Ariana Granden kultti-Gaia-kukkatoppi myydään loppuun, kun puhumme

Julkkiksen Ulkonäkö

WPR

Melkein joka kerta, kun Ariana Grande pukeutuu alle 500 dollariin, teos myydään loppuun välittömästi. Ainoa tapa, jolla onnistun saamaan hänen tyylinsä kiinni, on asettaa ilmoitukset hänen IG-viesteilleen jahetilisään kaikki Arin hyväksymät osat verkkoostoskoriini. ICYMI, Grande esitti jälleen uuden ikonisen ilmeen kuvattaessaan NBC:n The Voice -elokuvaa – ja vielä ei ole liian myöhäistä saada hänet tarkasti kiinni. Kultti Gaia Rachel -toppi hauska kuuma pinkki väri kesäksi.

Mistä tiedän, mistä Granden ulkonäkö on? Yleensä suuntaan Mimi Cuttrell 's Instagram kauhaa varten. Granden stylisti julkaisee aina asusteita, mikä tekee hänen tyylinsä jäljittelemisestä paljon helpompaa. Tällä kertaa kuitenkin tunnistin Rachel Topin heti kun näin sen kulissien takana ottamalla valokuvaajan otos. Alfredon kukkia julkaistu Arin omassa IG:ssä.

Cult Gaia on tehnyt melkoisen paluun tänä kesänä inspiroitujen leikkauspalojen, kutenSerita-mekkoolet nähnyt kaikilla Hailey Bieberistä Kylie Jenneriin. The Rachel Top on heidän uusin teoksensa – eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Upea selkänojaton toppi on pohjimmiltaan iso kukka, jonka terälehdet peittävät ja keskellä on rengasleikkaus, joka toimii kukan keskipisteenä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Ariana Granden (@arianagrande) jakama viesti

Cuttrell pukeutui Granden mustaan ​​Rachel-toppiin, lisävarusteena Minun Anita korvakorut, yli polven ulottuvat mustat croc cowboysaappaat ja a Mirror Palais musta minihame, joka suunnittelija Marcelo Gaian sanoin 'sopii kuin hansikas'. Eikä hän valehdellut!

Arin suosituimmat vähittäismyyntihinnat 328 dollaria, ja minulla on hyviä ja huonoja uutisia. Pitäisikö minun aloittaa huonosta? Toppia ei löydy mistään netistä mustana.Mutta, se on tällä hetkellä saatavilla kauneimmassa Camellia pinkin sävyssäjasiellä on yhteensopiva hame (vaikka voit tarttua hänen musta Mirror Palais yksi hintaan 325 dollaria).

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.

STYLECASTER| Ariana Grande Cult Gaia Rachel Top

Cult Gaian luvalla.

Ollakseni rehellinen, pinkki versio tämä toppi tuntuu jopa paremmalta kesäksi kuin musta. Kyllä, se on kallista, mutta tämä ei ole sellainen kappale, jota pikamuotibrändit voisivat helposti matkia. Terälehtirakenne on niin ainutlaatuinen, joten se on ehdottomasti investoinnin arvoinen minun (ja myös Arin!) silmissä.

STYLECASTER| Ariana Grande Cult Gaia Rachel Top

Cult Gaian luvalla.

Jos teet löysää, minä annan sinulle luvan napata myös sopiva hame. The Jony hame on söpö kerroksinen ulkoasu, joka antaa minulle skort-tunnelmia, ja näin itseni muotoilevani sitä paitsi tällä toppilla, myös kaikilla funky-kuvioiduista crop-toppeista tavallisiin valkoisiin t-paidoihin ja tennareihin.

Vaikka etsin edelleen mustaa versiota Granden topista, sitä on saatavana myös oranssinvärisenä mauste Cult Gaia -sivustolla, vaikka se on loppuunmyyty lähes kaikissa koossa. Peukut pystyssä täydennystä kaikissa kolmessa sävyssä!

Silti luulen, että vaaleanpunainen saattaa olla siunaus valepuvussa – kesävaatekaappini on värejä, jotenArin hyväksymä siluettiriittää minulle!