Anne Heche Nettovarallisuus: Palkka, tulot, elämä ja ura!

Julkkis

WPR

Traagisessa auto-onnettomuudessa perjantaina 5. elokuuta näyttelijä Anne Heche sai vakavia palovammoja. Los Angelesin Mar Vistan alueella 'Donnie Brasco' -tähden sanotaan törmänneen autonsa taloon.

Los Angelesin poliisin tiedottaja Jeff Lee sanoi, että kun hänen autonsa ajoi ulos tieltä ja törmäsi taloon, 53-vuotias näyttelijä ajoi nopeaa vauhtia. Pienessä ajassa auto ja talo olivat tulessa. Hechen kerrotaan saaneen palovammoja.

Los Angelesin palokunnan (LAFD) ensihoitajat kuljettivat Anna Hechen sairaalaan kriittisessä tilassa.

LAFD:n CNN:lle toimittaman lausunnon mukaan heiltä kesti tunti kuljettaa 'erittäin vaurioituneeseen rakennukseen päästään käsiksi, se voidaan sulkea ja pinttyneet liekit sammutetaan kokonaan'.

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Anne Heche (@anneheche) jakama viesti

Kun Anne Heche syntyi 25. toukokuuta 1969, hänen nimensä oli Anne Celeste Heche. Kun hänen vanhemmat veljensä Nathan ja Abigail olivat vielä elossa, kun hän syntyi, heidän vanhempi sisarensa Cynthia kuoli sydänongelmiin vain kaksi kuukautta ennen Hechen syntymää.

Annen lapsuudessa hän muutti perheineen ainakin puoli tusinaa kertaa. Larry Kingin haastattelussa vuonna 2001 Heche puhui isästään, joka oli kuoronjohtaja: ”Mielestäni hän ei tienannut sillä paljon rahaa joka viikko. Hän väitti olevansa mukana kaasu- ja öljyteollisuudessa.

Niin kauan kuin hän eli, hän jatkoi sen sanomista. Hän ei kuitenkaan koskaan ollut mukana kaasu- tai öljyteollisuudessa missään vaiheessa.

Kun Anne oli 12-vuotias, hänen perheensä muutti New Jerseyyn ja jakoi huoneen kristityn perheen kanssa. Heche auttoi perhettään muuttamaan pois kotoa työskentelemällä Swaintonin päivällisteatterissa.

Hänen isänsä kuoli 45-vuotiaana AIDSiin maaliskuussa 1983. Hechen mukaan, joka väittää saaneensa sukuelinten herpestä 12-vuotiaasta lähtien, hänen isänsä raiskasi hänet suurimman osan hänen lapsuudestaan.

Hänen nuorempi veljensä Nathan, 18, kuoli auto-onnettomuudessa kolme kuukautta Donaldin kuoleman jälkeen.

anne heche nettovarallisuus

Tämän seurauksena Heche ja hänen perheensä haavoittuivat Chicagoon, missä hän osallistui tunnettuun Francis W. Parker Schooliin. Kun agentti huomasi hänet koulunäytelmässä, Anne osallistui koe-elokuvaan 'As the World Turns' -elokuvaan ollessaan 16-vuotias.

Hechen äiti vaati hänen suorittavan lukion ennen kuin hän hyväksyi työtarjouksen. Hänelle tarjottiin Vicky Hudsonin ja Marley Loven rooleja 'Toinen maailma ” juuri ennen kuin hän valmistui vuonna 1987.

Lue myös: Cesar Millanin nettovarallisuus: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Kuinka paljon rahaa Anne Heche kannattaa?

Katso tämä postaus Instagramissa

Anne Heche (@anneheche) jakama viesti

Amerikkalaisen näyttelijän, kirjailijan, ohjaajan ja tuottajan Anne Hechen nettovarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. 'Volcano' (1997) ja 'Six Days, Seven Nights' (1998), 'Psycho' (1998), 'John Q' lisäksi. (2002), 'Cedar Rapids' (2011) ja 'My Friend Dahmer' (2017), Heche on esiintynyt yli 80 elokuvassa ja televisiotuotannossa, mukaan lukien 'Another World' (1987–1991), 'Ally McBeal' ( 2001), “Everwood” (2004–2005), “Save Me” (2013) ja “The” (2017–2018).

ABC:n 'Mies in Trees' -elokuvassa 2006-2008 Anne näytteli Marin Fristiä; HBO:n 'Hung'-sarjassa vuosina 2009–2011 hän näytteli Jessica Haxonia; ja vuonna 2020 hän kilpaili 'Dancing with the Stars' -kilpailussa sijoittuen sijalle 13.

'Stripping for Jesus' (1998), 'If These Walls Could Talk 2' (2000), 'Reaching Normal' (2001) ja 'On the Edge' (2001) ovat kaikki kirjoittaneet ja ohjannut Heche. Hän myös mukana luomassa ja toimeenpanevassa tuottajassa 'Bad Judge', NBC:n tilannesarja, joka julkaistiin vuosina 2014–2015.

Lisäksi hän ohjasi ja tuotti 'Ellen DeGeneres: American Summer Documentary' (2001) sekä hänen NBC-sitcominsa 'Save Me' (2004). Elokuvasta 'Twentieth Century' hän sai Tony-ehdokkuuden parhaasta naispääosasta näytelmässä, josta hänet oli ehdolla vuosina 2002–2003. Vuonna 2001 Heche julkaisi kirjan 'Call Me Crazy: A Memoir'.

Lue myös: Alex Jonesin nettovarallisuus: Palkka, tulot, elämäkerta ja ura!

Ura, palkinnot ja ehdokkaat

Anne Heche Net Worth

Saippuaoopperassa 'Another World' Anne Heche teki näyttelijädebyyttinsä ja voitti siitä palkinnon. Hänellä oli ensimmäinen pääroolinsa televisiodraamassa nimeltä 'O Pioneers!'.

Muutaman onnistuneen sarjan ja elokuvan jälkeen Anne Heche alkoi saada suurempaa seuraajaa Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Donnie Brasco ” ja ”Volcano” olivat kaksi hänen mieleenpainuvimpia osia vuonna 1997, jolloin hän vietti yhden parhaista vuosistaan ​​elokuvassa.

Anne Heche on voittanut tai ollut ehdolla noin 20 palkintoa ja tunnustusta.

BTVA People's Choice Voice Acting Award -palkinnon, Daytime Emmyn, Stephen F. Kolzakin, National Board of Review -palkinnon ja Soap Opera Digest Awardsin lisäksi hän sai myös muita kunnianosoituksia työstään.

'The Brave', sotilaallinen draamasarja, jossa mukana Anne Heche, on ollut yksi hänen vuoden 2018 merkittävimmistä näyttelijöistä.

Lue myös: Doug Flutien nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

Henkilökohtainen elämä: Suhde, poikaystävä, aviomies, lapset

Anne Heche Net Worth

Tiedämme, että Anne Heche on ollut parisuhteessa, naimisissa, eronnut ja hänellä on lapsia.

Avioero Coleman Laffoonin kanssa, jonka kanssa hän avioitui vuonna 2001 ja erosi vuonna 2007, vahvistettiin lopulta vuonna 2009.

2. maaliskuuta 2002 Homer Laffoon syntyi Annelle ja Colemanille, ja hän on heidän ainoa lapsi.

Toinen merkittävä romanssi Anne Hechen kanssa oli kanadalaisen näyttelijän James Tupperin kanssa. Raporttien mukaan Atlas Heche Tupper syntyi heidän avioliitonsa seurauksena vuonna 2018.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR