Artie Lange Net Worth: Kuinka rikas tämä amerikkalainen koomikko on?

Nettovarallisuus

WPR

On totta, että Artie Lange ansaitsee noin 2 miljoonaa dollaria vuodessa ja hänen nettovarallisuus on noin 10 miljoonaa dollaria. Hän on tunnettu radiojuontaja sekä koomikko.

Kirjoittaminen ja esiintyminen ovat tehneet Artie Langesta rikkaan. Koska hän on tunnettu podcast-juontaja sekä radiojuontaja, yksi hänen tunnetuimmista keikoistaan ​​isännöi Howard Stern Showta.

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Nettovarallisuus:10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:11. lokakuuta 1967 (54 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Korkeus:5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti:Koomikko, näyttelijä, elokuvatuottaja, radiopersoonallisuus, käsikirjoittaja, taksinkuljettaja, kirjailija
Kansallisuus:Yhdysvallat

Aikainen elämä

Livingstonissa, New Jerseyssä, 11. lokakuuta 1967 syntyi Arthur Steven Lange Jr.. Lange, joka syntyi ja kasvoi Union Townshipissa Unionin piirikunnassa, vietti lukiovuotensa koko läänin kolmannen perusmiehenä.

artie lange nettovarallisuus

Valitettavasti hänen akateeminen suorituskykynsä ei ollut yhtä vahva. Artie pidätettiin vuonna 1985 pankin ryöstöyrityksestä. Antamalla kassalle setelin, jossa kerrottiin, että hän oli aseistettu ja aikoi ryöstää pankin, hän väitti yrittäneensä vain flirttailla hänen kanssaan.

Vuonna 1985 Lange ilmoittautui Seton Hall -yliopistoon suoritettuaan yhdyskuntapalvelua vähentyneen häiriörikoksen seurauksena. Artien isä halvaantui pudotessaan tikkailta opiskellessaan yliopistossa.

Lange otti useita satunnaisia ​​töitä tällä hetkellä elättääkseen perhettään. Perhe sai Howard Sterniltä nimikirjoitetun takin, jonka he pystyivät myymään huutokaupassa käteisellä. Artien isä kuoli lopulta.

Lue lisää: Jerry Seinfeldin nettoarvo: Tarkempi katsaus koomikkoelämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Ura

Artie Long teki lavalla debyyttinsä stand-up-koomikkona vuonna 1987. 1990-luvulla hän ryhtyi tähän työhön ja sitoutui siihen kokopäiväisesti.

Hän piti kerran esityksiä New Yorkin yökerhoissa. Hän muutti Los Angelesiin vuonna 1995 jatkaakseen uraa julkkiksena ja esiintyi Mad TV:n ensimmäisellä kaudella.

Sitten vuonna 1997 hän esiintyi komediassa Diry Work. Hänestä tuli kuuluisa tämän elokuvan ansiosta, ja hän esiintyi ja sai monia rooleja sekä elokuvissa että televisiossa.

Howard Stern Show

Lopulta vuonna 2001 Artie Lange palasi New Jerseyyn ja liittyi The Howard Stern Show'n viralliseksi näyttelijäjäseneksi, missä hän toimi vuoteen 2009 asti. Hän toteutti monia erilaisia ​​aloitteita vuosina 2001–2009.

Hän julkaisi kaksi komediaalbumia. Häntä näyttelee elokuvassa Artie Lange Beer League, jonka hän myös tuotti. Se julkaistiin vuonna 2008 ja sen nimi oli Too Fat to Fish. Tämä kirja oli listan kärjessä, ja siitä tuli New York Timesin bestseller.

Nick & Artie Show

artie lange nettovarallisuus

Nick & Artie Shown toinen juontaja Artie Lange oli myös osa tiimiä. Di Paolin erottua tästä ohjelmasta vuonna 2013 ohjelman nimi muutettiin The Artie Lange -showksi. Esityksen esitys päättyi vuonna 2014.

Vuonna 2013 hän julkaisi ja debytoi toisen kirjansa, Crash and Burn , tässä nimenomaisessa jaksossa. Vuosina 2015–2017 hän toimi The Artie Quitter Podcastin juontajana. Hänen kolmannen romaaninsa Wanna Bet? on määrä julkaista tänä vuonna (2018).

Lue lisää: Chris Rockin nettoarvo vuonna 2022: Hänen matkansa normaalista stand-up-koomikosta kolmeen Grammy-palkintoon!

Henkilökohtainen elämä

Langella ja Dana Cironilla oli suhde, joka kesti vuodesta 2002 vuoteen 2006. Vuonna 2009 hän tapasi Adrienne Ockrymiekin, naisen, josta tuli hänen vaimonsa. He erosivat vuonna 2014.

artie lange nettovarallisuus

Lange on ollut kattohuoneistossa, josta hän maksoi 620 000 dollaria Hobokenissa, New Jerseyssä vuodesta 2001. Hän maksoi 2,5 miljoonaa dollaria vuonna 2008 7 000 neliöjalan kesäkiinteistöstä Toms Riverissä New Jerseyssä, jossa Man Caves -televisioryhmä oli uudistanut yhden. kammioista. Vuonna 2010 hän saattoi talon markkinoille; se myytiin vuonna 2016.

Huolimatta valinnasta, homojen oikeuksista ja ammattiliittojen kannattajista aiemman longshoreman-työnsä vuoksi Lange ei pidä itseään liberaalina.

Hänen podcastinsa jaksossa Artie the Quitter. Hän puhui väärin sanoessaan, että koska hänet tuomittiin rikoksesta, hän ei ollut oikeutettu äänestämään New Jerseyssä.

Artie Lange, suklaa- ja vaniljakuppikakku, jonka hän loi ja on myynyt vuodesta 2007 Crumbsissa New Yorkissa, kerää rahaa HIV/AIDS-järjestölle LIFEbeat.

Langen lausuttua useita homovastaisia ​​solvauksia työtoverille, jonka kanssa hän riiteli lähetyksessä maaliskuussa 2008 – vaikka he myöhemmin pääsivätkin sovinnolliseen aselepoon – LIFEbeat kieltäytyi ottamasta vastaan ​​enempää lahjoituksia.

Vaikka hän väitti, ettei viha ole koskaan motivoinut häntä ja että hän 'vitsailee edelleen jokaisesta ihmisryhmästä', hän totesi vuonna 2013, että hän tunsi 'häpeää ja noloa' siitä, että hän käytti aiempaa homovastaisia ​​herjauksia komediassaan. ura.

Hän sanoi olevansa nyt vastuullisempi vitsaillessaan arkaluonteisista aiheista ja välttää solvauksia ja sanoi: 'Jos joku tulisi luokseni ja kertoisi minulle, että jokin sanomani aiheutti jonkun lapsen itsemurhan, minä

Lange sai diabetesdiagnoosin 2010-luvun alussa, ja nyt hän tarvitsee päivittäisiä insuliinipistoksia.

Lue lisää: Rhod Gilbertin sairaus: Mikä sairaus tällä koomikolla on vuonna 2022?

Mikä on Artie Langen nettovarallisuus ja palkka?

Artie Lange on radiojuontaja, sarjakuva, näyttelijä ja kirjailija 10 miljoonaa dollaria nettovarallisuus. Artie Langen nettovarallisuus oli maineensa huipulla yli 6 miljoonaa dollaria. Lange on kokenut elämänsä aikana erilaisia ​​emotionaalisia ja rahallisia haasteita, jotka ovat heikentäneet hänen omaisuuttaan.

Lange eteni urallaan saatuaan tunnetuksi 'Mad TV':n kautta esiintymällä 'The Howard Stern Showssa'. Vuonna 2009 hän jätti Sternin radio-ohjelman.

Artie on tunnettu rooleistaan ​​elokuvissa, kuten 'Dirty Work' ja tilannekomioissa, kuten 'The Norm Show', stand-up-komedian ja radion lisäksi. Langen kirjoittama ”Too Fat to Fish” kirja nousi ensimmäiselle sijalle ”New York Timesin” bestseller-listalla.

