Anita Manningin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Anita Manning on antiikkiasiantuntija ja televisiopersoona Skotlannista. Manning nousi kuuluisuuteen asiantuntijana ja juontajana BBC:n Bargain Hunt-, Flog It!- ja Antiques Road Trip -ohjelmissa vuonna 2010.

Hän aloitti antiikkiuransa 1970-luvulla ostamalla sängyn irlantilaiselta myyjältä. Hän antoi hänelle ostajan aseman todettuaan, kuinka hienoa kauppaa on olla kauniiden tavaroiden ympäröimänä.

Hän vietti kolme vuotta huonekalujen ostoa ja myyntiä Englannissa ja Irlannissa ensimmäisen Glasgow'n Skotlannin matkansa jälkeen ostajana. He perustivat yrityksen yhdessä, kun hänen tyttärensä Lala Manning valmistui lukiosta. He aloittivat Great Western Auctionsin vuonna 1989 vain kolmen työntekijän ja hänen äitinsä antiikkitiedon ansiosta.

Se on jatkuvasti kasvanut yhdeksi Skotlannin suurimmista riippumattomista huutokaupanpitäjistä. Manning oli ensimmäinen naishuutokaupanpitäjä Skotlannissa.

Manning teki vuonna 2016 Antiques Road Trip -tapahtumassa uuden ennätyksen yksittäisen tuotteen suurimmasta voitosta. Hän sai 7 500 prosentin voiton Buddha-patsaasta, jonka hän osti 50 punnalla. Anita työskenteli opettajana ennen naimisiinmenoa ja lasten hankkimista. Aberdeenissa ja Edinburghissa hän opiskeli liikuntakasvatusta keskittyen tanssiin. Anita ja hänen perheensä asuvat tällä hetkellä Glasgow'ssa, Skotlannissa.

Anita Manningin sairaus- ja terveyspäivitys 2022

Anita Manningin sairaus

Anita Manning meillä ei ole koskaan diagnosoitu vakavaa sairautta, josta olemme tietoisia.

TV-tähti näytti olevan hyvässä kunnossa, kun hän puhui viimeksi kameran edessä. Hän ei myöskään ole antanut mitään uutta tietoa sairaudestaan, olettaen, että hänellä on sellaisia. Joten on turvallista olettaa, että Manning on erinomaisessa kunnossa ja näyttää yhtä upealta kuin koskaan.

On kuitenkin olemassa muutamia Internetin spekulaatioita, jotka viittaavat Manningin terveydentilan heikkenemiseen. Syytökset johtuivat hänen äskettäisestä painonpudotuksestaan.

Emme ole vielä saaneet vahvistusta tällaisille syytöksille. Pidämme sinut ajan tasalla tulevaisuudessa.

Lue myös: Tom Bradyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Anita Manning Vanhemmat ja lapset: Tutustu hänen perheeseensä

Anita Manningin sairaus

Hänen isänsä vei hänet moniin antiikkiliikkeisiin, kun hän oli lapsi, hänen haastattelunsa mukaan.

Anita Manning on naimisissa ja hänellä on lapsia. Lala , hänen tyttärensä, ylläpitää Glasgow'n huutokauppataloa. Hänen poikansa asuu tällä hetkellä Hongkongissa.

Onko Anita Manning edelleen naimisissa?

Anitan sanotaan olevan naimisissa, mutta hänen henkilökohtaisesta elämästään ei tiedetä mitään. Anitan Flog It BBC -sivulla kerrotaan, että hän on naimisissa, mutta hän ei ole vahvistanut tätä. The Bargain Hunt -tähdellä on kaksi lasta, Luke ja Lala.

Lue myös: Neil Cavuton sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Onko hän saatavilla millä tahansa sosiaalisen median alustalla?

Anita Manningin sairaus

Ei, Anita ei ole tällä hetkellä aktiivinen missään sosiaalisessa mediassa. Hän on selvästi enemmän huolissaan ammatistaan ​​ja perheen ja ystävien kanssa viettämisestä.