Angelina Pivarnick väittää olevansa 'liian loukkaantunut' katsoakseen Jersey Shorea avioeron aikana

Julkkis

WPR

Sarjan tähti Angelina Pivarnick ei katsonut, kun Jersey Shore: Family Vacation palasi MTV:lle torstai-iltana.

Pivarnick puhui avoimesti siitä, miksi hän päätti olla katsomatta kauden ensi-iltaa.

35-vuotias reality-tähti kertoi päättäneensä olla Twitter-lähettämättä, koska hän ei katsonut ohjelmaa. 'On liian monia asioita, jotka tekevät minulle kipeää. Minulle henkisesti tämä kausi tulee olemaan haastava.

Pivarnick on parhaillaan avioerossa 42-vuotiaan puolisonsa Chris Larangeiran kanssa. Larangeira haki virallisesti avioeroa tammikuussa väittäen 'sovittamattomia erimielisyyksiä', mutta sana erosta tuli julkisuuteen helmikuussa.

Pivarnickin äskettäin PEOPLElle antamien lausuntojen mukaan hänen avio-ongelmansa Larangeiran kanssa ovat 'valtava asia' sekä Jersey Shore: Family Vacationissa että hänen seuraavassa todellisuussarjassaan All-Star Storessa.

'Se on kaikki, mitä voin tehdä; Otan jokaisen päivän sellaisena kuin se tulee. Tällä hetkellä rukoilen paljon. 'Se tulee olemaan todella vaikeaa', hän jatkoi, 'mutta odotan Jumalalta niin monia asioita, joten toivottavasti tämä kaikki ratkaisee 'sen jakson juonen sisällytettäväksi molempiin ohjelmiin.

Angelina Pivarnick on liian loukkaantunut katsoakseen Jersey Shorea avioeron keskellä

'Avaintekijä' parin hajoamiseen Angelina Pivarnick lisäsi, että hänestä tuntui, ettei Larangeira ollut hänen puolellaan.

'Se on täysin vastuussa siitä, miten pääsimme tähän pisteeseen. Valitettavasti tämä. Se on surullista. huudan paljon. Minulle koko kokemus on ollut uskomattoman surullinen ja vaikea. Ihmiset eivät ehkä ole tietoisia siitä, kuinka vaikeita asiat ovat olleet minulle, hän sanoi.

”Olemme olleet erillään jonkin aikaa, mutta silti itken paljon tähän päivään asti. Kuitenkin loppujen lopuksi pääasiani oli tämä: 'Hän jatkoi 'Mielestäni hän ei koskaan ollut puolellani monilla elämäni alueilla. Ja se on jotain, jota en voi tuntea.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Kumppanini tiimi on aina se, missä haluan olla. Päinvastoin, kiitos. Haluan yhtenäisyyttä välillemme. voimakas ryhmä. Lisäksi meillä molemmilla on toistemme selkä.'

Pivarnickin väitetty huijaaminen Larangeiraa oli toinen huhu, joka liikkui. Jersey Shore: Family Vacation -elokuvan näyttelijät jopa reagoivat kuviin hänestä toisen miehen kanssa spekuloimalla, oliko hän 'pettänyt miestään', kuten seuraavan kauden ovelasta katseesta näkyy.

Angelina Pivarnick on liian loukkaantunut katsoakseen Jersey Shorea avioeron keskellä

Staten Islandin asukas on kuitenkin kiistänyt syytteet.

”Koko avioliittoni aikana minulla ei ole koskaan ollut sivukappaletta. Se on toinen valhe: 'Tässä kuussa hän paljasti In Touchille. 'Instagram-syötteessäni kerron avoimesti ja rehellisesti siitä, mikä ei ole totta, heti kun pystyn. Fiktiivinen tarina, joka on keksitty. Aikajanassa on virheitä.'

Klo 20. ET torstaisin, MTV lähettää Jersey Shore: perheloma . All-Star Shoren Paramount+-ensi-ilta on keskiviikkona.