Armie Hammerin kiista: analyysi Armie Hammerin kannibalismia ja väkivaltaa ympäröivästä kiistasta

Julkkis

WPR

Viime viikolla kuvia Armie Hammer nousi esiin sosiaalisessa mediassa ja iltapäivälehdissä, mikä sai huhut leviämään. Kyseiset kuvat väittivät kuvaavan näyttelijää, joka oli kokonaan karkotettu Hollywoodista useiden seksuaalisten hyväksikäyttösyytteiden seurauksena, työskennellen Caymansaarten hotellilomakeskuksessa.

Aluksi sosiaalisessa mediassa levitetyssä lehtisessä kerrottiin, että Hammer työskenteli hotellin conciergena. Hammer ei ollut hotellin palveluksessa lukuisten mediajulkaisujen, mukaan lukien Variety, mukaan. Sitten kuitenkin julkaistiin valokuvia Hammerista lomanviettoasussa.

armeijan vasaran kiista

Nyt lähde kertoo Varietylle, että Hammer myy aikaosuuksia hotellissa Caymansaarilla ja että kaikki aiemmat päinvastaiset väitteet ovat vääriä.

'Hän myy lomaosuuksia lomakeskuksessa, jossa hän työskentelee. Tällä viikolla lähde selitti Varietylle, että hän työskentelee parhaillaan kuutiossa. Tosiasia on, että hän on täysin köyhä ja yrittää ansaita rahaa elättääkseen perheensä.

Aiheeseen liittyvä: Dave Chappelle -kiista: Chappelle antoi anteeksipyynnöttömän suoran lausunnon 'läheisemmästä' kiistasta ensimmäisessä julkisessa lausunnossaan

Tämä nimettömyyttä pyytänyt lähde väittää, että ennen työskentelyä aikaosuuksien myyjänä Hammer johti Caymansaarten asuntokompleksia. Voidakseen olla lähellä kahta pientä lastaan, jotka ovat asuneet Caymansaarilla entisen vaimonsa, TV-juontajansa ja yrittäjä Elizabeth Chambersin kanssa, hän on muuttanut sinne.

Ennen uransa laskua lähde kertoi Varietylle, että Hammer oli myös viettänyt aikaa kuntoutuslaitoksessa.

armeija vasara kiistanalainen/

Hammer, joka on ollut 'The Social Network', 'Call Me by Your Name' ja viimeksi 'Death on the Nile' Disneylle, on öljymagnaatti Armand Hammerin pojanpoika. Sisäpiiri paljastaa, että hänen sukujuuristaan ​​huolimatta hän ei ole perheen palkkalistoilla ja hänellä on oltava perinteinen ja kunnioitettava työ ansaitakseen rahaa, koska hän ei voi saada työtä Hollywoodista.

Hänen virastonsa WME hylkäsi Hammerin, ja hänet erotettiin useista projekteista, mukaan lukien Jennifer Lopezin 'Shotgun Wedding', trilleri 'Billion Dollar Spy', Broadwayn näytelmä 'The Minutes' ja Paramount Plus -sarja 'The Offer', jossa Miles Teller korvasi hänet.

Viime viikolla spekulaatiot alkoivat, kun sosiaalisessa mediassa levisi juliste, jossa Hammer oli concierge-palvelussa Morritt's Resortissa Grand Caymanissa. Esitteessä, jonka Desus & Mero -tuottaja Muna Miren vahvistettu Twitter-tili latasi (ja sitten poisti), oli näyttelijän kuva.

Variety totesi tuolloin, että Hammer ei työskennellyt hotellin conciergena, kun lomakeskuksen työntekijä sanoi julisteen olevan vitsi: Hammer oli vieraana hotellissa ja oli juuri pelannut golfia hotellin henkilökunnan jäsenten kanssa, joiden kanssa hän oli ollut. tullut ystävälliseksi.

armeijan vasaran kiista

Hotellin henkilökunta kertoi Varietylle, että Hammerin golfkumppanit loivat lehtisen ja jakoivat sen muutamiin lomakeskuksen huoneisiin saadakseen huomiota. Viikko sitten hotellin työntekijä sanoi puhelimitse: 'Voin vain haaveilla sellaisesta kuuluisuudesta.' Hammerin asianajaja Andrew Brettler totesi myös, että lentolehtinen oli väärennös.

Sitten, kun valokuvat Hammerist työskennellyt aikaosuuksien myyjänä TMZ:ssä viikonloppuna, Morritt's Resortin työntekijä oli varma, ettei Hammer ole siellä töissä, mutta he huomasivat hänen ajoittain 'hengittävänsä' kiinteistössä. Tämä lähde väittää, että hotelli yritti suojata Hammeria, joka itse asiassa myy aikaosuuksia.

Aiheeseen liittyvä: Kar-Jenner-kiista: Heidän merkittävimmät skandaalinsa, mukaan lukien Khloen bikinidraama, vuosien varrella

Armie Hammer Hotel Concierge

Vuoden 2021 alussa alkoi levitä kuvakaappauksia naisten sosiaalisen median viesteistä, joissa Hammerin kuvattiin kannibalistisia fantasioita. Se mikä alkoi vitsinä, muuttui mediapyörreksi, joka ei koskaan laantunut, varsinkin kun esiin nousi vakavampia syytteitä, mukaan lukien asianajajansa Gloria Allredin kanssa esittäneen naisen raiskaussyytös, mikä johti nyt päättyneeseen LAPD:n tutkimukseen.

armeijan vasaran kiista

Hammer, joka oli naimisissa useiden väitettyjen kohtaamisten aikana, on jyrkästi torjunut raiskaussyytteen ja kaikki muut syytteet väittäen, että kaikki vuorovaikutus naisten kanssa oli vapaaehtoista. Hänen puolustustiiminsä jakoi medialle tekstiviestejä naisen kanssa, joka syytti häntä raiskauksesta yrittääkseen kumota syytteet. Hammerin julkinen maine tahraantui vakavasti hänen kieltämisistä huolimatta.

Hammer nähtiin viimeksi Disneyn 'Kuolema Niilillä' aiemmin tänä vuonna, mutta hän ei osallistunut missään lehdistössä elokuvassa, joka oli päättänyt kuvaukset ennen hänen skandaalinsa puhkeamista. Muita projekteja Hammerilla ei ole suunnitteilla.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR