ARC Raidersin julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Viihde

WPR

Battle Royale ARC Raidersin post-apokalyptisessä science fiction -universumissa näyttää rakentuvan ratsioille, joissa on suuria pomotaisteluja voimakkaita vastustajia vastaan ​​ARC Raidersissa, apokalyptisessä Battle Royale -pelissä.

Embarkin keskittyminen koneoppimiseen tekoäly voi olla etu tässä pelissä, jossa on laajamittaisia ​​tulitaisteluja, jotka voivat hyötyä tästä tekniikasta.

ARC:lle on tunnusomaista, että painotetaan villieläinten ja luonnonympäristön torjuntaa laajojen taisteluiden sijaan.

Hämähäkkimäisiä olentoja, jotka reagoivat hyökkäyksiin reaaliajassa, on tuotettu tekoälyavusteisella tekniikalla.

Näiden tekniikoiden avulla pelin hahmot voivat vastata jokaiseen vuorovaikutukseen ainutlaatuisella animaatiolla, joka on mukautettu kulloiseenkin tilanteeseen.

Kun kiveen lyötiin, pomo hätkähtää vastauksena, jolloin pelaajan on helppo muuttaa taktiikkaansa.

Jos tiimisi heittelee sitä raketinheittimillä, kova pomo voi pitää tauon taistelusta ja palata paremmalla panssarilla suojatakseen itseään tulivoimaltasi.

ARC Raiders -pelin julkaisupäivä

ARC Raiders julkaisupäivä

ARC Raidersin tarkka julkaisupäivä on edelleen mysteeri. Pelin julkaisupäivä julkistettiin vuoden 2021 Game Awardsin lopussa.

Tänä vuonna pelin odotetaan julkaistavan, ellei jotain odottamatonta tapahdu. Pelaajat hankkivat pelin vuoden sisällä sen julkistamisesta, koska peliä on jo hiottu ja kehitetty paljon. ARC Raiders Gamen odotetaan julkaistavan 26 elokuuta 2022 .

On turvallista olettaa, että toiminta on nopeatempoista. Tämä artikkeli päivitetään sitä mukaa, kun pelistä tulee lisätietoa.

Lue myös: Demon Slayer kausi 4: Kaikki mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Kuka kehitti Arc Raiderit?

ARC Raiders julkaisupäivä

Embark Studios on Tukholmassa sijaitsevan studion nimi 'ARC Raidersin' takana. Se on yrityksen ensimmäinen peli sen perustamisen jälkeen marraskuussa 2018.

Organisaation mukaan Embark toivottaa tervetulleeksi teknologiat, jotka poistavat esteitä ja antavat meille mahdollisuuden hyödyntää aitoa luovuuttamme.

Peliveteraanit, jotka haluavat nähdä peleistä 'kiinnostavampia ja monipuolisempia', perustivat studion tuottamaan 'arvaamattomia ja jännittäviä' kokemuksia.

Vaikka kaikilla Embarkin perustajilla on ollut suuri menestys, pelaajat huomaavat muutaman heidän saavutuksensa heti. Ohjaukseen sisältyy Midtown Madness 3:n ohjaaminen 'Battlefield 1943' -elokuvan lisäksi.

Lisäksi Jenny Huldschiner on työskennellyt markkinointi- ja viestintäprojekteissa yli tusinassa 'Battlefield' -pelissä sekä projekteissa, kuten 'Need for Speed' ja 'A Way Out', mikä tekee hänestä tutut kasvot sarjassa.

ARC Raiders julkaisupäivä

Ei siis ole yllätys, että 'Battlefield' antoi Magnus Nordinille ja Stefan Strandbergille ensimmäiset tauot yhdessä Patrick Söderlundin ja Johan Andersson .

Pelattavuuden ja houkuttelevuuden suhteen 'ARC Raiders' voisi jakaa joitakin yhtäläisyyksiä suositun ampujan kanssa.

Osallistujat johonkin studion toistuvista pelitesteistä voivat saada mahdollisuuden kokeilla tulevaa 'ARC Raiders' -peliä. Saadaksesi esimakua tulevasta voit tilata päivityksiä 'ARC Raiders' -verkkosivustolla vuoteen 2022 asti.

Lue myös: Manifest-kauden 4 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Kuka loi Arc Raiderit?

ARC Raiders julkaisupäivä

Embark Studios on Tukholmassa sijaitsevan studion nimi ' ARC Raiders ”, yrityksen ensimmäinen peli sen perustamisen jälkeen marraskuussa 2018.

Organisaation mukaan Embark toivottaa tervetulleeksi teknologiat, jotka poistavat esteitä ja antavat meille mahdollisuuden hyödyntää aitoa luovuuttamme.

Peliveteraanit, jotka haluavat nähdä peleistä 'kiinnostavampia ja monipuolisempia', perustivat studion tarjotakseen 'ennustamattomia ja jännittäviä' kokemuksia.

Lue myös: Firefly Lane -kauden 2 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

ARC Raiders Traileri

Pelistä on toistaiseksi julkaistu vain yksi traileri. Videossa paljastetaan myös pelin kulku. Kymmenen sekunnin dramaattista johdatusta seuraa taistelukohtaus räjähteillä. Pukuhahmot näkyvät yhteenliitetyissä kohtauksissa.

Kaupunkikuva esitetään 3D:nä ja hahmot liikkuvat sen ympärillä. Siellä on nopea mielialan muutos ja katkonainen kohtaus.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR