Apex-kauden 14 julkaisupäivä: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Viihde

WPR

Apex Legendsin kausi 14, nimeltään 'Hunted', alkaa alle kahden viikon kuluttua. Kun meneillään oleva kausi lähenee loppuaan, pelaajat ovat luonnollisesti uteliaita kauden 14 sisällöstä, varsinkin kun hypoteesit ja kyselyt valtaavat sosiaalisen median ja perusteettomia datalouhinnan kaatopaikkoja syntyy.

Apex Legendsin seuraava kausi on edelleen mysteerien peitossa, mutta olemme voineet koota muutamia yksityiskohtia massiivisen Apex Legends -vuodon, joidenkin Respawnin hienovaraisten vihjeiden ja Apex Legends -tiimin itsensä antaman virallisen viestinnän ansiosta. Jatka lukemista saadaksesi selville, mitä kausi 14: Hunted tuo Apex Legendsiin.

Apex Legends -kausi 14, julkaisupäivä

Apex-kauden 14 julkaisupäivä

Apex Legendsin kauden 14 odotetaan julkaistavan kesä- tai heinäkuussa, mikä osuu samaan aikaan kauden 13 alun kanssa. Apex Legendsin kauden 14 odotetaan julkaistavan elokuussa. Vaikka tilanne muuttuisi.

Myös Hawkin väitettyjä ominaisuuksia tutkitaan parhaillaan. Vaikka Blackin oli tarkoitus kokeilla, eikö Hawk vaikuttanut, se ei näytä tapahtuvan toistaiseksi, koska Hawkilla on vain rajoitettu määrä aikaa tulla viralliseksi kauden 14 legendaksi.

Jos Hawk ei saa aikaan vaikutusta, Blackin odotetaan suorittavan koeajon.

Kuten kaudella 13, monia suuria muutoksia ennustetaan Apex Legends -kaudelle 14, jonka odotetaan julkaistavan heinäkuun lopun ja elokuun alun välillä.

Lisää persoonallisuuksia ja skinejä sekä muutoksia ympäröivään maisemaan on odotettavissa lähitulevaisuudessa.

Lue myös: Demon Slayer kausi 4: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Tämän maailman ulkopuolinen kartta

Apex-kauden 14 julkaisupäivä

Vain Seerin kotiplaneetalla, Boreasilla, on Arenas-kartta ('Encore'), mutta ei karttaa Battle Royale -tilasta Apex Legends -maailmassa.

Kuten äskettäin havainnollistettiin animaatiovideossa, joka on lähetetty osoitteeseen Apexin virallinen Twitter-tili aiemmin tässä kuussa, kuu Cleo tuhoutui, kun Seer luotiin.

Monet ihmiset syyttävät edelleen kaiken näkevää taiteilijaa tästä katastrofista. Cleo saattaa olla Apex Legendsin seuraava kartta.

Kauden 12 loppupuolella Respawn julkaisi kuvan Newcastlen työpöydästä, joka ehdotti myös Cleon sijaintia karttasijaintina.

Octanen isoisä Torres Silva oli äskettäin ottanut haltuunsa Apex Gamesin palkkasoturisyndikaatin, jonka Octanen isoisä oli ottanut haltuunsa.

Siitä huolimatta näytön lähempi tarkastelu tarjoaa toisen ehdotuksen, että Cleoa voidaan käyttää karttana. 'BOREAS NEWS: Cleon rahoitus vähenee, CRC on umpikujassa kuun tulevaisuudesta', kertoo uutismerkki, joka on osittain piilossa näytön alareunassa.

Apex-kauden 14 julkaisupäivä

Cleo Restoration Committee (CRC) voi olla lyhenne sanoista CRC (tai jotain vastaavaa).

Seerin ero Cleosta aiheutti ennennäkemättömän humanitaarisen kriisin, joka on vain pahentunut vuosien aikana, ja jos Boreasissa oleville valtuuksille tarjottaisiin taloudellisesti kannattavaa sopimusta, joka voisi parantaa Cleon elämänlaatua – esimerkiksi Torresin tarjous. Silva palauttaa vaurioituneen kuun vastineeksi luvan käyttää osaa kuusta Apex Games -peleihin – on vaikea kuvitella heidän sanovan ei.

On mahdollista, että uusi kartta paljastetaan myöhemmin, mutta tämä on vain spekulaatiota. On mahdollista, että tämä on itse asiassa Respawnin vuosittaisen Battle Royale -kartan paljastamisperinteen kausi 15, ei kausi 14.

Tiedämme, että EA:n virallisella Apex Legends -sivustolla sanotaan: 'Kings Canyon on saamassa täydellisen muodonmuutoksen.' 'Jokainen paikka on muuttunut ajan myötä, myös Kings Canyon. Mitä menneisyyden tuhkasta paljastuu?'

Singh Labsista Revenantin tehtaaseen ja itse Ashiin olemme nähneet Kings Canyonin alle haudattuna aikaisempina kausina monia mielenkiintoisia asioita.

Ilmaus 'tuhka menneisyydestä' melkein varmistaa, että tämän kauden Kings Canyonissa on tuhkaan liittyvää ympäristömytologiaa.

Lue myös: Ginny ja Georgia kausi 2: ei tule Netflixiin elokuussa 2022

Apex Legends kauden 14 tarina

Apex-kauden 14 julkaisupäivä

Mara Contrares, joka tunnetaan paremmin nimellä Vantage, kasvatti äitinsä kylmällä Págos-planeetalla, missä hän oppi metsästyksen tavat.

Vantage on hänen koko nimensä. 'Kovasti oppinut selviytyjä' Vantage 'kasvattiin Págoksen ankaralla jääplaneetalla', kuten Electronic Arts kuvailee.

'Survive', animoitu lyhytelokuva Stories from the Outlands -sarjasta, sisälsi uuden tarinan. Sen teki EA ja Respawn Entertainment .

Suurimmaksi osaksi Vantage on pitkän kantaman legenda, jonka ainutlaatuiset kyvyt vaihtelevat vihollisten etsimisestä itse suunnitteleman kiikarikiväärin käytön hallintaan.

Yksi hänen taktisista kyvyistään antaa hänelle mahdollisuuden tarttua lentävään kumppaniaan nimeltä Echo.

Tietoja, joita hän saa laiminlyödyn taitonsa kautta, ovat legendakilpi, toisen joukkueen pelaajien määrä sekä heidän ja hänen joukkueensa välinen etäisyys.

Lue myös: Miraculous Ladybug Kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Apex Legends kauden 14 traileri

Apex Legends -kauden 14 traileri julkaistaan ​​noin 28. heinäkuuta 2022. 'Stories of the Outlands: Survive' -elokuvan julkaisupäivä paljastettiin teaserin lopussa.

Kauden 14 traileria ei ole tällä hetkellä saatavilla ennakkoon YouTubessa. Jotta saat tarkan päivämäärän ja kellonajan, tarkista tilanne pian uudelleen.

Respawn ei ole vielä julkaissut kauden 14 korjausmuistiinpanoja. Pidämme sinut ajan tasalla heti, kun saamme lisätietoja.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR