Antoiko House of The Dragon äskettäin tukea kirjanlukijoiden keskuudessa pitkään pidetylle ajatukselle?

Julkkis

WPR

Mahdollisuus tarkastella tapahtumia sellaisina kuin ne todellisuudessa tapahtuivat on yksi hieno puoli historiallisten spekulaatioiden kirjaan perustuvan ohjelman tuottamisessa.

Suurin osa faneista tietää, että House Of The Dragon perustuu George R. R. Martinin vuoden 2018 romaaniin Fire And Blood. Vaikka se väittää olevan Targaryenin talon dynastian perusteellinen historia, siitä puuttuu usein yksityiskohtia ja se perustuu muihin lähteisiin.

Showrunnerit ovat tarttuneet tilaisuuteen selvittää näitä kohtia tulevaa spinoff-sarjaa varten.

Sarjan aikana saatamme odottaa joidenkin kilpailevien versioiden ratkeavan, koska Martin on paikalla tarjoamassa historiaa sellaisena kuin hän sen näkee. Neljännessä jaksossa ' Kapean Meren kuningas ”, saimme juuri sen.

Antoiko House of The Dragon äskettäin tukea kirjanlukijoiden keskuudessa pitkään pidetylle ajatukselle?

Romaanin mukaan kuningas Viserys ja prinssi Daemon tapasivat jälleen jälkimmäisen voiton jälkeen Stepstonesissa, kuten jakson kohtauksessa valtaistuinsalissa kuvattiin. Siitä tuli hieman hämärää, mitä seurasi.

Suurin osa faneista tietää, että House Of The Dragon perustuu George R. R. Martinin vuoden 2018 romaaniin Tuli ja veri .

Ainoa asia, josta voimme olla varmoja, on se, että heillä oli vakava riita ja Daemon karkotettiin jälleen King's Landingista. Mikä aiheutti tämän tärkeän väitteen, on kysymys.

Fanit ovat pitkään epäilleet Rhaenyran olleen osallisena. Kuninkaan vahvan suojelevan luonteen vuoksi tytärtään kohtaan, uutinen, että hänen veljensä oli kukistanut tämän (kuten sanotaan), johtaisi epäilemättä maanpakoon.

Tai ehkä Daemon ei itse asiassa tehnyt rikosta, vaan opetti häntä vain rakkauden taiteissa, jotta hän voisi rauhoittaa ser Criston Colen, joka oli hänen halunsa todellinen kohde.

Toinen esitetty mielipide oli, että rikoksentekijä oli Alicent Hightower, joka oli neuvonut miehensä poistamaan arvaamattoman ja vaarallisen veljensä tuomioistuimesta kaikkien parhaaksi.

Nyt kun tiedämme totuuden, Daemon vei Rhaenyran tyynykotiin, mutta mitään ei saatu päätökseen. Hän ei kuitenkaan olisi estänyt häntä. Mutta vahinko on jo tapahtunut.

Huolimatta tapahtuneesta ja Daemonin motiiveista mikä tahansa, hänen maineensa on vaarassa, vaikka hänen neitsytensä onkin säilynyt (ainakin toistaiseksi). Sitten hän kohtaa impulsiivisen seksuaalisen kohtaamisen Ser Cristonin kanssa, mikä tekee hänen mahdottomaksi myöhemmin vahvistaa Otton lähteen todenperäisyyttä.

Tämä selvittää yhden arvoituksen. On ollut kiehtovaa seurata, kuinka esitys pystyy kiertämään kirjan historiallisen kertomuksen aukkoja, vaikka näyttelijät ovat muuttaneet näyttöversion lähdemateriaalia. Mitä lähemmäs Tanssi tulee, sitä enemmän toivomme näkevämme (jos tiedät, tiedät).

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Rasismin vastareaktion jälkeen Elijah Wood tukee 'Rings of Powerin' monipuolista näyttelijää!!
  2. Black Adamin julkaisupäivä vahvistettu? Viimeisimmät päivitykset näyttelijöistä, juonen yksityiskohdat!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR