Angel Brinks Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Julkkis

WPR

Angel Brinks on amerikkalainen muotisuunnittelija ja televisiopersoona, joka tunnetaan parhaiten esiintymisestä Basketball Wives: LA:ssa. Angel Brinksin nettovarallisuuden odotetaan saavuttavan 1,5 dollaria miljoonaa vuoteen 2022 mennessä.

Koko nimi Angel Brinks
Syntymäpäivä 19. lokakuuta 1982
Syntymäpaikka Los Angeles, Kalifornia
Ammatti Muotisuunnittelija ja tv-persoonallisuus
Suhteen tila Suhteessa
Nettovarallisuus 1,5 miljoonaa dollaria

Aikainen elämä:

Kun Enkeli varttuessaan Los Angelesissa, hänen tiukat vanhempansa pakottivat hänet jatkamaan lääketieteen tai lakimiehen uraa. Sen lisäksi, että hän oli lapsena kuoron jäsen ja osallistui tanssitunneille vanhempiensa tietämättä, hän oli myös hyvin mukana yhteisössä. Mitä tulee hänen työelämäänsä, Angel halusi tehdä jotain, joka hyödynsi hänen luovaa puoltaan.

Angel Brinks Net Worth

Ura:

Tämän seurauksena hänestä kehittyi intohimo kaikkeen muotiin liittyvään. Tanssijana hän oli jopa varatanssijana Jennifer Lopez jossain vaiheessa uraansa. Hän inspiroitui luomaan omat ainutlaatuiset asunsa nähtyään lavalla käyttämänsä erilaiset lookit. Vuonna 2010 hän lanseerasi muotilinjan omalla nimellään.

11-vuotias Angel Brinks Fashion -niminen yritys on kasvanut laajaksi vaatevalikoimaksi naisasiakkaille leggingseistä denimihin ja takkeihin. Angelin puvut huokuvat glamouria ja itseluottamusta sekä vahvaa käsityötaitoa.

Angel Brinks Net Worth

Monet julkkikset ovat alkaneet luottaa vaatesuunnittelijoiden vaatekaappitarpeisiin. Tähdet kuten Trina, Black Chyna, Erica Mena, Cardi B ja Nicki Minaj kuuluvat tähän kategoriaan. Jotkut korkean profiilin palkintoshow- ja punaisen kortin esiintyjistä ovat nähneet hänen mallejaan, joita nämä julkkikset ovat käyttäneet hänen malleissaan.

Nykyään Angel Brinks on brändi, joka on esiintynyt New Yorkin muotiviikoilla ja Facet Studion muotinäytöksissä sekä muissa muotinäytöksissä ympäri maailmaa. Sen lisäksi, että hän esiintyi Basketball Wives: LA:ssa, jossa hän esiintyi Indiana Pacersin koripalloilijan kanssa Tyreke Evans , hän sai myös mainetta. Tämän seurauksena hänellä on nyt valtava Instagram-seuraaja, 1,5 miljoonaa ihmistä.

Lue myös: Christina Haack Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä:

Angel Brinks Net Worth

Tämä nainen, enkeli, on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Kun Azari oli vielä kohdussa, hänen ensimmäinen miehensä riisti henkensä tämän ollessa raskaana. Angel ei ole julkistanut Angelin entisiä tarinamiehiä.

Amani syntyi hänen suhteestaan ​​Tyreke Evansin kanssa, jonka kanssa hän myöhemmin avioitui. Tyrekeä puolestaan ​​syytettiin hänen pettämisestä useita kertoja. Jackie Long ja Angel Brinks ovat seurustelleet siitä lähtien.

Lue myös: Tara Grinstead Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Angel Brinks Net Worth

Angel Brinksin odotetaan olevan arvokas 1,5 miljoonaa dollaria vuoteen 2022 mennessä. Angel Brinks Fashionista on tullut itsenäinen nainen ja monien yhdysvaltalaisten muotifanien suosikki.