Apple ottaa Pepsin Super Bowl Halftime Show -ohjelman uutena sponsorina

Viihde

WPR

Apple Music korvaa Pepsin NFL:n Super Bowl -puolishown sponsorina, koska se on vuotuisen ekstravagantisen tapahtuman päätukija, joka vetää yleensä yhden vuoden suurimmista yksittäisistä TV-yleisöistä.

Oliver Schusser, Applen Apple Musicin ja Beatsin varapuheenjohtaja, sanoi valmistelevassa lausunnossa: 'Musiikilla ja urheilulla on erityinen paikka sydämissämme, joten olemme uskomattoman iloisia siitä, että Apple Music tulee olemaan osa musiikin ja jalkapallon mahtavinta alustaa.' Odotamme tulevaisuudessa monia muita erinomaisia ​​suorituksia Apple Music Super Bowl Halftime Showlta.

Applen kiinnostus urheiluun on lisääntynyt viime aikoina. Major League Baseball ja Major League Soccer ovat sopineet suoratoistoalustansa kanssa otteluiden lähettämisestä tilaajille.

Perinteiset mediayritykset, kuten Fox, Disney, Paramount Global , ja NBCUniversal ovat perinteisesti omistaneet oikeudet urheilutapahtumiin, mutta teknologiajätit, kuten Apple ja Amazon, ovat pyrkineet voimakkaammin saavuttamaan nämä oikeudet yrittäessään houkutella asiakkaita uusiin laajakaistatilausvideopalveluihinsa.

Apple ottaa Pepsin Super Bowl Halftime Show -ohjelman uutena sponsorina

'Thursday Night Football' -oikeuksien omistuksensa ansiosta Amazon puolestaan ​​​​on nyt merkittävä NFL-kumppani.

Ana de Armasin mukaan on 'ällöttävää', että 'blondi' alastomuus leviää verkossa, mutta 'en voi hallita sitä'

12. helmikuuta 2023 järjestetään ensimmäinen Super Bowl, jossa Apple on puoliajan sponsorina Glendalessa, Arizonassa. The @AppleMusic Apple Music käyttää TikTokin, Instagramin ja Twitterin sosiaalista kahvaa tarjotakseen esimakua ideoistaan ​​tulevina kuukausina.

NFL:n kumppanistrategiasta vastaavan Nana-Yaw Asamoahin mukaan 'Emme voisi kuvitella sopivampaa kumppania maailman katsotuimpaan musiikkiesitykseen kuin Apple Music, palvelu, joka viihdyttää, inspiroi ja motivoi miljoonia. ihmisiä ympäri maailmaa musiikin ja teknologian risteyksessä.'

NFL:n mukaan Super Bowl LVI:n puoliaikashow keräsi yli 120 miljoonaa katsojaa. Dr. Dre , Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige ja Kendrick Lamar esiintyivät kaikki näyttävässä tapahtumassa, joka oli ensimmäinen kerta, kun nämä viisi muusikkoa olivat jakaneet lavan.

The Weeknd, Jennifer Lopez, Shakira, Beyoncé, Justin Timberlake, Lady Gaga, Katy Perry ja Bruno Mars ovat kaikki esiintyneet Pepsi-mainosten puoliajalla.

Pepsi ilmoitti kuitenkin toukokuussa, että se ei palaa puoliajan esityksen sponsoriksi vuonna 2022, vaan päätti lopettaa kymmenen vuoden yhteistyön, jonka seurauksena tapahtuma siirtyi pois joukosta, joka koostui enimmäkseen rockmuusikoista, kuten Bruce Springsteen ja Tom Petty and the Heartbreakers. uuden esiintyjäryhmän suosion, jota nuoremmat sukupolvet suosivat ja joita mainostajat ja NFL pyrkivät haastamaan. Raporttien mukaan NFL halusi maksaa paljon enemmän joka vuosi sponsorioikeuksista.

Jokaista puoliaikaesitystä pidettiin ensisijaisesti kertaluonteisena tapahtumana vuosia, ja joka kerta liittyi uusi sponsori. Ohjelman ensimmäisiä sponsoreita olivat Coca-Cola ja Oscar Mayer. Verkkovälittäjä E-Trade aloitti tapahtuman kolmivuotisen sponsoroinnin vuonna 2000.

Vuonna 2008 rengasyhtiö Bridgestone allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen tukeakseen Madonnan, The Whon ja The Black-Eyed Peasin kaltaisia ​​artisteja esityksen puoliajan aikana. Vuonna 2013 Pepsi aloitti puoliajan esityksen kymmenen vuoden sponsoroinnin, jota se oli aiemmin sponsoroinut Super Bowl XLI -puolishow'ssa, jossa Prince esiintyi vuonna 2007.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Selena Gomez saa tunteita uudessa dokumentissaan 'My Mind And Me': 'En muuttaisi elämääni'
  2. Do Kwon Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!