Angela Yee Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

Julkkis

WPR

Hän on tunnettu amerikkalainen radio- ja televisiopersoona. 'The Breakfast Club', kuuluisa radio-ohjelma, jota hän isännöi, nosti hänet kuuluisuuteen.

The Source -lehden erikoisnumero nimesi hänen ohjelmansa yhdeksi maan parhaista radio-ohjelmista. Lisäksi hän edustaa BSE Global Diversity and Inclusion -brändiä brändilähettiläänä.

Hän oli myös 'We are the family Foundation' -järjestön johtokunnassa. Hän on kerännyt miljoonia faneja sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja YouTubessa. '

Aikainen elämä

Angela Yee Net Worth

Hän syntyi East Flatbushissa New Yorkissa 3. tammikuuta 1976, joten hän oli nuorin kolmesta lapsesta.

Hän syntyi ja kasvoi New Yorkissa, mutta vietti puolet lapsuudestaan ​​New Jerseyssä. Kun hän oli yliopistossa, hänen vanhempansa olivat eronneet, mutta salasivat uutiset häneltä suojellakseen häntä.

Kun he vielä asuivat yhdessä, Angela Yee väittää, ettei hänellä ollut aavistustakaan, että jokin oli vialla. Mitä tulee etnisyyteen, hänen isänsä on Kiinasta, kun taas hänen äitinsä on Afrikasta.

Perhe muutti New Jerseyyn vuonna 1991 ja on siitä lähtien pysynyt siellä. Suoritettuaan toisen asteen koulutuksen isäntä jatkoi Wesleyanin yliopistoon suorittamaan englannin kielen tutkinnon.

Lue myös: Marshawn Lynch Net Worth 2022: Tämän kuuluisan amerikkalaisen jalkapallon tulot tänä vuonna!

Mikä on Angela Yeen nettoarvo ja palkka?

Angela Yee Net Worth

Hänen nettovarallisuutensa on $ 7 miljoonaa dollaria, ja hän ansaitsee 3 miljoonaa dollaria joka vuosi radiojuontajana. Vuonna 2010 hän ja DJ Envy ja Charlamagne Tha God aloittivat The Breakfast Club -shown ankkuroimisen. VH1:n uusi tosi-sarja ' Juorupeli ”, on kyse bloggaajista ja radiopersoonallisuuksista, ja hän isännöi nyt 'The Breakfast Club' -ohjelmaa Power 105.1:ssä ja työskentelee MTV2:n kirjeenvaihtajana.

Ammattimainen ura

Angela Yee Net Worth

Parikymppinen upea toimittaja harkitsi uraa musiikin ja markkinoinnin parissa. Wu-Tang Management palkkasi hänet toimitusjohtajan assistentiksi. Hän oli aiemmin GZA:n levyssä.

Yee toimi tämän albumin lauluntekijänä ja sävelsi suurimman osan kappaleista. Yhdysvaltain Top R&B/Hip-Hop -albumilistalla tämä albumi sai paljon huomiota, koska se oli listan kärjessä. Tämän lisäksi albumi debytoi Billboard 200 -listan sijalla yhdeksän, missä se on edelleenkin.

Hän saavutti paljon enemmän työelämässä johtajana. Matthew James Colwell , australialainen hip-hop-artisti, on yksi näkyvimmistä.

Hänellä oli myös merkittävä vaikutus päätökseen tehdä sopimus Roc Nationin kanssa.

Hän jatkoi työskentelyä muotialalla myöhemmin elämässään. Eminem ja Paul Rosenbergin omistama Shady Limited oli tärkein työnantaja.

Katso tämä postaus Instagramissa

Angela Yee (@angelayee) jakama viesti

Kuitenkin Shade 45, Sirius Satellite Radio -kanava, Angela aloitti radiouransa. Eminem on mies aseman omistuksen takana.

Hän isännöi ohjelmia Lips Service ja The Morning After Angela Yeen kanssa työskennellessään asemalla.

Sitä kutsuttiin Cipha Sounds -efektiksi, kunnes se nimettiin uudelleen hänen mukaansa. Hän oli Angela Yee Rumor Reportin päivittäinen juontaja vuonna 2008. Kuuden kuukauden ajan hän isännöi TV-ohjelmaa Flow'ssa. TV.

tällä hetkellä Angela isännöi Breakfast Clubia, joka esitetään viikonloppuisin klo 6–10 ja jota hän isännöi viikonloppuisin.

Hän tekee yhteistyötä yhdysvaltalaisen levyttäjä DJ Envyn ja Charlamagne the Godin kanssa isännöimissään ohjelmissa. Angelan radio-ohjelma pyörii hänen julkkisvieraidensa ympärillä.

Toimittajana Yee on saanut haastatella useita korkean profiilin musiikkialan hahmoja, kuten Eminem, Machine Gun Kelly, Drake, Birdman ja 50 Cent.

Kaiken tämän lisäksi hänellä on menestyksekäs radioura, ja hän esiintyy myös televisiossa. Hän toimi jonkin aikaa MTV 2:n kirjeenvaihtajana. Gossip Gamessa hän oli kilpailija.

Lue myös: Rita Ora Net Worth: Rita Oran nousu ja lasku!

Muut Ventures

Angela Yee Net Worth

Juices for Life on mehubaariyritys, jonka perustivat Yee, DJ Envy ja Styles P. Vuonna 2016 hän avasi ketjun neljännen toimipisteen Brooklynin Bedford-Stuyvesantin kaupunginosassa.

Simon & Schuster auttoi häntä perustamaan kirjaklubin nimeltä Kickin It from the Stoop vuonna 2017 kannustamaan ihmisiä lukemaan enemmän kirjoja. Vuonna 2018 hänet valittiin kirjaston ensimmäiseksi lähettilääksi.

Hyväntekeväisyys

Katso tämä postaus Instagramissa

Angela Yee (@angelayee) jakama viesti

Vuodesta 2013 lähtien Yee on toiminut Dress for Success -järjestön vapaaehtoisena. Tämä ryhmä pyrkii auttamaan köyhyydessä eläviä naisia ​​tarjoamalla heille ammattivaatteita ja opettamalla heille työpaikan saamista.

Lisätäkseen tietoisuutta rintasyövästä Yee poseerasi Hairless 4 Her Awarenessille vuonna 2013.

Vuodesta 2013 lähtien Yee on ollut aktiivinen Coats for Kids -järjestössä, joka on voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimittaa apua tarvitseville lapsille talvitakkeja. Vuonna 2015 Yee järjesti 33. vuotuisen Coats for Kids Fundraiser -tapahtumansa.

Lapset, jotka tekevät harppauksia lapsuuden syöpää vastaan, järjestivät toisen vuotuisen varainkeruutapahtumansa Yeen kunniaksi vuonna 2012.

Lisätäkseen tietoisuutta Maailman AIDS-päivästä hän liittyi National Black Justice Coalitioniin vuonna 2018. Hänen ohjelmansa Run With Yee debytoi myöhemmin samana vuonna Spike TV:ssä.

Prospect Park isännöi kuukausittain 5 000 juoksua lisätäkseen tietoisuutta terveellisen elämäntavan tärkeydestä. Giving Gracefully Awards pidettiin Yeen kunniaksi tammikuussa 2020. Parhaat julkisuuden henkilöt ja Olympians-filantroopit palkitaan tässä gaalassa.

Lue myös: Alexis Ohanianin nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

Henkilökohtainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Angela Yee (@angelayee) jakama viesti

Kysyttäessä hänen rakkauselämästään vuonna 2021, Yee myönsi, että hän oli tavannut jonkun vuodesta 2019. Toistaiseksi emme tiedä, kuka tämä henkilö on.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR