Ao Ashin kauden 2 julkaisupäivän ennustetaan julkaistavan vuonna 2023

Anime

WPR

Aoashi-anime-sovituksen ensimmäisen kauden arvostelut eivät ole olleet pelkästään positiivisia, vaan myös toisen kauden mangasta löytyy runsaasti materiaalia.

Kaikki eivät ole kiinnostuneita katsomaan urheiluun perustuvaa animea, mutta niiden joukossa, jotka tekevät niin, kapteeni Tsubasaa on pitkään pidetty parhaana jalkapallo-sarjana.

Aoashin esittämisen jälkeen kahden edellisen kauden aikana monet urheiluanime-harrastajat ovat kuitenkin syrjäyttäneet sen ohjelman dramaattisesti. Valitettavasti sarja päättyy myöhemmin tänään.

Aoashia ei ole virallisesti uusittu toiseksi tuotantokaudeksi 24. jakson julkaisun jälkeen, mutta fanit voivat pysyä optimistisina korkeiden keskimääräisten arvostelupisteiden ja saatavilla olevan lähdemateriaalin runsaan valossa.

Ao Ashin toinen kausi: Milloin sitä odottaa

Ao Ashin kauden 2 julkaisupäivän ennustetaan julkaistavan vuonna 2023

Vaikka Ao Ashin toinen tuotantokausi on vihreä, se ei todennäköisesti saa ensi-iltaa lähiaikoina.

Ensimmäisellä tuotantokaudellaan Ao Ashi käytetty sisältöä hieman alle puolesta alkuperäisestä mangasta ja animesta. Teoriassa 24 jakson toinen kausi on toteutettavissa, mutta ennen mangakäännöksen ilmoittamista on parasta varmistaa, että materiaalia on tarpeeksi.

Viikoittaiset päivitykset pitävät Ao Ashi -mangan fanit tyytyväisinä. Koska näin on, uutta sovitusta ei välttämättä julkaista ennen kuin manga on kerännyt tarpeeksi materiaalia.

On selvää, että voidaan tarkastella muita mahdollisuuksia. Teoriassa Ao Ashin kausi 2 voi koostua 12 jaksosta. Tämä pituus on tyypillisempi ja helpottaisi nopeaa säätöä.

Lue lisää: 'Romantic Killer' -animesarjan uusi Key Visual saatavilla Netflixissä maailmanlaajuisesti 27. lokakuuta 2022!

Keskimääräinen aika sovituksen julkistamisen ja animen todellisen esittämisen välillä on kuitenkin noin vuosi. Koska Ao Ashin seurannasta ei ole ollut virallista sanaa, ja jos kulissien takana ei tapahdu merkittävää kehitystä, näemme sellaisen todennäköisesti aikaisintaan vuoden 2023 lopulla.

On mahdollista, että Ao Ashilla on elokuvasovitus, aivan kuten ne, jotka on paljastettu Haikyuusta ja Slam Dunkista. Nämä ovat kuitenkin vakiintuneita urheiluanimesarjoja, joten Ao Ashin kaltainen muutos on tällä hetkellä erittäin epätodennäköistä.

Ao Ashin englanninkielisen dubin toinen kausi Crunchyrollissa

Ao Ashin kauden 2 julkaisupäivän ennustetaan julkaistavan vuonna 2023

Ao Ashin englanninkielisen dubauksen ensimmäinen kausi Crunchyrollissa julkaistiin 23. huhtikuuta 2022, vain muutama viikko sarjan ensi-illan jälkeen 9. huhtikuuta 2022.

Jotkut Crunchyrollin Ao Ashi -dubin tärkeimmistä näyttelijöistä ovat seuraavat:

  • Ashito Aoi, Requiem Ruusukuninkaan Richard Ciarán Strangelle
  • Tatsuya Fukuda, näyttelijä Eric Vale (Trunksissa Dragon Ball Z Kai)
  • Hana Ichijoa esittää Marisa Duran (Lou/Louise SHADOWS HOUSE:n kaudella 2)
  • Noriko Aoia esittää Monica Rial (Bulma Dragon Ball Z Kai:ssa).
  • Blake McNamara Shun Aoina (Seth Rich Cutter Appare-Ranmanista!)
  • Cosplayer Kim Morton esittää Kogurea
  • Nanami (Meg McClain)
  • Sawan roolissa on Kelsey Maher .

Crunchyroll ilmoittaa todennäköisesti Ao Ashi Season 2 -englanninkielisen dubauksen julkaisupäivän sen jälkeen, kun kausi on jo lähetetty Japanissa japanilaisella äänellä ja englanninkielisellä tekstityksellä.

Lue lisää: Bleach Anime Julkaisupäivä: näyttelijät, juoni ja viimeisimmät päivitykset!

Aoashi kausi 2 anime TV spoilerit

Ao Ashin kauden 2 julkaisupäivän ennustetaan julkaistavan vuonna 2023

Tokyo Metropolitan League on aloittanut kokonaan uuden kauden. Ashito alkoi epäillä itseään, ja Tachibana alkoi menettää uskonsa, kun he kohtasivat lyömättömän vastustajan. Mutta nyt Ashito on tehnyt maalin ja osoittanut olevansa pelintekijä, ja vastustaja on voitettu. Lisäksi hän on nyt Esperion A!

Ashiton A Teamiin kuuluvat myös Ootomo, Kuroda ja Togashi. Ashito luottaa siihen, että jos hän saavuttaa mainetta tässä kaupungissa, hän allekirjoittaa nopeasti sopimuksen huippujoukkueen kanssa.

Ashitoa varoitetaan kuitenkin asettamaan realistisempia tavoitteita A-liigan aikana. Ashitolla on korkeat tavoitteet, mutta Esperion A -joukkuetta ei turhaan sanota 'vahvimmaksi', ja hänen on tehtävä lujasti töitä joka päivä saavuttaakseen vaatimattomatkin tavoitteensa.

Lue lisää: Edens Zero Anime -kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Kuitenkin myös Togashilla, Ootomolla ja Kurodalla on vaikeuksia. Joukkue B kamppailee pysyäkseen joukkueen A vaikuttavan suorituskyvyn tahdissa. Vaikka Ashito tekee vaikutuksen hyökkääessään, hänen puolustuksensa on sekaisin.

Ashito on hämmästynyt kilpailun odottamattoman korkeasta tasosta, mutta hän on välinpitämätön ja yrittää parhaansa pysyä niiden perässä. Ashito työskentelee kovasti ja hänet palkitaan paikalla vaihtopenkillä Esperion A:n seuraavalle Valioliigan kierrokselle.

Voiko Ashito toteuttaa toiveensa?