolmas kausi sisältää kymmenen jaksoa, joista jokainen on noin 23-24 minuuttia pitkä.

Isekai-animen neljättä jaksoa ei ole vielä julkistettu virallisesti. Ajia-do Animation Works ja kaikki muut ohjelmaan osallistuvat yritykset eivät kuitenkaan ole kommentoineet sen tulevaisuutta toistaiseksi.

Se on silti mahdollista arvata melko tarkasti. Tekijöiden on pohdittava, onko lähdemateriaalia tarpeeksi mukautettavaksi tehdessään päätöstä animesarjan uusimisesta vai ei.

'Ascendance of a Bookworm' -faneilla on paljon odotettavaa, kun käytämme tätä lakmuskoetta elokuvassa. Vaikka Miya Kazukin kevyt romaanisarja on animen inspiraationa, tarina julkaistiin alun perin 5-osaisena verkkokirjasarjana, jossa on 677 lukua kirjailijalta.

Vain kaksi ensimmäistä lukua verkkokirjasta, Sotilaan ja oppipoika tytär Pyhäkkötyttö , on muutettu isekai-sarjaksi. Kevytromaanisarjan seitsemän osaa ovat samat täällä.

Ascendance Of A Bookworm kauden 4 julkaisupäivä

Animessa on runsaasti materiaalia tulevia jaksoja varten, koska katettavana on vielä kolme jaksoa eli yli 500 lukua. Koska Ajia-do Animation Works ei ole ilmoittanut sitoumuksia vuodelle 2023, studiolla on reilu mahdollisuus uusia 'Ascendance Of A Bookworm' toiseksi tuotantokaudeksi.

Vaikka se ei saanut yhtä paljon huomiota kuin ensimmäinen erä, uusin erä on saanut myönteisiä arvioita useimmilla online-arvostelusivustoilla.

Näin omistautuneen seuraajan myötä näyttää todennäköiseltä, että ohjelman tuottajat haluavat jatkaa sen tuotantoa myös tulevaisuudessa. 'Ascendance of a Bookworm's' neljännen tuotantokauden odotetaan saavan ensi-iltansa vuoden 2023 lopulla, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Lue myös: Great Pretender Anime -kausi 3: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Kirjatoukkien nousu kauden 4 juoni: mistä se voi olla kyse?

Ascendance Of A Bookworm kauden 4 julkaisupäivä

Se tulee olemaan suuri muutos Mynen elämässä kaudella 4, kun hän vaihtaa nimeään ja Ehrenfestin arkkiherttua adoptoi hänet jättäessään hyvästit perheelleen ja ystävilleen. Hänen on totuttava aristokraattiseen elämäntapaan nopeasti, ja se voi olla haaste. Aatelisnaisen velvollisuudet, kuten lasten opettaminen ja ritarien vartiointi, vain pahentavat hänen jo ennestään vaikeaa tilannetta.

Onneksi hän voi rentoutua lukemalla kirjoja temppelin kirjahuoneessa, kaukana hälinästä. Lisäksi Myne tai Rozemyne ​​voi vihdoin käynnistää painokoneensa ja aloittaa kirjojen massatuotannon, kuten hän aina toivoi.

Lue myös: Blade Of The Guardians -anime julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu? Tarkista tästä!

Ascendance of a Bookworm kausi 4 Näyttelijät

Ascendance Of A Bookworm kauden 4 julkaisupäivä

Jos kausi 4 palaa, koko päähenkilöt palaavat Ascendance of a Bookwormin neljännelle tuotantokaudelle, vaikka tulevan kauden näyttelijöistä ei ole annettu virallista lausuntoa.

  • Minun ääninäyttelijänä Yuka Iguchi (japani) ja Reba Buhr (englanniksi)

  • Ferdinandia äänittävät Show Hayami (japani) ja Armen Taylor (englanti)

  • Tuulia äänittävät Megumi Nakajima (japani) ja Lisa Reimold (englanti)

  • Effan ääntävät Fumiko Orikasa (japani) ja Kirsten Day (englanti)

  • Guntherin ääninäyttelijät ovat Tsuyoshi Koyama (japani) ja Kaiji Tang (englanti)

  • Lutzin ääninäyttelijät Mutsumi Tamura (japani) ja Jeannie Tirado (englanti)

  • Ottoa äänittävät Satoshi Hino (japani) ja Joe Zieja (englanti)

  • Bennon ääniä esittävät Takehito Koyasu (japani) ja Xander Mobus (englanti)

Traileri

Toistaiseksi elokuvasta 'Ascendance of a Bookworm' ei ole traileria, koska se on juuri uusittu. Päivitämme tätä sivua aina, kun uusi traileri julkaistaan. Katso kauden 3 traileri täältä.

https://youtu.be/e4C8mozBITQ