Archer kausi 13: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Viihde

WPR

TV-sarjan 'Archer' fanit saavat uuden retken vaaraan. Deadlinen mukaan FX Networks on virallisesti uusinut Adam Reedin animoidun vakoojakomedian 'Archer' kolmannella tuotantokaudella. Saamme tietää maailman suurimmasta salaisesta agentista, Sterling Archerista, joka on myös uskomattoman kyyninen ja epäammattimainen ja mahdollisesti alkoholisti. Archer työskentelee tällä hetkellä kansainvälisessä salaisen tiedustelupalvelun (ISIS) palveluksessa, jota komentaa hänen ärtyisä äitinsä Malory, josta Archer on varmasti syntyperäinen. Archer ja hänen taitamaton joukko vakoiluagentteja ja tukihenkilöstöä matkustavat ympäri maailmaa vakoiluoperaatioissa, jotka usein menevät pahasti pieleen ja johtavat humoristisiin onnettomuuksiin ja virheisiin.

'Archerista' on tullut fanien suosikki televisionkatsojien keskuudessa sen debyytistä vuonna 2009 lähtien, ja sarja on sijoittunut korkealle muun muassa TV Guiden ja Entertainment Weeklyn julkaisemissa kaikkien aikojen parhaiden sarjakuvien listoissa.

Kun fanit saivat tietää, että Reed aikoi lopettaa 'Archerin' kauden 10 jälkeen vuonna 2016, he olivat varmasti yllättyneitä. (Kuva: TV Linen) Onneksi, kuten Variety huomautti, näin ei käynyt, ja enemmän seksuaalisia vihjailuja ja yksivärisiä vihjeitä voidaan odottaa 'Archerin' kaudella 13.

Archer kauden 13 julkaisupäivä:

Archer kausi 13

Jousimies ” toivottavasti ei tarvitse kauaa odottaa tuotantokautta 13, mutta päivämäärää ei ole vielä vahvistettu. Kausi 13 julkaistaan ​​FXX:llä joskus vuonna 2022 kahdeksan jakson mittaisena Deadline-lähteen mukaan. Tämän lisäksi artikkeli ei tarjoa paljon tietoa, mutta sarjan aikaisempien kausien perusteella voimme arvioida, milloin 'Archerin' kausi 13 esitetään.

'Archerin' uudet kaudet saavat ensi-iltansa yleensä vuoden kuluttua edellisen kauden päättymisestä, joten kauden 12 päätyttyä lokakuussa saatamme odottaa kauden 13 alkavan syys- tai marraskuussa 2022. Tässä julkaisuaikataulussa on ollut joitain poikkeamia, kuten esim. kun kauden 11 julkaisua lykättiin yli vuodella COVID-19-epidemian vuoksi. Toivottavasti pandemialla ei ole merkittävää vaikutusta 'Archerin' kauden 13 tuotantoon, ja voimme nähdä animoidun vakoojakomedian televisiossa ennemmin tai myöhemmin.

Lue myös: Anne With An E kausi 4: Onko mahdollista julkaisupäivää ja huhuja?

Archer kauden 13 juoni:

Archer kausi 13

'Archerin' kausi 13 on vaikea ennustaa, koska sarja kokonaisuudessaan on osoittautunut yllättäväksi. Archer aloitti uransa yksityisetsivänä ennen kuin hänestä tuli maailman huippusalainen agentti. Sitten yhdessä vaiheessa pääsemme kokemaan kolme vuodenaikaa Archerin koomaattisia unelmia, jotka vievät meidät muun muassa 1920-luvun Los Angelesin rikospaikalle ja avaruusalukseen avaruudessa. Huolimatta siitä, että mikään 'Archerin' universumissa ei ole varmaa, meillä on vankka käsitys siitä, mitä odottaa seuraavalla kaudella.

Koska kaudet 11 ja 12 palauttavat 'Archerin' vakoojakomedian juurille, on turvallista sanoa, että ohjelman ulkopuoliset tarinat ovat tulleet päätökseen. Viimeksi kun näimme Archerin ja miehistön, he tarjosivat vakoilusopimuksia Kansainvälinen tiedusteluvirasto (IIA), maailman uusin vakoojatoimisto palauttaakseen ISIS:n entiseen loistoonsa. Seuraava jakso paljastaa, että ISIS on myyty IIA:lle ja että Malory on antanut 'johtajuuden' Archerille.

Archerin paras veto on, että hän yrittää herättää ISIS:n henkiin jossain muodossa hänen johdollaan, koska on vaikea kuvitella Archerin ja hänen toverinsa työskentelevän mielellään IIA:n hyväksi kaikissa olosuhteissa. Tietysti tämä johtaa lähes varmasti miehistön uusien pakopelien sarjaan, mutta fanien on odotettava 'Archerin' kauden 13 debyyttiä vuonna 2022 saadakseen selville, mitä tapahtuu.

Lue myös: Falcon & Winter Soldier kausi 2 Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Archer kausi 13 Näyttelijät:

Archer kausi 13

Suurimman osan jengistä odotetaan palaavan 'Archerin' kaudella 13, kuten he ovat tehneet tavalla tai toisella jokaisella edellisellä kaudella. Tähän todennäköisesti kuuluu Archerin ex ja toveri vakooja Lana (Aisha Taylor), nörtti kirjanpitäjä, josta tuli vakooja Cyril ( Chris Parnell ), hullu toimistotyöntekijä Cheryl (Judy Greer) ja avoimesti homoseksuaalinen agentti Ray (H. Jon Benjamin) (Adam Reed). Meillä ei myöskään ole mitään syytä epäillä, että tohtori Kriegeriä näyttelevä Lucky Yates ja Pamia näyttelevä Amber Nash eivät palaa kaudella 13.

Valitettavasti Malory Archer, jota Jessica Walter on äänestänyt kaudesta 1 lähtien, ei palaa kaudella 13. Fanit olivat kauhuissaan kuullessaan hänen ennenaikaisesta kuolemastaan ​​maaliskuussa 2021, mutta FX:n ansiosta hänen äänensä sisällytettiin kaudelle 12. Kauden 12 finaalissa FX antoi Walterin hahmolle Malorylle sopivan ja koskettavan lopun, jossa hän on viimeksi nähnyt jäävän eläkkeelle ja lomailevan rannalla puolisonsa Ronin kanssa (äänenä Walterin tosielämän aviomies Ron Leibman).

Ydinnäyttelijöiden lisäksi kauden aikana tulee epäilemättä olemaan vierailevia tähtiä, sillä 'Archer' tunnetaan televisiossa parhaista vierailevista ääninäyttelijöistä.

Lue myös: Emily Pariisissa 3. kausi: Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä

Archer-kauden 13 traileri:

Archer on virallisesti uusittu 13. kaudeksi vuonna 2022. Julkaisupäivää ei kuitenkaan ole asetettu. Toistaiseksi kaudelle 13 ei ole vielä traileria, mutta voit nähdä edellisen kauden trailerin (kausi 12)