Anett Kontaveidin sairaus: Mikä on tämän kansainvälisen tennispelaajan terveydentila?

Sairaus

WPR

Amerikkalaisen Serena Williamsin ja virolaisen Annet Kontaveidin välinen ottelu US Openissa pelataan Arthur Ashe Stadiumilla. Sosiaalisessa mediassa on ollut paljon keskustelua pelistä onnellisilta faneilta.

Virolainen ammattilaistennispelaaja Anett Kontaveit esiintyy tällä hetkellä poikkeuksellisen hyvin. Naisten tennisliitto on arvioinut hänet sijalle 2.

Kun Annet saavutti Viron tennishistorian korkeimman kansallisen luokituksen, hänestä tuli edelläkävijä. Hän hallitsi myös Viron nuorimman mestarin ennätystä vuonna 2009.

Mikä Anett Kontaveidin sairaus on?

Annette joutui vetäytymään huhtikuun WTA1000-turnauksista Madridissa, Espanjassa terveysongelman vuoksi. Sen jälkeen Kroatian Ana Konjuh muutti mukaan. Hän kuitenkin lykkäsi jälleen kerran WTA Tour 500 -sarjan Eastbournen osuuden alkua viikolla kesäkuussa.

Mutta tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun hänen terveytensä on estänyt häntä esiintymästä huipputeholla. Hän aloitti 2019 US Openin kärjessä, mutta virusvirus pudotti hänet kolmannelle sijalle, kun hän voitti kaksi ensimmäistä kierrosta. Hän olisi voinut voittaa kuten edellisilläkin kierroksilla, mutta hän ei halunnut vaarantaa terveyttään.

anett kontaveit sairaus

Fanit kuitenkin kiittävät hänen ponnistelujaan pysyä pelissä missä tahansa. He näyttävät olevan pettyneitä, varsinkin koska hän ei jaa taustatarinaansa.

Hän kertoi seuraajilleen, että hänellekin tehtiin pieni leikkaus saman terveysongelman ratkaisemiseksi. Hän ei kuitenkaan halunnut puhua siitä, ennen kuin hän oli käsitellyt täysin, mitä hänelle oli tapahtunut.

Ammattiurheilijalla diagnosoitiin korona, ja hänen todettiin toipuvan vielä kauan sen jälkeen, kun hän oli jättänyt pandemian taakseen. Hän oli tuolloin maailman kakkonen pelaaja.

Vaikka Kontaveit palasi hakemaan vuoden 2015 Fed Mugin Virossa, hän ei voinut antaa kaikkeaan kannattajiensa luota pitämiensa terveysongelmien vuoksi.

Lue lisää: Serena Williamsin sairaus – tietoa tennistähden tilasta ja toipumisesta!

Anett Kontaveit terveyspäivitys

Koronavirus tartutti Kontaveidin. Hän oli keskellä paranemisprosessia. Tämä ei ollut myöskään ensimmäinen kerta, kun hänen terveytensä oli estänyt häntä menestymästä. Virukset ovat yleinen sairauden aiheuttaja vuonna 2019.

Anett Kontaveit Bio

Virolainen tennispelaaja Anett Kontaveit (s. 24. joulukuuta 1995). Hänestä tuli historian korkeimmin sijoittunut virolainen pelaaja 6.6.2022, kun hän nousi maailman toiseksi naisten tennisliiton (WTA) rankingissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Anett Kontaveit (@anett_kontaveit) jakama viesti

Vuonna 2021 hänestä tuli ensimmäinen pelaaja Virosta, joka pääsi WTA Finalsin finaaliin. Kontaveidin kaikkien aikojen paras nelinpelisijoitus oli 95, jonka hän saavutti 2.3.2020.

Kuuden kanssa WTA Kiertueen kaksinpelin tittelit vyön alla Kontaveit on voittanut myös yksitoista ITF Circuit -kakson mestaruutta ja viisi ITF Circuit -nelinpeliä. Hän teki parhaansa Grand Slam -suorituksensa siihen asti ja pääsi neljännesvälieriin vuoden 2020 Australian Openissa.

Vuoden 2018 Wuhan Openin ja 2022 Qatar Openin finaalien lisäksi hän pääsi myös Miami Openin välieriin vuonna 2018.

Vuonna 2009 Kontaveitista tuli turnaushistorian nuorin Viron mestaruuden voittanut pelaaja, ja vuonna 2010 hän puolusti mestaruuttaan menestyksekkäästi.

Lue lisää: Michael Flatley-sairaus: Harvinainen sairaus, joka on jättänyt hänet vuoteeseen ja jatkuvaan kipuun!

Kuka on Anett Kontaveitin aviomies? Hänen treffielämänsä

Anett on voittanut urallaan kuusi WTA Tourin kaksinpelin mestaruutta ja viisi ITF Circuit -nelinpelin voittoa. Vuonna 2010 26-vuotiaana urheilija teki debyyttinsä ammattilaistennissä. Se, että hän on pohjimmiltaan elänyt ja hengittänyt urheilua, on vähättelyä.

Urheilija näyttää myös ylläpitävän aktiivista läsnäoloa sosiaalisessa mediassa jakamalla usein päivityksiä urastaan, matkoistaan ​​ja ystävyyksistään. On valitettavaa, että hän ei ole jakanut valokuvia henkilön kanssa, jota voisimme pitää hänen kumppaninaan.

Oletamme, että hän on tällä hetkellä sinkku ja keskittyy nousemaan WTA-listan kärkeen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR