Ao Ashi Episode 8: Vahvistettu julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Anime

WPR

Tokyo Esperion -pelaaja Ashito Aoi on tehnyt debyyttinsä Tokyo Esperion -paidassa. Joukkueen sisäisen ystävyysottelun aikana Ashitolla oli mahdollisuus loistaa, mutta hän oppi myös vaikeuksista, joita hän kohtaa lahjakkaassa ja kokeneessa joukkueessa. Ehkä hänen kehityksensä seuraavat askeleet paljastuvat Ao Ashin jaksossa 8?

Ao Ashi jakson 7 arvostelu

ao ashi jakson 8 julkaisupäivä

Ao Ashin jaksossa 7 Ashito Aoi perusti joukkueen sisäisen ystävyysottelun Esperion Youthille. Ashiton taidoista huolimatta jakso osoitti, kuinka paljon jäljessä hän on taktiikassa.

Oli kiva nähdä jalkapalloa Ao Ashi jakso 7 muutaman jakson jälkeen ilman sitä. Vaikka se ei ollutkaan yhtä tärkeää kuin kokeilut, oli silti paljon urheilullista nautittavaa.

Jalkapallon lisäksi sarjan sivuosissa tapahtui joitain muutoksia.

Keiji, entinen pyöräilijäjengin jäsen, näyttää upealta hahmolta, kun taas Ashiton ja Hanan suhdetta on mielenkiintoista seurata, kun he viettävät enemmän aikaa yhdessä.

Kaiken kaikkiaan tämä oli toinen vahva jakso urheiluanimesta, joka hitaasti mutta varmasti rakentaa laajaa fanikuntaa eri puolille kansakuntaa.

Ao Ashi Episode 8 julkaisupäivä

ao ashi jakson 8 julkaisupäivä

Ao Ashin jakso 8 saa ensi-iltansa 28. toukokuuta .

Jakson esikatselu on julkaistu ohjelman virallisessa Twitter-syötteessä:

Japanin NHK esittää jakson illalla. Aikavyöhykeeroista johtuen useimmat läntiset alueet voivat katsoa Ao Ashia lauantaina aikaisin päivällä.

Ao Ashi jakson 8 julkaisuaika

ao ashi jakson 8 julkaisupäivä

Ao Ashi’s Night Training, kahdeksas jakso, esitetään Japanissa 28. toukokuuta klo 18.25 paikallista aikaa (lauantai).

Keväällä 2022 Crunchyroll rinnakkaislähettää Ao Ashia.

Lue myös: Minun 'Dress-Up Darling' kauden 2 animen julkaisupäivä ja vahvistus Crunchyrollissa!

Tunti sen jälkeen, kun ne esitetään Japanissa, Crunchyroll-sarjat ovat yleensä saatavilla sivustolla. Ao Ashi puolestaan ​​näyttää kestävän hieman kauemmin tällä kaudella.

Aiempien jaksojen julkaisupäivämäärien valossa seuraava on paras arvauksemme siitä, milloin voit katsoa jakson 8:

  • Tyynenmeren aika: 5:00 AM
  • Keskiaika: klo 7.00
  • Itäinen aika: klo 8.00
  • Britannian aikaa: 13:00

Juoni:

ao ashi jakson 8 julkaisupäivä

Ashito Aoi on nuori jalkapalloilija pienestä Japanin kylästä, joka haaveilee pääsevänsä suureksi urheilussa. Kun hän aiheuttaa joukkueelleen kriittisen ottelun aikana tapauksen, jonka seurauksena joukkue häviää ja putoaa turnauksesta, hänen toiveensa päästä lukioon, jossa on hyvä jalkapalloseura, romahtaa. Tästä huolimatta hän onnistuu kiinnittämään Tokion korkean profiilin vierailijan huomion. Ashiton tulevaisuus on epävarma.

Lue myös: Tuolloin sain uudelleensyntymisen limana 3. kauden julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Mistä katsoa Ao Ashi -jakson 8

Crunchyrollin pitäisi pystyä suoratoistamaan Ao Ashia suurimmalle osalle kansainvälisistä katsojista. Viimeaikaisten muutosten jälkeen Crunchyrollin ilmainen jäsenyys, tarvitset maksullisen tilauksen.