Ariana Grandella ja Jennifer Mc Curdyllä on syntymäpäivä ja vakava naudanlihahuhu

Julkkis

WPR

Ariana Granden ja Jennette McCurdyn Sam & Cat -menestyksen jälkeen näyttää siltä, ​​että he kokivat merkittävän metamorfoosin. He olivat aiemmin lähimmät ystävät, jotka jakoivat saman näytön ja heillä oli sama syntymäaika.

Kun Ariana ja Jennette saavuttivat suosiota Victoriousissa ja iCarlyssa, heidät näytettiin yhdessä spin-off-ohjelmassa.

Nickelodeonin huippushow lopetettiin lopulta vain yhden kauden jälkeen. Sanottiin, että kahden näyttelijän välillä oli suuri riita.

Cat Valentinen pelaamisen seurauksena Arianan maine nousi huimasti. Hänelle tarjottiin uramahdollisuus laulajana. Kahden näyttelijän välillä oli huhuja riita-asioista, kun sarjan jaksot esitettiin ja tuotanto alkoi.

Tässä on mitä tapahtui huhujen mukaan ja missä nämä kaksi ovat tällä hetkellä

Ariana Grande Jennette McCurdy naudanlihaviha

Nickelodeon yhdisti suosituimmat hahmot Victoriousin ja iCarlyn näyttelijöistä luodakseen jatkon. Monet fanit kadehtivat Cat Valentinen ja Sam Puckettin läheisyyttä, kun he seurasivat temppujaan kämppäkavereina televisiossa.

Cat Valentine oli lahjakas nuori nainen, joka osoitti toisinaan lapsellista käytöstä ja hämmennystä. Yhteistyökumppanina Sam Puckett, entinen verkkojulkkis, joka piti tauon sen jälkeen, kun hänen paras ystävänsä Carly matkusti Italiaan isänsä kanssa.

Samin moottoripyörämatkan aikana kaksi päähenkilöä tutustuivat toisiinsa. Kun Cat alkoi huurtua roska-auton sisällä, hänen oli pelastettava hänet.

Sam muutti Catin luo Los Angelesiin, jossa monet heidän yhteisistä kokemuksistaan ​​kämppäkavereina tapahtuivat.

Mitä tapahtui Ariana Granden ja Jennette Mccurdyn välillä?

Ariana Grande Jennette McCurdy naudanlihaviha

Näyttää siltä, ​​​​että ruudulla näkyvät ystävät, näytön ulkopuoliset viholliset. He ovat sentään esiintyjiä. Arianalla kerrotaan olleen erilainen ystävyys Jennette McCurdyn kanssa kuin Victorious-tovereidensa Liz Gilliesin kanssa. Daniella Monet , ja Matt Bennett .

Molemmat näyttelijät kokivat julkisia ylä- ja alamäkiä kuvattaessaan Sam & Cat -elokuvaa.

Arianan maine räjähti räjähdysmäisesti hänen voittosuorituksensa jälkeen Victoriousissa. Näyttelijästä, josta tuli laulaja, oli prioriteettilista, kun hän aloitti musiikkiuransa ja äänitti ensimmäisen täyspitkän albuminsa säilyttääkseen hyvän maineensa yleisön edessä. Ottaen huomioon, että Cat Valentinea kuvattiin edelleen, tämä oli ratkaisevan tärkeää.

Jokainen näyttelijä oli 20-vuotias, ja Arianan miehistöllä oli erilainen idea laulajasta. Nicki Swiftin mukaan laulajan agentit 'halusivat, että näyttelijä poistetaan yhteisestä ohjelmastaan ​​jonkun puhtaamman edun vuoksi'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Huhuja palkkariidoista

Ariana Grande Jennette McCurdy naudanlihaviha

Siitä huolimatta konflikti jatkui. Jennetten Still poissaolo palkintoshow'sta tuli räikeästi selväksi sarjan alkamisen jälkeen Nickelodeon .

Sanottiin, että kahden näyttelijän palkkatasoissa oli eroja. Jennette väitti, että verkosto antoi Arianalle enemmän rahaa hänen suuremman maineensa vuoksi, väitteen laulaja myöhemmin kiisti E! verkossa.

Myöhemmin Ariana kuitenkin tuli esiin ja kumosi huhut. Sen jälkeen twiitti on poistettu.

Tuolloin hän twiittasi. ”Inhoan huhujen kumoamista ja juoruista puhumista, mutta tämä todella järkyttää minua.

Jennette ja minä päätimme etukäteen, että saamme saman kohtelun tämän esityksen kaikissa osissa kuin meidän pitäisi olla, koska me kumpikin työskentelemme yhtä lujasti kuin toinen tässä esityksessä.

Väitteet, että meillä on eriarvoisia sopimuksia ja maksuja, ovat täysin järjettömiä ja perättömiä. Kuka tahansa näitä naurettavia lainauksia levittää, minulla ei ole aavistustakaan, mutta tunsin tarvetta selventää tilannetta ja yrittää lopettaa se.

Uutinen siitä, että Sam & Catia ei uusita toiselle kaudelle, julkistettiin huolimatta siitä, että ohjelmasta tuli suosittu.

Ovatko Ariana ja Jennette edelleen huonoissa ehdoissa?

Ariana Grande Jennette McCurdy naudanlihaviha

Lähes kymmenen vuoden jälkeenkään kukaan näiden kahden näyttelijän lähipiirin ulkopuolella ei ole tietoinen heidän nykyisestä romanttisesta tilanteestaan.

Molemmat näyttelijät hakivat eri urapolkuja Sam & Catin perumisen jälkeen.

Saatuaan päätökseen tiettyjä projekteja Jennette päätti elää eristäytynempää elämää, kun Ariana matkusti ympäri maailmaa ja myi miljoonia albumeita.

Jennette avasi E! Uutisia hänen suhteestaan ​​taiteilijaan vuonna 2015 ja keskusteli hänen kanssaan tapahtuneista. Vaikkakin enemmän sisaruksellisesti, hän myönsi, että he ajoittain 'leivät päänsä'.

Hän totesi: ”Uskon, kuten tiedätkin, että Ariana ja minä olimme ja olemme todella läheisiä ja hyvin samanmielisiä monin eri tavoin. Kaikki yrittivät paljastaa syvemmän merkityksen suhteestamme konsertin päättyessä.

He uskoivat olevansa sisaruksia, hän sanoi tiedotusvälineiden mukaan. Jennetten mukaan 'Uskon, että oli kauheaa, että asiat ymmärrettiin väärin, koska hän tuntee minut niin hyvin ja minä tunnen hänet niin hyvin.'