Artie yritti tappaa hänen henkensä vuonna 2010, mikä johti siihen, että hän vietti jonkin aikaa terapiassa. Palattuaan töihin tämän tapauksen jälkeen Lange uusiutui ja hänet pidätettiin useista syytteistä. Artie kamppaili päihteiden väärinkäytön kanssa koko elämänsä ja siirtyi huumeiden talteenottolaitokseen vuonna 2018. Hän teki paluun vuonna 2020 tuoreella podcastilla.

Kiinteistöt

Lähes kuuden vuoden markkinoilla olon jälkeen Artie Lange pystyi myymään talonsa Toms Riverissä New Jerseyssä 1,1 miljoonalla dollarilla vuonna 2016. Talo maksoi hänelle 2,45 miljoonaa dollaria, kun hän osti sen vuonna 2018, joten Artie menetti huomattavan summan rahaa. .

Lange oli listannut talon 3,5 miljoonalla dollarilla vuonna 2010, hänen elämänsä erittäin vaikeana aikana, jota leimasivat itsemurhayritykset ja riippuvuus.

Mutta useiden hinnanalennusten jälkeen Lange joutui luopumaan talosta yli miljoonalla dollarilla vähemmän kuin mitä hän oli alun perin maksanut.

Rakennus on kooltaan 7 000 neliöjalkaa, ja se sijaitsee hieman alle hehtaarin tontilla. Kiinteistössä on rantalaituri ja uima-allas, ja kaksi suurta kantta on lahden ylle.

Yksi Toms Riverin naapuruston kalleimmista kodeista oli tämä. Lisäksi Langella on kattohuoneisto Hobokenissa, New Jerseyssä, josta hän maksoi aluksi 620 000 dollaria.

Lue lisää: George Carlin Net Worth 2022: Amerikkalainen koomikko ja näyttelijä Tulot, ura ja muita päivityksiä!

Palkat

Ennen kuin hän astui komedian maailmaan, 22-vuotiaana Artie teki mukavan uran telakoilla, joka maksoi 70 000 dollaria vuosittain 'yhteytetyn' perheystävän ansiosta. Lange ansaitsi 10 000 dollaria viikossa Foxin MADtv:n alkuperäisen näyttelijän jäsenenä.

Hän sai 2 miljoonan dollarin vuosikorvauksen vieraillessaan Howard Stern Showssa.

'Dirty Work' -elokuvan epäonnistumisesta huolimatta Artie onnistui solmimaan kehityssopimuksia NBC:n kanssa yli miljoonan dollarin arvosta. Lisäksi hänet näytettiin toistuvassa osassa 'The Norm Show' -sarjassa toisen tähti Norm MacDonaldin kanssa. Tehtävä kesti kaksi kautta ja maksoi 35 000 dollaria viikossa.

Taloudellisia ongelmia

Artie Lange on kohdannut elämänsä aikana lukuisia taloudellisia vaikeuksia. Huolimatta siitä, että hän ansaitsi miljoonia dollareita suosituna sarjakuvana, hän tuhlasi myös merkittävän osan tuloistaan ​​huumekäyttöiseen juhlaelämään.

Ne kaksi vuotta, jolloin Artie oli mukana MADtv , hän keräsi täyden shekin perjantaina, siirsi äidilleen 4000 dollaria ja käytti loput rahat huumeisiin, juomiin, ruokaan ja juhliin. Kun Artien huumeidenkäyttö karkasi hallinnasta, hänen toimikautensa MADtv:ssä päättyi.

Lange käytti huikean määrän rahaa heti ansaittuaan uransa korkeimman 140 000 dollarin palkkion kahdesta esityksestä ja seuran esiintymisestä Super Bowl -viikonloppuna vuonna 2008. Sittemmin Artie on myöntänyt menettäneensä yli 80 000 dollaria pelatessaan kolikkopelejä samana iltana. ja käytti vielä 10 000 dollaria yhteen prostituoituun.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR