Andrew Taten treffihistoria: kaikki mitä sinun pitäisi tietää tästä kiistanalainen henkilö!

Treffit

WPR

14. joulukuuta 1986 Yhdysvaltain pääkaupungissa Washington DC:ssä Andrew Tate astui maailmaan. Emory Tate Sr. oli fani ja entinen painija, joka kannusti poikaansa seuraamaan hänen jalanjälkänsä.

Taistelu on taito, jonka Andrew Tate hioi nuorena. Andrew on Tristanin pikkuveli ja Janien sisko. Hänellä on brittiläisiä ja skotlantilaisia ​​sukujuuria.

Suositun online-potkunyrkkeilijänä tunnettu Andrew Tate on kotoisin sekä Yhdysvalloista että Isosta-Britanniasta. Tällaisen polarisoivan kommentin jälkeen häneltä kiellettiin pääsy sosiaalisen median alustalle.

Andrew Taten suhdetila

Andrew Taten treffihistoria

Andrew Tate näyttää seurustelevan Naghel Georgiana Manuela -nimisen naisen kanssa. Hän on myös suosittu tutkimusaihe. Tämän seurauksena uteliaisuus häntä kohtaan on kasvanut viime aikoina. Katsotaanpa lisää hänestä ja miten Andrew Tate on mukana:

Tate on tällä hetkellä 35-vuotias, ja hänen kumppaninsa Naghel näyttää olevan tällä hetkellä 30-vuotiaana. Lisäksi he yrittävät olla toistensa tukena ja tulla toimeen.

Viime aikoihin asti Naghel Georgiana Manuela ei ollut merkittävämpi kuin seuraava henkilö. Hänestä tuli kuitenkin valtakunnallisen ajojahdin kohde, kun paljastui, että hän seurustelee kuuluisan brittiläis-amerikkalaisen vaikuttajan ja potkunyrkkeilijän Andrew Taten kanssa.

Lue lisää: Lola Consuelos Deittailuhistoria: Katso kaikki hänen aikaisemmat suhteensa!

Kuka tämä Naghel Georgiana Manuela oikein on?

Naghel Georgiana Manuela on kristitty Amerikan kansalainen. Ei ole täysin selvää, kuinka vanha hän on, mutta on turvallista olettaa, että hän on tässä vaiheessa reilusti 30-vuotias.

Naghel Georgiana Manuela on tunnettu omista yrityksistään ja tunnetun vaikuttajan ja potkunyrkkeilijän Andrew Taten tyttöystävänä.

Andrew Tate jakoi Instagram-kuvan Nagelista lentokoneen istuimelta lokakuussa 2021. Kirjoittamalla 'Lennän koneeni yhden naisen kanssa, johon luotan' hän teki selväksi kaikille, keneen hän luotti ilmassa ollessaan. Voimaa saavuttaa mahdotonta. Heillä väitetään olevan nyt yhteinen asunto.

Milloin heidän suhteensa tarkalleen alkoi, on epäselvää. Mutta näyttää siltä, ​​​​että he ovat tehneet yhteistyötä jo jonkin aikaa. Tate on tyytyväinen voidessaan säilyttää henkilökohtaisen elämänsä tällä tavalla. Jossain määrin olemme edelleen hämärässä. Se, mitä Andrew ja Nagel toivovat saavuttavansa, ei myöskään ole täysin ilmeistä.

Emory, On raportoitu, että Andrew Tate III, nelinkertainen maailmanluokan brittiläis-amerikkalainen potkunyrkkeilijä, kommentaattori ja liikemies, tapaa Naghel Georgiana Manuelan. Naghel, Andrew Taten pitkäaikainen tyttöystävä, ja hänestä oli hiljattain tullut kotikumppaneita. Parin suhteen pituus on mysteeri.

Lue lisää: Rachel Dalyn treffihistoria: Katso kaikki hänen aikaisemmat suhteensa!

Taten entinen tyttöystävä kertoi heidän suhteestaan, kun häntä kuulusteltiin kiistanalaisesta videosta, joka sai hänet potkimaan Big Brotherin talosta.

Potkunyrkkeilijä oli myös ladannut Facebook-profiiliaan videon naisesta, joka väitti olevansa hän. Tate puolestaan ​​on melko läsnä monissa sosiaalisen median kanavissa, joissa hän julkaisee säännöllisesti intiimejä kuvia itsestään ja läheisistään sekä intiimejä faktoja heidän yhteisestä elämästään.

Andrew Taten aikaisemmat suhteet

Vaikka Andrew Tate, kuten monet kuuluisat ihmiset, haluaa säilyttää yksityiselämänsä, parisuhdehuhuja ja uutisia julkaistaan ​​täällä sitä mukaa, kun niitä syntyy.

Hän on ollut ainakin yhdessä aiemmassa suhteessa. Tietojemme mukaan Andrew Tate on tällä hetkellä sinkku. Suoritamme nyt tutkimusta menneistä kohtaamisista ja päivämääristä.

Treffihuhut Andrew Tatesista verkossa ovat yleensä ristiriitaisia. Ei ole vaikeaa saada selville, kuka seurustelee nyt Andrew Taten kanssa, mutta kaikkien hänen suhteidensa, suhteidensa ja erojensa seuraaminen on eri juttu. On jopa vaikeaa pitää jokaista julkkisten treffisivustoa ja suhdehistoriaa ajan tasalla.

Lue lisää: Justin Longin treffihistoria: Kuka on Justin Longin nykyinen tyttöystävä?

Onko Lori Harveyn ja Andrew Taten välillä romanttinen suhde?

Andrew Taten treffihistoria

Spekulaatioita mallien välisestä yhteydestä Lori Harvey ja näyttelijä Andrew Tate ovat tarkkoja. Ei ole olemassa todisteita, jotka tukevat Andrew'n väitettä 25 vuotta kestäneestä suhteesta huolimatta siitä, että hän on seurustellut Futuren ja Michael B. Jordanin kanssa.

Hän lopetti juuri kihlauksensa näyttelijän kanssa, koska hän tunsi tämän olevan valmis vakavaan suhteeseen. Hänestä tuli kuuluisa, kun sosiaalisessa mediassa levisi huhuja, että hänestä oli julkaistu pornografinen elokuva.

Kun hänen nimensä alkoi nousta Twitterissä sanan 'teippi' rinnalla, arveltiin, että malli ja ihonhoitosarjan perustaja oli vuotanut seksuaalisesti kuvaavaa videota. Mukaan Capital Xtra , hänen nimensä nousi trendiin torstaina 18. elokuuta johtuen arveluista, että Harveysta oli video.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR