Anne Wojcicki Net Worth: Tarkempi katsaus muusikon elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Amerikkalainen liikenainen Anne Wojcicki on henkilökohtaisen genomiikan startup-yrityksen 23andMen toinen perustaja ja toimitusjohtaja.

Vuonna 2006 hän perusti yrityksen yhdessä Linda Aveyn ja Paul Cusenzan kanssa antaakseen koko yleisölle pääsyn heidän geneettisiin tietoihinsa. Breakthrough Prize -palkinnon perustaja ja hallituksen jäsen Wojcicki on myös hallituksen jäsen.

Aikainen elämä

Wojcicki syntyi Palo Altossa Kaliforniassa 28. heinäkuuta 1973, kun Anne E. Isä Stanley oli Stanfordin yliopiston fysiikan laitoksen johtaja ennen eläkkeelle jäämistään fysiikan emeritusprofessorina. Hänen äitinsä Esther on juutalainen toimittaja.

Stanfordin alumni Anne varttui kahden vanhemman sisaren, Susanin ja Janetin, kanssa. Sekä Susan että Janet ovat epidemiologeja ja antropologeja, jotka työskentelevät YouTubessa.

Gunn High Schoolissa Massachusettsissa Wojcicki toimi koulun sanomalehden 'The Oracle' toimittajana ja nautti luistelusta ja jääkiekosta.

Hän osallistui myös koulun sanomalehteen ja sai stipendin urheilukirjoituksestaan.

Anne Wojcickin nettoarvo

Anne suoritti biologian kandidaatin tutkinnon Yalen yliopistosta vuonna 1996 ja pelasi samalla yliopistojääkiekkoa koulun naisten yliopiston jääkiekkojoukkueessa.

Valmistuttuaan UCSD:stä hän jatkoi molekyylibiologian opintoja sekä UCSD:ssä että National Institutes of Healthissa.

Lue myös: Don McLean Net Worth: Tarkastele syvemmin hänen ylellistä elämäntapaansa vuonna 2022!

Mikä on Anne Wojcickin nettoarvo?

Liikenainen ja yrittäjä Anne Wojcicki kotoisin Yhdysvalloista ja sen arvoksi arvioidaan 800 miljoonaa dollaria.

Biotekniikan ja henkilökohtaisen genetiikkayrityksen 23andMe perustaja ja toimitusjohtaja Susan Wojcicki. 23andMe perustettiin yhdessä Linda Aveyn ja Paul Cusenzan kanssa vuonna 2006, ja Time-lehti valitsi sen 'Vuoden keksinnöksi' vuonna 2008.

Toimitusjohtaja Wojcicki oli mukana perustamassa Breakthrough Prize -palkintoa, jolla palkitaan 'tutkimusta sairauksien parantamiseksi ja ihmiselämän pidentämiseksi', vuonna 2013, ja Fast Company kutsui hänet 'Uskareimmaksi toimitusjohtajaksi'.

Anne Wojcickin nettoarvo

'Forbes'-lehti nimesi Annen yhdeksi 'Global Game Changers':stään vuonna 2017. Hän pääsi myös lehden 'America's Richest Self-Made Women'- ja 'World's Most Powerful Women' -listoille vuonna 2021.

Kesäkuussa 2021 23andMe fuusioitui Richard Bransonin VG Acquisition Corpin kanssa ja muodosti 23andMe Holding Co.:n, joka sitten nimettiin uudelleen 23andMeksi. Myynti nosti yli 600 miljoonaa dollaria ja nosti 23andMen arvon 3,5 miljardiin dollariin, lehdistötiedotteen mukaan.

Lue myös: Dick Vitale Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Ura

Valmistuttuaan Anne Wojcicki työskenteli terveydenhuollon konsulttina San Franciscon sijoitusyhtiössä Passport Capitalissa ja Investor AB:ssä.

Neljän vuoden ajan terveydenhuollon sijoitusanalyytikkona hän keskittyi bioteknologian yrityksiin ja terveydenhuollon investointeihin yleensä.

Välttääkseen lääketieteellisen koulun pääsykokeen Wojcicki päätti keskittyä biologiseen tutkimukseen, kun hän oli pettynyt Wall Streetin kulttuuriin ja asenteeseen terveydenhuoltoa kohtaan.

Yksi hänen merkittävimmistä saavutuksistaan ​​on hänen roolinsa perustajajäsenenä ja toimitusjohtajana 23andMessa, joka tarjoaa suoraan kuluttajille DNA-testauspalveluita, jonka avulla asiakkaat voivat oppia perinnöstään ja mahdollisista terveysriskeistä.

Anne Wojcickin nettoarvo

23andMe perusti vuonna 2006 Anne Wojcicki, Linda Avey , ja Paul Cusenza tarkoituksenaan antaa suurelle yleisölle pääsy heidän geneettisiin tietoihinsa, joita voitaisiin sitten käyttää uusien hoitojen ja sairauksien parannuskeinojen löytämiseen.

Wojcicki on ilmaissut kiinnostuksensa 'mullistaa terveydenhuolto' DNA-testien avulla, mikä saattaa tarjota kuluttajille riittävästi tietoa todennäköisten geneettisten sairauksien tunnistamiseen.

Testaussarjat sukujuurille, terveydelle ja geneettisille piirteille ovat saatavilla 23andMe:stä hintaan 99 dollaria; 199 dollaria; ja 999 dollaria.

Yritys vastaanottaa asiakkailta sylkinäytteitä, analysoi geneettisen tiedon ja julkaisee tulokset verkkoon ostajan nähtäväksi.

Normaalissa ihmissolussa on 23 paria kromosomeja. Tämä on inspiraationa yrityksen nimelle. Yrityksen kehittämä yksilöllinen genomitestipakkaus valittiin Time-lehden 'Vuoden keksinnöksi' vuonna 2008.

Vuonna 2015 FDA alkoi hyväksyä 23andMen terveyteen liittyviä testejä, mukaan lukien kystisen fibroosin, sirppisoluanemian, tiettyjen pahanlaatuisten kasvainten, Alzheimerin, Parkinsonin ja keliakian riski.

Vuonna 2018 julkistettiin nelivuotinen yhteistyö 23:n ja Me:n ja GlaxoSmithKlinen välillä keinona luoda uusia lääkkeitä. Toisaalta Anne Wojcicki on osa Xconomistsia, teknologiauutisten ja mediayhtiön Xconomyn neuvoa-antavaa ryhmää.

Fast Company nimettiin Anne Wojcickiksi 'Uskareimmaksi toimitusjohtajaksi' lokakuussa 2013. Breakthrough Prize -palkinnolla hän on perustajajäsen ja hallituksen jäsen.

Anne Wojcickin nettoarvo

Forbesin maailman 100 vaikutusvaltaisimman naisen listauksen mukaan vuonna 2020 hän on sijalla 93. Wojcickista tuli Cazoon hallituksen jäsen elokuussa 2021.

Anne Wojcicki ei ole uskonnollinen henkilö. Vaikka he eivät ole enää naimisissa, Sergey Brin ja Wojcicki jatkavat Brin Wojcicki -säätiön johtamista tiiminä. Vuonna 2009 lahjoitukset Michael J. Fox Foundationille ja Hebrew Immigrant Aid Societylle olivat miljoona dollaria.

Lue myös: Henrik Stensonin nettoarvo: kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Anne Wojcickin saavutukset ja palkinnot

Vuonna 2013 Fast Company myönsi Anne Wojcickille 'Uskeimman toimitusjohtajan'. 'Vuoden perustajana' hän oli vuoden 2016 Crunches Award -finalisti ja toiseksi ehdokas.

Time-lehden ”Vuoden keksintö” -palkinto myönnettiin hänen testauslaitteilleen vuonna 2008. ”23andMe”-perustaja on yksi hänen merkittävimmistä ammatillisista saavutuksistaan.

Aviomies

Anne Wojcickin nettoarvo

Toukokuussa 2007 Anne Wojcicki meni naimisiin Sergey Brinin kanssa ylellisessä seremoniassa St. Regisissä San Franciscossa.

Googlen perustajalla ja ensimmäisellä aviomiehellä Brinillä on kaksi lasta. Sekä Benji Wojin, syntynyt joulukuussa 2008, että Chloe Wojin , syntyneet loppuvuodesta 2011, toivottivat heidän vanhempansa tervetulleeksi maailmaan.

Sergey Brin ja Sergey Wojcicki erosivat vuonna 2015 sen jälkeen, kun pariskunta oli asunut erillään vuodesta 2013. Alexandra Rodriguez, entinen baseball-pelaaja ja Wojcicki erosivat vuonna 2016. Vuoteen 2022 asti Anne Wojcicki ei ollut vielä sidottu solmua.

Lue myös: Ricky Martin Net Worth: Tarkempi katsaus muusikon elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Henkilökohtainen elämä

Anne Wojcickin nettoarvo

Toukokuussa 2007 Google LLC:n perustaja Sergey Brin ja Anne Wojcicki vannoivat San Franciscossa.

Sergey Brinillä ja Anne Wojcickilla on yhteinen poika Benji Wojin, joka syntyi joulukuussa 2008.

Heidän tyttärensä Chloe Wojin syntyi loppuvuodesta 2011, ja heillä on myös poika. Anne Wojcicki ei ole uskovainen.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR