Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'

Julkkis

WPR

Häpäisevän tosi-tv-tähden Josh Duggarin vaimo Anna Duggar vihjasi käyneensä hänen luonaan vankilassa syntymäpäivänään.

'Tätä kirjoittaessani olen 34.' Siitä lähtien kun sanoin: 'Kyllä!' [14 vuotta sitten], en ole koskaan katunut sitä. Lähden tiematkalle tapaamaan rakkainta ystävääni. MercyMen 'Even If' toistuvasti. Kun asiat ovat minulle vaikeita, olen aina tukenani Jeesusta. Olet ollut uskollinen koko suhteen. 'Olet ollut mukava', 34-vuotias entinen TLC-tähti huomautti torstaina 23. kesäkuuta Instagram Storyssaan.

In Touchin mukaan henkilökohtainen vierailu on kielletty COVID-19-epidemian vuoksi Washington Countyn pidätyskeskuksessa Arkansasissa, jossa Josh on nyt vangittuna.

Anna Duggar kiusoittelee miehensä Joshin vankilassa 34-vuotissyntymäpäiväänsä

Josh, 34, tuomittiin 12 vuodeksi vankeuteen joulukuussa 2021, kun hänet todettiin syylliseksi lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvän materiaalin vastaanottamisesta ja hallussapidosta. Annan viesti hänelle saapuu alle kuukauden kuluttua. Hänet vapautettiin toisesta syytteestä tuomioistunnossa 25. toukokuuta, mutta häntä uhkaa edelleen 20 vuoden koeaika, kun hänet vapautetaan vankilasta. Seitsemän lapsen isällä hänellä on Annan kanssa seitsemän lasta: Mackynzie, Michael, Marcus, Meredith, Mason, Maryella ja Madyson.

Anna Duggar kiusoittelee miehensä Joshin vankilassa 34-vuotissyntymäpäiväänsä

Joshilla on myös kiellettyä olla ilman valvontaa yhteyttä lapsiinsa, käyttää tietokonetta ja käyttää aikuisten pornografisia verkkosivustoja.

The 19 Kids and Counting alum -tuomiota ei ole vielä päätetty. Anna , toisaalta, on pysynyt uskollisena hänelle. Eräs lähde kertoo In Touchille, että 'Anna on riippuvainen uskostaan ​​selviytyäkseen edessä olevista koettelemuksista.'

Anna Duggar kiusoittelee miehensä Joshin vankilassa 34-vuotissyntymäpäiväänsä

Parin lapset, mukaan sisäpiiriläinen , 'on hyvä jonkin aikaa, mutta sitten he alkavat kysyä miljoonia kysymyksiä.' Annalla on 'paljon selvitettävää' päivän päätteeksi. Hän on kuitenkin 'vahva ja ajettu', huolimatta hänen Arkansasin kasvatuksestaan.

Jim Bob ja Michelle Duggar sekä muut Duggar-perheen jäsenet tukevat edelleen Annaa. Lähteen mukaan Annan perhe on kerääntynyt hänen taakseen, mutta hän on edelleen lähellä myös Duggareja. Mitä tulee hänen appivanheisiinsa, 'hän ei ole kääntänyt selkänsä.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Tämän seurauksena Anna ei aio erota Joshista tai etsiä uutta rakkauskumppania Joshin pitkästä lausunnosta huolimatta. In Touchille aiemmin puhuneen toisen lähteen mukaan seurakunnassa on paljon upeita hurskoja miehiä, jotka arvostavat Annan kaltaista naista ja huolehtisivat hänestä. Hänen ahdinkonsa on saanut paljon myötätuntoa.