Andy Fletcherin sairaus: Depeche Moden perustaja Andy Fletcher on kuollut 60-vuotiaana

Sairaus

WPR

Kun Depeche Mode perustettiin vuonna 1984, kosketinsoittaja Andrew John Leonard Fletcher (tunnetaan yleisesti nimellä Fletch) oli yksi yhtyeen alkuperäisistä jäsenistä. Rock and Roll Hall of Fameen liittyminen on suunniteltu vuodelle 2020.

Aikainen elämä

Andy Fletcherin sairaus

Joy ja John Fletcherillä oli neljä lasta, joista vanhin oli nimeltään Fletcher. Kun hän oli kaksivuotias, hänen perheensä muutti Nottinghamista Basildoniin. Varhaisesta iästä lähtien hän osallistui paikalliseen Poikien prikaatiin, enimmäkseen pelatakseen jalkapalloa.

Mistä sairaudesta Andy Fletcher kärsii?

Andy Fletcherin sairaus

60-vuotiaana, Andy Fletcher Depeche Mode -yhtye kuoli. 'Olemme kauhuissamme ja suuren surun vallassa hyvän ystävämme, perheenjäsenemme ja bändikaverimme Andy Fletch Fletcherin äkillisen lähdön johdosta', yhtye kirjoitti twiitissä.

Toisin sanoen 'Fletch oli aina paikalla, kun tarvitsit rohkaisua, vilkasta keskustelua, hyvää naurua tai kylmää tuoppia'

Lähteiden mukaan muusikolla oli huhuttu terveysongelma. Hän ei kuitenkaan ollut sairas kuollessaan. Ei kuitenkaan ole todisteita siitä, että hän olisi ollut sairas ennen kuolemaansa. Tämä tarkoittaa, että hän kuoli luonnollisista syistä.

Lue myös: Steven Tylerin sairaus: Kerran idoli-isäntä Steven Tyleriä on vaivannut Mortonin neurooma

Henkilökohtainen elämä:

Andy Fletcherin sairaus

Gráinne Fletcher oli Fletcherin vaimo lähes kolme vuosikymmentä. Pariskunnalle syntyi kaksi lasta.

1980-luvun alussa, kun Depeche Mode matkusti Blancmangen kanssa, Fletcherin shakkitaidot olivat hyvin tunnettuja. 'Et koskaan voittanut shakkia Andy Fletcherin kanssa!' Blancmangen Neil Arthur on sanonut haastatteluissa.

Gascogne, Fletcherin omistama ravintola St. John’s Woodissa, Lontoon St. John’s Woodissa, oli Blenheim Terracessa 1990-luvulla. Lloyd of London ja Daniel Miller olivat mukana useissa rahoitusjärjestelyissä hänen 1990-luvun puolivälissä tekemien virheellisten investointien seurauksena.

Lue myös: Bill Clintonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

The Independentin Glyn Brown kertoi Faith & Devotion -kiertueesta vuonna 1994 näin: 'Eeeppinen 180 näytöksen maraton, josta tuli kidutuksen määritelmä, lavastettiin Gore, Gahan ja Depeche Moden Andrew Fletcher eivät juurikaan puhuneet. , ja he käyttivät erillisiä limusiinia ja pukuhuoneita konsertteihinsa.

Kortisoniruiskeet tarvitsivat räjähdysmäisen vokalistin toimesta, Gore sai kaksi stressin aiheuttamaa kohtausta ja Andrew Fletcher sai vakavan hermoromahduksen kesällä 1994.