Antony Starr seurustelee vuonna 2022: seurusteleeko hän yhden työtoverinsa kanssa?

Treffit

WPR

Uudesta-Seelannista kotoisin oleva Antony Starr nousi kuuluisuuteen Hollywoodissa saatuaan pääosan supersankarisarjassa The Boys, joka on saatavana yksinomaan Amazon Prime -palvelussa.

Hän ottaa Homelanderin roolin, Seitsemänä tunnetun supersankaritiimin päällikön. Vaikka Starr epäröi ensin hyväksyä asemaa, hän lopulta päätti tehdä niin The Boysin yleisön vuoksi.

Poikien ehdokas Erinomaiseen draamasarjaan tämän vuoden Emmy-gaalassa on auttanut tekemään Antony Starista tutun nimen. Hänen yksityiselämästään spekuloidaan hänen uuden suosionsa vuoksi. Tässä on mitä tiedämme Antony Starrin rakkauselämästä hänen roolinsa jälkeen The Boysissa.

Kuka on Anthonyn huhuttu tyttöystävä?

Hänen sinkku- tai treffiasemansa sekä nykyisten tai entisten tyttöystävien olemassaolo on kuitenkin paljastettu jossain määrin. Fanit uskovat, että Antony Starr seurusteli aiemmin Lucy McLayn kanssa.

Useat kuvat esittävät paria useaan otteeseen, mukaan lukien 2006 ja 2007 Air New Zealand Screen Awards. Lisäksi muut myyntipisteet sanoivat, että nämä kaksi olivat esine.

Antony Starrin treffit

McLayn IMDB-sivulla kuvataan häntä 'pukusuunnittelijaksi'. Hänellä on kokemusta alalta useiden tuotantojen pukusuunnittelijana.

Niihin kuuluu vuoden 2018 The Meg, Shannara Chronicles , ja toinen amerikkalainen projekti, joka kuvattiin Uudessa-Seelannissa, joissa kaikissa hän työskenteli pukusuunnittelijana.

Jos IMDB:tä on uskoa, McLay ja Starr ovat tehneet yhteistyötä kolmessa eri yhteydessä: elokuva ilman melaa (2004) , ja televisiosarjat Mercy Peak ja Outrageous Fortune.

Mikään luotettava lähde ei ole ilmoittanut, että Antony Starr ja Lucy olisivat eronneet, mutta heidän suhteensa on selvästi huonontunut. Silminnäkijät ovat kertoneet nähneensä tai ottaneensa kuvia yhdessä jo jonkin aikaa.

Lue lisää: Darren Barnet -treffit: Kuka on Darren Barnetin tyttöystävä nyt? Kaikki mitä sinun tulee tietää!

Huhun mukaan Antony Starr jatkaa matkaansa ja seurustelee yhden tähdensä kanssa. The Boys -sarjan Erin Moriarty näyttelee naispääosaa.

Tällä hetkellä erittäin suosittu Instagram-huhutili latasi joukon sähköposteja tuntemattomasta lähteestä, mikä sai koko huhumyllyn pyörimään. Heidän kirjeenvaihtonsa perusteella vaikutti siltä, ​​että Antony Starr ja Erin Moriarty seurustelivat.

Antony Starrin treffit

He viettävät yleensä paljon aikaa yhdessä, mistä todistavat useat selfie- ja ryhmäkuvat, jotka he ovat ladaneet Instagramiin yhdessä.

Mutta kukaan kummastakaan näyttelijästä ei ole tullut tunnustamaan yhteyttä yleisöön. Fanit ovat spekuloineet, ettei heidän välillään ole romanssia ja että he ovat sen sijaan vain uskomattoman hyviä ystäviä.

Antony Starrin elämäntarina

Lauantaina 25. lokakuuta 1975 Antony Starr tuli maailmaan Uudessa-Seelannissa. Hän sai syntyessään nimen Antony Starr, ja hän on nyt 46-vuotias. Skorpioni horoskooppi edustaa niitä, joilla on syntymäpäivä 25. lokakuuta. Kanin merkki on hänen horoskooppinsa.

Lue lisää: Kenen kanssa Jenna Ortega seurustelee vuonna 2022? Seurustelevatko Jenna Ortega ja Isaak Presley todella?

Näyttelijä Antony Starr tunnetaan parhaiten kaksosten Jetron ja Van Westin roolista Uuden-Seelannin huikeassa komediassa/draamassa Outrageous Fortune. Tällä hetkellä hän on pääosassa Cinemax-ohjelmassa Banshee, jonka omistaa HBO.

Hän teki näyttelijädebyyttinsä 90-luvulla vierailemalla 90-luvun ohjelmissa, mukaan lukien Xena: Warrior Princess ja Shortland Street.

Ura

Starr ansaitsi 2007 Air New Zealand Screen Award -palkinnon näyttelijäsuorituksesta Van ja Jethro Westin esittämisestä, sekä parhaan miespääosan palkinnot sekä Qantas Television Awardsissa että Asian TV Awards .

Antony Starrin treffit

Kuvaaessaan 'Outrageous Fortune' -elokuvan ensimmäistä tuotantokautta Starr kuvasi myös Toa Fraserin ensimmäistä pitkää elokuvaa nro 2, joka sai ensi-iltansa Uudessa-Seelannissa vuonna 2006.

Lue lisää: Kenen Frank Ocean seurustelee? Tutustu hänen huhuttuihin tyttöystäväänsä!

Starrin ensimmäinen päärooli amerikkalaisessa televisiossa oli sarjassa 2013–2016 Banshee. Hän otti oikeutta pakolaisen roolin, josta tulee 15 vuoden kaltereiden takana Lucas Hood ja Bansheen sheriffi.

Starr valittiin The Homelanderiksi Amazon Studiosin Garth Ennisin ja Darick Robertsonin sarjakuvan 'The Boys' mukautuksessa tammikuussa 2018. Ohjelman toinen kausi tilattiin ja saa ensi-iltansa heinäkuussa 2019.

Antony Starrin varallisuus on 2 000 000 dollaria vuoden 2022 elokuussa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme:WPR