Armando Montelongo Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Armando Montelongo on filantrooppi, kouluttaja ja kiinteistösijoittaja Yhdysvalloista. Armando on tunnettu esiintymisestä A&E:n Flip This House -todellisuudessa. Montelongo Companiesin perusti Armando Montelongo.

Aikainen elämä

Armando varttui San Antoniossa, missä hänen isänsä oli tarinansa mukaan rakennusyritys. Kuitenkin, kun hän oli 16-vuotias, yritys kärsi takaiskusta Yhdysvaltain kiinteistöjen romahduksen vuoksi.

Armando Montelongon nettoarvo

Armando Montelongon nettoarvo

Armando Montelongo on 50 miljoonan dollarin plus kiinteistömoguli ja tv-persoona Yhdysvalloista. Armando Montelongo on Armando Montelongo Companiesin luoja, kiinteistösijoitusseminaariyhtiö San Antoniossa, Texasissa.

Vuonna 2011 se nimettiin yhdeksi maan nopeimmin kasvavista yrityksistä ja Yhdysvaltojen parhaaksi koulutusyritykseksi.

Häntä pidettiin yhtenä kolmen parhaan latinalaisamerikkalaisen yrityksen omistajana Yhdysvalloissa. Hänen ilmaisia ​​seminaareja järjestetään ympäri maailmaa, jotta voidaan mainostaa yrityksen kolmipäiväistä kurssia ja henkilökohtaisia ​​oppitunteja Montelongon kanssa.

Vuonna 2011 Teksasin oikeusministeri käynnisti yhtiötä koskevan tutkimuksen, joka myöhemmin sovittiin ilman, että Montelongo myönsi väärinkäytöksiä. Montelongo tunnetaan parhaiten roolistaan ​​A&E-todellisuudessa 'Flip This House', joka seuraa kodin hankintaa, kuntoutusta ja myyntiä. Kolmen kauden jälkeen hän päätti perustaa oman tuotantoyrityksen.

Vuonna 2013 Armando Montelongo Productions kuvasi ja julkaisi 'Line of Duty', jonka pääosassa Jeremy Ray Valdez ja Will Rothhaar. 'Flip and Grow Rich', hänen ensimmäinen kirjansa, kertoo sekä hänen ammatillisista että henkilökohtaisesta elämästään. Armando on kirjoittanut useita julkaisuja ja tarjoaa tällä hetkellä kiinteistösijoitustyöpajoja kaikkialla Yhdysvalloissa.

Näihin työpajoihin osallistuu vuosittain 300 000 ihmistä. Armando Montelongo väittää, että hänen oma nettovarallisuutensa on ylittänyt 200 miljoonaa dollaria näiden luentojen seurauksena.

Lue myös: Matt Lauer Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Armando Montelongon ammattiura

Armando Montelongon nettoarvo

Armando on vasta 15 vuotta myöhemmin tarjonnut elämänsä tarinan, jossa hän totesi, että hänellä oli vaikeuksia, koska hänen kotinsa oli suljettu, hänen ja hänen perheensä joutuivat luottamaan ruokakupongiin ja he asuivat hänen appivanhempiensa autotallissa. .

Armandolla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin työskennellä. Hän näki eräänä päivänä, että asuntojen arvot Texasissa olivat melko alhaiset, joten hän päätti alkaa ostaa ahdistuneita koteja. Aluksi hän lainasi 1000 dollaria isältään ja jatkoi talojen hankkimista ja myyntiä.

Armando väittää, että tämän tekemisen ja noudattamansa tekniikan suorittamisen jälkeen hänestä tuli multimiljonääri vain kolmessa vuodessa. Koska Armando oli samalla alalla kuin tiimikollegonsa, hän liittyi Flip This House -ohjelmaan.

Tosi-show oli valtava hitti, ja Armando esiintyi siinä kolmen kauden ajan, mikä lisäsi huomattavasti hänen uskottavuuttaan kiinteistönvälittäjänä. Tämän projektin päätyttyä Armando päätti perustaa oman elokuvatuotantoyhtiön vuonna 2011, ja yksi heidän tärkeimmistä tuotteistaan ​​oli elokuva Line of Duty.

Elokuvan budjetti oli 2,5 miljoonaa dollaria, ja se julkaistiin vuonna 2013. Armando puolestaan ​​on keskittänyt voimansa toiseen yritykseensä, Armando Montelongo Seminarsiin, jonka hän perusti vuonna 2008. Tämän liiketoiminnan menestyksen vuoksi hän nimettiin nro 2 latinalaisamerikkalaisen yrityksen omistajaksi Inc. 500 -listalla.

Armandon kiinteistöseminaariliiketoimintaan kuuluu 90 minuutin ilmainen luentoaloitus, jonka tarkoituksena on houkutella potentiaalisia asiakkaita hänen seminaareihinsa.

Armando Montelongon nettoarvo

Sitten on 1 500 dollarin kolmen päivän työpaja. Henkilökohtainen koulutus, joka voi maksaa jopa 40 000 dollaria, on suurempi lisämyynti täältä.

Tästä yrityksestä on tehty useita valituksia, jotka johtivat Teksasin oikeusministerin suorittamaan tutkimukseen. Armando puolestaan ​​lupasi toimia lain puitteissa ja huolehtia siitä, että seminaarien markkinointi ei ole petollista eikä jätä opiskelijoiden odotuksia.

Lue myös: Pamela Anderson Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Armando Montelongon poika

Armandolla oli 50 000 dollaria velkaa, luottopisteet 501, ja hän asui appivanhempiensa autotallissa vaimonsa ja lapsensa kanssa vuonna 2001. Hän käänsi elämänsä päinvastoin oppimalla kääntämään kiinteistöjä, mikä edellyttää niiden ostamista halvalla. niiden korjaaminen ja niiden jälleenmyynti voitolla.

Armando Montelongon avioero

Armando Montelongon nettoarvo

Armando ja hänen vaimonsa Veronica hakivat avioeroa vuonna 2011. Oli epäselvää, kuka haki avioeroa kahden välillä, mutta useimmat uskovat sen olevan Armando.

Armandolla, joka oli eronnut veljestään David Montelongosta ja hänen vaimostaan, jotka olivat molemmat sarjassa näyttelijöitä, kiistanalaisen sijoitusvalinnan jälkeen, oli ongelmia joidenkin asuntojen kanssa, joita hän oli vaihtanut ennen avioerohakemuksen jättämistä.

Hänen kohtelunsa Veronicaa kohtaan huononi, ja hänen suhteensa urakoitsijoiden kanssa vaikeutui. Pari vain ajautui erilleen ideologisten erojensa seurauksena. Heidän avioeronsa virallistettiin vuonna 2012 San Antonion tuomioistuimen mukaan. Niiden eron yksityiskohdat eivät ole vielä tiedossa Internetissä.